Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Lenkeréklehuzót hol lehet beszerezni?Vagy gyártani érdemes hozzá?Köszi
igen gyujtassal karbi nelkul ment el kereken 50-ertszoval mar cak a vaz van meg
Sziasztok tervezek egy 125-ös mitot olyan 92-95 évj körülit mondjatok már róla vmit, Típus hibát, mennyit esznek, van e hozzá alkatrész STB :)
Hello, 3D-ben szeretném megrajzolni, beépítve nem lesz sehova, az is lehet, hogy néhány helyen elvágom, szóval ehhez nem szeretnék rá sokat költeni.
Evo-é meg pont azért kellene, mert annak már van kormánylengéscsillapítóhoz kialakítva felfogatás. Különben tudtommal ugyanaz a két váz (talán még pár idomtartó fül más.)
Kérlek mondj Te egy árat, aztán meglátjuk.
Én sem vagyok senki ellensége, de mielőtt használt vázat veszel, mindenképp győződj meg róla hogy a blokktartó konzolok hegesztésénél nincs-e repedés...
Csöngle !A blokkra áttkeleteni bilétát,és már mehet is:) Te nem vagyok senki ellensége,de min 45ezer kérj
gyújtással, karbival mit kérsz érte? :)
Hali!:) komplett evo, blokk nélkül nem érdekel esetleg?
jah azt elfelejtettem emliteni h papirnelkuli szoval csak adasveteli ha egyaltalan megis attol felnel h netalan lopott motor lett elbontva
sziasztok meg tudnatok mondani h mennyit kerhetek egy 2006os evo blokk-ert ami kb2000km-rel volt telyesen felujjitva ora szerint 175km/h-val ment szoval telyes csorgesmentes 6sebis mukodo blokk amit csak felloksz es mar mehet is 600km volt a bejaratas 5000rot/min alatt aztan volt csak megzavarva neha mert aki azt mondja h nem volt meg csutkazva az vagy fel a sajat gepetol vagy hazudik
van egy 2006-os mennyit szansz ra?
Sziasztok!
EVO váz van valakinek eladó? Nem kell, hogy papíros legyen.
Ha a lendkerék mögött van az a szegény szimering.. Akkor ahhoz le kell venni a lendkereket. A lendkerékhez pedig kell egy lendkerék lehúzó. Szóval a válasz : IGEN, kell hozzá :)
Sziasztok Mito főtengelyszimering cseréhez kell lehuzó?A lendkerékfelöli oldalra?A motornak héten nekilátnék csinálni,mert Aprillia rotaxhoz kellet.Köszi
Kepesmotoron 10-17 ezer, 8 alatt nem szeretném eladni.
Nekem az volt a kikötésem, hogy GYÁRI és hibátlan legyen, ő megnyugtatott hogy az. A képeket valahogy nem sikerült róla elküldenie, de mondtam, hogy ne fáradjon ha tényleg hibátlan. A gyáriba 3 féle karbi tartozik bele, ez nem.
Nem feltételeztem hogy átverni szeretted volna..
Csak érdekelne, hogy mennyit kérsz azért a karbiért, amit benyával cseréltél... Mert haverom RS125-jére keres valami olcsóbb karbit..
Mert abba a fogalomba hogy "Dellorto 28" vagy 10féle karbi tartozik bele.Sok gépre került ilyen és az nem mindig passzol egy másikra...emiatt esnek az emberek ilyesfajta helyzetekbe
Nem akartam átverni, nem azt adtam volna... 3 db karbim van itthon, de azért köszi, hogy egyből ezt feltételezed... Jobb is lett volna, hogy ha veled cserélek, nem benyával... Annyi nincs benne, hogy visszacserélje, azt mondta, hogy az övére jó volt és ezzel le volt rendezve. Csak egyszer találkoznék vele :)
..és te mennyit kérsz egy valamilyen másik fajta karbiért, ami valoszinüleg gyári.. csak nem mitoba való :D De jó lehet hozzá..

Ha tudom azt, hogy elcseréled a vhsb karbidat egy gyáriért, már rég elboltolhattuk volna....
MEnnyit adnál egy komplett gyári karbiért?
az a baj enkem a schubertüm bevan szarva benne mert az éle nem hegyes hanem rojtos:SSS
Szia, nekem van gyári 28-as dellorto karbim, a rugó, meg a súber nincs meg hozzá, de ezek a tiédből átmenthetőek. Ha érdekel szólj, és megegyezünk.
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó hibátlan nicasil-os hengere Mito-hoz?