Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok Help kellene nekem.
Van egy Cagiva Mito-m.A régi kereklámpás.
És szerintem nagy baj lehet vele.
1. Amikor megyek vele olyan 5-6 ezres fordulaton a városban valami ilyen ciripelő,vagy mintha "visító" hangot adna.
2. Hiába huzatom ki,nem megy 85-90-nél többet
3.rengeteget eszik

Kérem,hogy aki tud bármelyikhez valamit hozzáfűzni,írjon
Képet tudsz a gumikról? Mennyibe menne?
Karbibol?Milyen sasszeg lógott abbol ki?
Eladó 120/70 R17-150/60 R17 Pirelli Dragon Supercorsa Sc2
(2009-es hibátlan,szinte új)

Érd.: 0620294tizenkettő80
Cagiva 5P-s blokk alkatrészek eladoak! :D Érdeklődni akár itt vagy emailbe is a mate931104@freemail.hu-n :D
jo de baszki ma 2 szer mentem be holnap bemegyek mélgegyszer egy kis félemlitö emberkékkel :DDD hátha aztán ha ugyse jön össz marad a feljelentés hát baszki szoszerint a tulfoylon ömlött a bnezinem eddg meg ég egy csepp olaj nem volt motorom alatt eg yészaka nappal se
legalább jelentsd fel.. hogy ütötte vágta a motorodat, ezzel használhatatlanná tette ! de a céget jelentsd fel, ne a munkást!
sziasztok lenne egy kérdésem amit pár orája leirtam most megtudakoltam a szerelöfönökétöl hog yneki mondta a szerelö pontosan miket csinált a motorral (EREDETVIZSGÁN) ahol elvileg csak nézik elvileg a karbimbol kilogot asszem a sasszeg és ö kalapáccsal viszaütötte bele ezér tszedte ki a karbit és rakta visza ezért feljelenthetem vagy valami? elvileg addig ütötte a kalapácsal a sasszeget amig benem ment teljesen
HAA Utánvétesen adod fel, MAX (5+postával számolva) 7100 ft lehet.. a legteteje ! erre még ráraktál 500 pénzt? hogy sikerült ?
Nem tudok e-mailt írni.ma feladtam 2-3 nap múlva ott lesz. 7650 ft a vége.
ssziasztok ma elvittem a cagivamat egy eredetiségvizsgálatra és modnták hogy haggyam ott fél orára és megcsinblják mire viszaértem fél ora mulva klész volt elindultam mentem 50 métert és megáltam a házunknál( a sarkon van az eredetiség vizsgáalt szovla nincs messze) és leszaltam bevittema bukom csomagom mindeint addig a motor kint volt nem votl felügyeletlenül viszamegye (20 30 másodperc ) erre aztlátom kb 1 2 liter benzinem kifoylt modnom mvian egböl visza a mühelybe mondom ez mi mit csinálktak hát ök semmit stb most hoztam ela motorom elvileg mostmár nem csöpögŰ( gyakorlatilag se) de körülbelül alig indul mit baszhattak ela szerelök rajta ?
Alkatrész valakinek!? megegyezünk!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
adok adok nem akarok faszkodni veled sem massal csak rakerdeztem nem mondtam h kell is ha egyszer mar megegyeztem veled nem kell rogton a plafonon lenni
Te csongleeee itt a powermotorod be van csomagolva 4000ft ert azt mondtad h adsz magyar cimet !
Vagy mit hittel àllom a 10000ft csomagdijat a gls nél meg ajandekba adom a powert? Es bukom a 14000ft met ?
jaja az is fasza megoldas
Te tanklefogatást én pl akkumlátor rögzitö gumival oldottam meg.A lényeg jó lett,és végére karikát tettem.A karikánál meghuzóm a gumit,és föl tudom nyitni a tankot.Sziasztok!
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az Evo hűtőjére a felfogatások hogyan vannak rögzítve? Raptorra szeretném feltenni, de ahhoz fejjel lefelé kellene felszerelnem, így a felfogatásokat is át kellene tenni a másik oldalra. A Raptor hűtőjén a rögzítő fülek ponthegesztve vannak.
Vagy nem tudtok vkit, aki elfogadható áron javít hűtőt Budapesten vagy környékén? Vagy ilyenben nem is érdemes gondolkodni?
Előre is köszönet minden segítségért.
5ezer ft. Jó állapotban van,nincs át repedve, kis repedésnek induló hézag látszik rajt de ez még jó ideig elmegy.Nincs át kenve semmilyen anyaggal csak a gyári gumi. Képet küldök majd,Délután folyamán.
Mito94 A cimet megirtam köszi.
5000-et kérek érte ha megfelel
hogyérted egy egyszerü gumiszalag jo rá?
Milyen összegre gondoltál? állapota, képed tudnál küldeni? lelcom@freemail.hu
gomiszalag ra gondolsz? miert nem gyartasz te egyet?
aprilia af1-nek meg soha nem lattam powermotort csak elektomagnest lattam az af1-nel egyebkent mitora valo power motorert mennyit kersz?
sziasztok nekem kéne valami csak nemt udom mi :DDD a tankom emelkedik fel szerintem valami hiányzik ami odafogja ha esetleg valakinek van iylene és elado megvenném hejasnorbert@freemail.hu
06 20 99 600 38