Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

színe?:D
Az is Meg minden ami az ülés alatt van. A hátsó ülés Evo és nincs törve. Sőt újra van "bőrözve"
Üdv
Az elektronika mit takar? CDI? A hátsóülés nincs eltörve?
Ha legalább a felét elviszed
megbontani nem szeretnéd a csomagot?:D
Sziasztok!
Eladó lenne Rengeteg Mito alkatrészem EGYBEN, Aprópénzért.
Kezdem is a lényeggel :) Ár: 35.000 magyar Ft :)
Egy gyors felsorolás az alkatrészekről (nem minden) '94-es kettes mito
-váz
-lengővilla
-segédváz
-légszűrő
-komplett kábelköteg
-elektronika (power nincs)
-tank
-farokidom (lucky)
-első-hátsó lámpa
-első féknyereg
-hátsó fékmunkahenger
-lábtartók
-duda
-2 műszerfal
-egy javított tank
-mégegy evo lengővilla
-első ülés
-Evo hátsó ülés
-Hátsókerék 85%os bridgestone gumival
-kezelőszervek
-kormányok
-bowdenek, spirálok, km kihajtás
-2power motor

Az ár szerintem baráti. Ha valakit érdekel akkor: markoka911@gmail.com
Vagy késő estig hívható számom: 06306622197
Budapest
A képes motoron látható hengered milyen állapotban van?
Ha át van nézve nem a motorral lesz bajod,a testhelyzettel. Mindened fájni és zsibbadni fog, embertelen.... Pár óra után alig várod h leszállj.
Ha kényelmesen ülsz rajta és nincsenek a motoroddal egyébként váratlan hibák, én betennék egy alap szerszámkészletet ellenőrizném a gyertyahézagot és mennék. Ez végülis egy jármű, az a dolga, hogy menjen hiba nélkül. Én a motorommal sokkal többet megteszek, mint 1500km, mire hozzá kellene nyúlni. Pontosabban 3000et megyek két bütykölés között, mert akkor jön az első kisszervíz. Csak olyan hibák jönnek elő, amiket valaki korábban már előidézett egy szakszerűtlen szereléssel. De ezeket egyszer kell rendbe hozni és onnantól megint sokáig jó.
Hát én nem biztos, h mernék bevállalni vele egy 1500 km-es túrát... xD
Ez a motor nem erre lett kitalálva. Nem azt mondom h nem bírja ki, de esélyes, hogy valami beszarik rajta. dlz kollége az ország túlsó felébe ment el vele, kb 500 km, de a hazafele úton leugrott neki menet közben az első lánckereke... Pedig karbantartott motorról beszélünk.
valaki hasznalta mar turazasra a cagivajat?:) gondolok it kisseb turára 500km nagyábol mert jövöre lehe tlenne egy:$ (750KM oda 750 vissza):DDDD
Csere Dell orto 40 phm1-re?
Előre láthatólag szerda / csütörtök magasságában ráérek (délután, este fele). De inkább, úgy gyorsabb hívj fel ;) 306612407
eléggé télen valamikor vagy mostanában esetleg nem érnél rá ? átnézni a gépemet? szerelöhöz nem szivesen viszem mert kitalálják ogy jaj ezis baja azis a baja stb stb és akkor már 150 200 ezernél tartok
Az a helyzet h 160km re vagyok Pesttöl és nem sűrűn járok arra de Tibi(DTJE) az eddigi legjobb tanítványom ő majd megszakérti a gépedet ha szükséges
A Hungárián vagyok hét közben. Az elég közel?
Küldtem képeket..
Nem kell csodát várni,működik ahogy kell. Azért ennyi az ára mert most minek faszszopóskodjak hogy 10-15 ezer vagy mit tudom én mennyi,ez így ennyi meg szükségem sem volt rá! Használd egészséggel! :)))
valaki pesterzsébethez nem lakik közel ?
Képet tudsz küldeni? Érdekelhet a csere.
phbe 32 -es karburátor csere 1 az 1-ben?
Mitora nem kell valakinek 40-es Dell Orto PHM1 karburátor? Minden csere ötlet érdekel.
Ennyi
Csak jó emberhez kell vinni.
jolvanna nelegyél iylen:DDDD Pesti gyerek vagyokenekm 1 mondatom is jo hosszu :DDDD