Eladó! Maradt egy pár eladó alkatrészem: powermotor, vas perselyes henger, hátsó lámpa, első idomtartó cső. Esetleg ha valakinek kell akkor van még aprilia af1 hez powermotorom és önindítóm
Úgylátom h ez egy feketére utólag lefújt Evo hűtő...Egy Evo hűtővel igazábol annyi lenne a dolog h az alsó és felső felfogatásokat meg kellene cserélni...
Valaki segítsen! Szívó torok (34 mm) kell a 28 mm Dellorto carbihoz! az előző erőteljesen el van már repedezve és sürgősen ki kell cserélnem. A neten újat csak 38 mm carbihoz találtam és 44 mm át mérővel. Előre is köszönöm a segítséget!
A Raptor ugyanezt csinálja. Biztos nem véletlenül. 8-) Amúgy meg lehet szokni, csak ne kelljen gyorsan megállni a lámpánál, mert akkor biztos nem ugrik be üresbe, és lehet kuplungolni, amíg kizöldül (a lámpa)... ;))) Legalábbis a gyerek azt mondja. :DDDDD
Üdv.
Vettem a Primámba egy másik alaplapot. Viszont ennek kisebb a belső átmérője, így nem megy rá az én lendkerekem. A kérdésem az lenne, hogy ha megveszem a hozzá tartozót, ráfog így menni a főtengelyre? Mert hát kisebb a belső átmérője. Feleslegesen viszont nem szeretném megvenni, ha úgy sem fog működni.
Hurkafejnek igaza van. Az enyémet is úgy lehet a legkönnyebben üresbe tenni, hogy kettesben lassítani kezdesz, és amíg még gurul, kuplungolsz és egy finom mozdulattal, érzéssel lefele nyomod a lábaddal a váltókart. Nekem az esetek 99%-ban így bepattan üresbe.
Azért íves a raptoré hátra mert az egy fejetetejére állított evo hűtő.És így máris hátrafelé néz az ív... A különbség így annyi hogy a 2 felfogatás (alsó-felső) is fordítva van.
Meg mekkora a furata.
Köszi
Valaki segítsen! Szívó torok (34 mm) kell a 28 mm Dellorto carbihoz! az előző erőteljesen el van már repedezve és sürgősen ki kell cserélnem. A neten újat csak 38 mm carbihoz találtam és 44 mm át mérővel. Előre is köszönöm a segítséget!
Vettem a Primámba egy másik alaplapot. Viszont ennek kisebb a belső átmérője, így nem megy rá az én lendkerekem. A kérdésem az lenne, hogy ha megveszem a hozzá tartozót, ráfog így menni a főtengelyre? Mert hát kisebb a belső átmérője. Feleslegesen viszont nem szeretném megvenni, ha úgy sem fog működni.