Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi hülye vok tudom de nem értem :SSs
2-ből gurulva rá lehet állitani az ember lábát, hogy tudjon üreset kapcsolni
télleg? akokr jo már kezdtem haragudni magamra hogy elbasztam :DDD nem tudommennyibe mennek de mengy mint egy álat kerékre ál ha meghuzomneki meg még szép is csak ez zavart hogy az ürest alig találom pedig volt már pár sportmotorom :SSS
Akkor már eleve megérte 170-ér!
de rendszámos a motor 2013.08 ig van rajta müszaki stb midnen nevemen van :P
Ez jó; nem volt megcsinálva...
Benzinszintjelző a Mito1-2 -n asszem nem volt. De az üreset kéne hogy jelezze.
Gondolom nem rendszámos a motor. 2013-tól igencsak úgy néz ki, hogy rendszámoztatnod kell. Nem lesz olcsó.
De legalább sok Mito alkatrész lesz
Nincs más különbség.
Felni 6 küllős, és nem 3.
Mito94!kérdezd meg Postán sima csomagként mennyi?A gyorspostával még egyszer+veszem:) A sima posta más akkor elöre utalnám a pént neked kb 6000ft kijönne.Köszi
Hello, úgy néz ki 2004-es evo kettőt veszek, mi a véleményetek a blokkjáról ? A rágebbi kiadásokhoz képest változott? A váltó az 6 sebességes 7 helyett, ennyit tudok, más valami ?
Azért mert azt hittem rosszabb állapotú,de most hogy elő kerestem láttam h egész jó! :) Én Soproni vagyok! Posta-utánvétel.
Bocs későn van elirtam jól,de remélem értetted?:)
Szia! A négyből ött léett:) Te Budapesten hol tudnám áttveni töled,ha Pesti vagy?A kép szerint elmenne enyimen.
Nekem 8 amperes van benne : )
12v 9ah
Megnéztem pár képet, de nem áll össze, hogy is megy bele. A Raptoré hátrafelé íves, a Mitoé előrefelé...
Nem tudnátok feltenni egy képet, hogy van benne a Mitoban?
Félek, nem is megy bele úgy, ahogy a sajátja... :(
Köszi
üdv segitsetek már nekekm mito-evoba mekkora teljesítményi aksit vegyek 12v ? amperóra? előre is köszi
Akkor is 12 fölött kell lennie, hiába hitetlenkedsz !
Azért a 12V-os akksi feszültségének 12V fölött kéne lennie.
De csak az Evo-é (ezüst szinűek)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Mito hűtője passzol-e a Raptorba (alias Planet)? Tudtommal igen...
Köszi
5 ezer!
Mito94!Sajnos még nem kaptam meg,de hátha megjön:)
még egy pár kérdés az üres jelzö és a fuel jelzö miért nem megy mármint nekem aztmondták ezeken a tipusokonmég nem volt megcsinálva
mind1 megy mint az állat am mert 2 esben kerékre huzza magát rendesen stb
Hát ne hidd hogy volt generál, vagy minden ki lett cserélve amit kell, mikor az alaphangon egy 100-as és a motor 170 volt... Az index kb 1500ft lehet, írj mailt v hívj fel 1-2 embert aki mitot bont, kepesmotoron van pár. De lehet itt is írni fog valaki.