Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:DDDD elsö 1000? ajaj az nekem kicsit sok :) 1 év alat csak összegyüjtöm najo nem de akkor nem most fog kiderülni :) elvileg ful generál volt rajta tavaly:) elsö indexet mennyiért tudok hozzá szerezni?
A holtjátékot több helyen is tudod állítani... Hogy megérte e a pénzét az első 1000km-en ki fog derülni :))
Sziasztok ma vettem magamnak nincs fél orája egy 125 ös Cagiva MITO 1993 AS ÉVJÁRAT 170.000 forintért vettem kel rá egy job oldali elsö index meg van egy ksi gondom nem biztos hogy baj csak megjegyzem amikor huzom a gázt elsö 1 2 centin holtjáték aztán kezdi el huzni ez miért van és nagybaj ?
ja és mégegy kérdés megérte ezt a pénzt _? rendszámos és 2013 8. hoig van rajta müszaki
Elküldtem már...
nem értitek hogy a gyújtáskapcsoló szart be, mert összezártam a gyújtáskapcsolónál lévő pozitivot a öninditó, és világitás kábeleivel, és egyből jó az őninditó, a világitás, meg minden, Na akkor nem kell 12,3V, csak 11,8 xD na ne nézzetek ennyire hülyének ;)
hányszor leírtam már , hogy töltse fel :)
11.86V az már le van merülve, egy akksi kb 12.3V-nál 50% töltöttségen mozog, töltsd fel minnél előbb, mert ha sokat van lemerülve nagyobb mértékben károsodik az akku. A kürtnek pedi nem kell nagy áram igény, szólna az 10V-nál is akár... :)
- Hurkafej voltam
Egy mail címet dobj már légyszi , lehet érdekelne.
CagivaMito94!Lesz fotód a dobról?:)Sziasztok
danilolz@freemail.hu
Sziasztok!
125-ös Raptorhoz/Mitohoz keresek hűtőt. Egy "baráti" árnak nagyon tudnék örülni... ;)
Előre is köszi.
Én úgy látom h igen :) 125ccm 33lóerő
Blokkja megegyezik a Mito-éval?
Ugyan az az oldal csak régen ez volt a címe és nekem mindig ez van az eszemben :)
motoroswebaruhaz.hu sztem az eddigi legolcsobb...
Egy mail címet írj légyszi és küldöm is!
Eladó a motorom
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Egy picit alkuképes
robogotuning.hu
Jah, bocsi , hogy nem válaszoltam! Kellene 1 kép a kívüljéről+ A tűről és hogy mennyire kopott. A motor hibátlanul működött vele? Méretei gyáriak (tű, fúvókák)?
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani, hogy hol kapok jó áron új hajtókar szettet?
valakinek? aki nem nott nagyra link
Érdekelne akkor a karbi csere?
Hát azért valaki álljon készenlétben ha baj lenne...:D Én múlt hónapban mentem egyben 550km-t az utolsó 200 kín volt, főleg, hogy te még meg sem szoktad hogy ülj stb.
Áhhh... Megvételi árral együtt kiszámoltam hogy mennyibe volt nekem ez a motor úgy hogy ilyen apróságokat nem is nézzük...
746800 FT :)
Túl drága nekem :D
Tény hogy eléggé rendben van, de ha 350ért odaadja akkor viszem :D