Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:DD Köszönöm az ingyen reklámot :DDD
Vidd ezt:Mito Evo Most tettem rendbe egy hónapja.Felnijeit is most szintereztettem nagyon dögös élőbe...legszivesebben vissza sem adtam volna a gazdájának
Hát elmennék megnézni... csak én Zalaegerszegi vagyok , Tokaj 450 km, Ha megvenném nekivágjak lábon ? Hazamerjem hozni ? Ti belevágnátok ?
Ez alu felni...a gyári SP Mitoknak volt ilyen felnije de annak első-hátsó ilyen vékony küllős volt.
Az újabb mégis csak újabb, 10e ft-ért nem kérdés... El kell menni, meg kell nézni mert lehet egy szar az egész.
Ha csak dugó akkor 25-50 között.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_evo-6121086
Ez a 1994-es.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_olcsobb-5
966110
Ez a 2004-es. Véleményeket várok ..
Szerintem olyan nincs gyárilag, de azt mondták, hogy ez ritka... Nem tudom.... Mennyibe kerül egy dugócsere ?
Gyanus nekem az a magnézium felni...
Hello, mi a véleményetek a cagivákról ?
ilyet szeretnék, van egy 1994-es mito evo, magnézium kerékkel , új wössner dugóval és sp hengerszettel. 34-es dellorto karbival. Elvileg patika és 290.000 és van egy másik ami 2004-es evo 2-es és az is patika elvileg. Ez 300.000 Ft , a segítségeteket kérném !
Írj egy mailt (cím az adatlapomon) és megbeszéljük!
Sztem a rugók nincsenek benne vagy elvesztek :/ fújjam be kontaktsprayel. Szétszedtem de nem áll ősze a fejembe a műkődése :/ merre laksz :) ?
dtje@citromail.hu
Minden egyben 20 (csak vigyétek már el XD )
Posta OK
A kapcsoló forgórészét fel kell tudnod újítani. A padkó alakú lemezeket egy apró rugó feszíti. Szabadítsd ki a rugót és tisztítsd meg az érintkezőket! Ezután jó lesz, akár az új. Megcsinálnám, ha elküldöd, de gondolom ezt nem akarnád megvárni. Üdv!
A kapcsoló forgórészét fel kell tudnod újítani. A padkó alakú lemezeket egy apró rugó feszíti. Szabadítsd ki a rugót és tisztítsd meg az érintkezőket! Ezután jó lesz, akár az új. Megcsinálnám, ha elküldöd, de gondolom ezt nem akarnád megvárni. Üdv!
egy vastag alátét való a csavar alá..
Sziasztok!
125-ös Raptorhoz/Mitohoz keresek hűtőt. Egy "baráti" árnak nagyon tudnék örülni... ;)
Előre is köszi.
Teljesen gyári és működőképes , szivatóval.
Mehet a csere ha gondolod.
Nah megnéztem a tengelyt, de mégis hogy fogja fel középen 1 csavar a lánckereket a tengelyre? Mégis kell alá egy lemez v vmi?
Igen, remek ötletet adtál, mert tényleg az a ludas :D
Először is széthúztam a vezetékét hogy megy e bele áram, igen megy, de kijönni már nem jön. Szétszedtem a gyújtáskapcsolót, és akármerre forgatom, nem nyomodnak le azok a rézlapkák.
Esetleg valakinek van otthon egy gyújtáskapcsolója? :)
csak ha minden értéke gyári és hibátlan. egyébként mondjuk 11 postával.
Innét nem hiányzik semmi sem?
Mennyi is lenne?
Esetleg érdekelne gyári karbi , csonkal?
értem köszi, csak nem tudom elképzelni h h fogja az fel, azt hittem van valami lemez is előtte.