Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karbi+szívócsonk érdekel még?
Benne van a tompító! 1 órán belül tudok képet küldeni!
Te menetes csavar fogja 13kulcs,ha jó tudom most cseréltem le blokkot azért tudom
Szia dobnál fel fotót dobról?Te gondolom nincs kiherélve tompitó belöle,?dajdika@citromail.hu Üdv István Csá
ŐŐŐ Legyen 4!
Szia!
Bár a leírtak alapján az akksid sem fickós, de azért valami lámpának pislákolnia kellene még 7-8V-tal is, nemhogy 12-vel. Nekem is volt hasonló bajom, tapasztalatból írok. Nekem egy gyújtáskapcsoló felújítás oldotta meg a problémát, ugyanis az minden fontosabb áramkört lezár. Nekem leszakadtak róla a vezetékek, azokat kellett visszaforrasztani. Talán nem rossz ötlet alulról kipattintani a csatlakozó felületeket, szépen kipucolni őket. Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok! Aki tudna 1-es vagy 2-es mitohoz papíros vázat az ne tartsa magában az infót.
hiaba van meg a "V" ha az "Ah" keves de ezt sokan nem fogjak fel...
rakd fel az akksit töltőre.. ha ennyire nem vagy képes, akkor ... hát inkább add el azt a motort :D vagy told be 2-3-ba, be lehet :)

Egyik haverom járt így, 600as gyorsaságija van.. megnézte, 12.01 volt az akksiban.. neki egy telet állt, lemerült az akksi.. nem hitt nekem, hogy az akksi a rossz. eltolta motorszerelőhöz, ahol felrakták töltőre 10 percre, aztán pöcc röff indult a motorja :) Te most kb ugyanilyen cipőben jársz.. De tudod mit? Vidd el te is motorszerelőhöz :D Ha nem hiszel....
Van a csavar alatt egy körmös alátét, ami rá kell hajtani a hatlapfejű csavar egy lapjára. Ez fontos, mert lelazulhat a lánckereked!
Akkor mi lehet a problémám :O se világitás semmi sem müködik :S Probáljam meg másik akksival? Pedig az áram fel megy a biztosítékig mind a kettőhőz, tudtok segiteni mit nézzek meg? Betolni nem olyan könnyű sajnos :S
2db van benne.
Lemez ilyesmi nincs?
2 napot állt :/ Hol találom a biztositékat, mert lehet az egyik vezeték zárlatos. Van egy 30-as meg egy 15-ös kis késes biztositék a tank mellett, és a többi?
egy 8ascsavar fogja....
Valaki meg tudja mondani hogy rögzül az első lánckerék?
Ha sokat állt, akkor betolod és mész vele.
ez ima kontakt lesz, az yilen hazsnálattól alkalmasint öngyógyul:)
Nincs lemerülve, ha rárakom direktbe a dudát, szépen szól. meg 11,86V az még jó. Index és semmi helyzetjelző meg semmi sincs. Egyéb ötlet?
töltsd fel az akksidat :) le van merülve :D
Van egy Cagiva Freccia 125-öm. 2 napja még szépen inditózott, de nem kapcsoltam le az áramtalanitót. Ma probáltam volna vele menni, és nem reagál semmire, berúgó meg nincs rajta :S Akkumlátort megmértem meg van a feszültség, 11,86V, a tank alatt mind a két biztositékhoz ki megy az áram, és mindkettő jó. Van valahol főbiztositék is? Merre találom? Vagy mi baja lehet? Se világitás, se index, se duda :SSS és se öninditó, mint ha nem lenne benne akksi :S
4000Huf Postázom is.
Ha sos kell a pénz akkor engedd lentebb az árat és úgy elviszik.Alkatrészként meg se próbáld szerintem..kiárulnál belöle egy százast a többi a nyakadon maradna örökre.Én a friss műszakis minden extrával felaggatott Mito 2est adtam el 230ért...
Szia préstávot,hogy mérted meg?A préstáv gondolom dugattyú,és hengerfej közötti távolság?Köszi választ.A robogómnál Malossi hengernél volt az mikor rátettem bele ütközöt hengerbe.A megoldás tömitésekkel,de jó lett azzal járok melóba.
Hány db ezres a dob?:)Sziasztok!
Szevasztok van egy eladó rendszámos mitóm, az a helyzet vele hogy kicsit csörög de viszont erő ugyanúgy van benne meg rendesen megy is! SOS-be kellene a pénz egybe vagy alkatrészenként tudnám jobban eladni? Erről a gépesről lenne szó!
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...