Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van eladó Dobom. Eredeti,nem kokányolt! Ugynevezett " Carbonos".
Sziasztok!
Most sikerült végre meg vennem a Mitomat 1-es Mito sok dolgom lesz vele még, de tudtam és azért is vettem ilyen olcsón. Keresnék hozzá való plexit, mert az előző tulaja eléggé kókány munkákat végzett vele... azt hitte ért a szereléshez de azt inkább hagyjuk, csak nagyobb kárt okozott neki. Na vissza Térve használt, gyári után gyártott bármilyen plexi érdekel. Neten csak újakat találtam 16-18e és az egy kicsit sok lesz de ha nincs más akkor marad az. Előre is köszi a segítséget
Lehet hogy érdekelne a te tompítód :) mutatnál róla képet?
Sziasztok Mitora hátsó dob milyen árba van?Na enyémen kromozot szar van ezzel is vettem hangja repedfazék:)Na majdt linkelek róla fotót hátha tudja valaki milyen.A Mitokon még nem láttam ilyet.A dobnál valami olcsó mezeire gondolok nem versenyezni akarok.
tehetnék , sőt tennék is, hidd el! ilyen kis tömcit! DE NINCS ALATTA SEMMI! csak paszta...
tehetnél lulra vékoynabb tömcit
Hello
van valakinek power mechanikája kompletten bovdenekkel?
Jha, enyém gyengébb mint kéne legyen.. rájöttem ! Tegnap mértem préstávot, és 1,65mm.. Gyári 1.30 környékén lenne.. Pedig megy, mint állat :) No, majd szedetek le a hengerfejből.. Én egy olyan 1,20mm-ig gondoltam, nem lehet gondja elméletileg..
nekem is ekkora.
Gyári 110/70-17, Michlein Pilot Road gumival.
mekkora gumid van elöl?
nekem 10-20-30nél még kevesebbet is mutat mint amit valójában megy. asszem 65 körül mér ugyan úgy aztán begyorsul a km óra :D
Nekem meglepően pontosnak tűnik az óra, 50 az valójába 48. :D
hát pedig én is GPSel állítiottam be azt a szart.vagy 15X ellenőriztem mer egyszerűen nem akartam elhinni :D 170nél megy 145 öt kb. Mikóra óra szerint 200at megy akkor van a vasló 165-170 körül
Néztem a képed, nagyon érdekes a km órád csalása. A múltkor énis mértem az enyém, és nekem az óra szerinti 100 az gps szerint 97km/h volt.
Tolásnál nekem ha már megmozdul a dugó, akkor be is röffen a gép 1 méter alatt, de attól mert esetleg átfordul, nem biztos, hogy gyenge, legalábbis az enyém az lép mint állat. :)
Köszi a válaszokat srácok!
hát én úgy szoktam, hogy megtolom lendületből, ráugrok, és akkor kuplungolok ki..
MR MITÓ! Az fasza,de 1 fokozatba nem szabadna elforognia ha megtolód!Ha ráülök az más 110kg vagyok kb.Te egy simoval szarrá vernéd Mitomat vicc.:)A másik gondolom 1 rakod gázt adsz neki emelni kéne az elejét nem szamogni?:).
Eladó használt láncszett!
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Én is be tudom tolni a mocimat, ha teljesen száraz a beton és a gumi is. De van, mikor csak húzza a kereket így is :D kb 10es kompresszio van a mocimban. Gyári henger..
Az 1-2 Mito-ról hiányzik a kormánylengéscsillapító felgogatópontjai is.
pölczy az fasza akkor megy,mint a barom a gép.!
sziasztok.
Milyen dobot ajánlatok egy Mitora? :)