Sziasztok!
Most sikerült végre meg vennem a Mitomat 1-es Mito sok dolgom lesz vele még, de tudtam és azért is vettem ilyen olcsón. Keresnék hozzá való plexit, mert az előző tulaja eléggé kókány munkákat végzett vele... azt hitte ért a szereléshez de azt inkább hagyjuk, csak nagyobb kárt okozott neki. Na vissza Térve használt, gyári után gyártott bármilyen plexi érdekel. Neten csak újakat találtam 16-18e és az egy kicsit sok lesz de ha nincs más akkor marad az. Előre is köszi a segítséget
Sziasztok Mitora hátsó dob milyen árba van?Na enyémen kromozot szar van ezzel is vettem hangja repedfazék:)Na majdt linkelek róla fotót hátha tudja valaki milyen.A Mitokon még nem láttam ilyet.A dobnál valami olcsó mezeire gondolok nem versenyezni akarok.
Jha, enyém gyengébb mint kéne legyen.. rájöttem ! Tegnap mértem préstávot, és 1,65mm.. Gyári 1.30 környékén lenne.. Pedig megy, mint állat :) No, majd szedetek le a hengerfejből.. Én egy olyan 1,20mm-ig gondoltam, nem lehet gondja elméletileg..
hát pedig én is GPSel állítiottam be azt a szart.vagy 15X ellenőriztem mer egyszerűen nem akartam elhinni :D 170nél megy 145 öt kb. Mikóra óra szerint 200at megy akkor van a vasló 165-170 körül
Tolásnál nekem ha már megmozdul a dugó, akkor be is röffen a gép 1 méter alatt, de attól mert esetleg átfordul, nem biztos, hogy gyenge, legalábbis az enyém az lép mint állat. :)
MR MITÓ! Az fasza,de 1 fokozatba nem szabadna elforognia ha megtolód!Ha ráülök az más 110kg vagyok kb.Te egy simoval szarrá vernéd Mitomat vicc.:)A másik gondolom 1 rakod gázt adsz neki emelni kéne az elejét nem szamogni?:).
Én is be tudom tolni a mocimat, ha teljesen száraz a beton és a gumi is. De van, mikor csak húzza a kereket így is :D kb 10es kompresszio van a mocimban. Gyári henger..
Most sikerült végre meg vennem a Mitomat 1-es Mito sok dolgom lesz vele még, de tudtam és azért is vettem ilyen olcsón. Keresnék hozzá való plexit, mert az előző tulaja eléggé kókány munkákat végzett vele... azt hitte ért a szereléshez de azt inkább hagyjuk, csak nagyobb kárt okozott neki. Na vissza Térve használt, gyári után gyártott bármilyen plexi érdekel. Neten csak újakat találtam 16-18e és az egy kicsit sok lesz de ha nincs más akkor marad az. Előre is köszi a segítséget
van valakinek power mechanikája kompletten bovdenekkel?
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Milyen dobot ajánlatok egy Mitora? :)