Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mikor dragrace konfig van rajta 3asba lehet épphogy betolni :D
Sziasztok!Lenne egy kérdésem Mitotokat 1sebeségbe áttforog ,ha megtolod? Sajnos enyém átt pedig új dugó van benne,de lehet az a gáz akié volt blokk utángyártot dugót tett bele 56 méret.A gyűrű zár teljesen,de dugónak van pici oldalt mozgása.Köszi választ
Üdv!

Keresek Mito EVO bontásból MITO evo főtengelyt. Mindegy hogy 6 vagy 7 seb.. kép ár :
nrgpower01@citromail.hu
Továbbá hiányoznak a sima mito vázról az EVO idomokat felfogató fülek, a lámpa tartó konzol is picit meg van variálva, meg más az elsőlámpa is.. ezektől eltekintve semmi más különbség nincs..
Az 1-2-es Mito-nak hoszabbak a lábtartó konzolai, ezáltal alacsonyabban helyezkedik el a végdob. Össze lehet tákolni evo-val, de sztem bután néz ki.
Van
igen, van.
Hellóka! Nagyon sűrgősen kellene nekem primához gyújtás alaplap. Aki tud tud kérem segítsen! Fontos lenne!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a mito és a mito evo váza között van valami különbség?
ha jól tudom, alacsonyabban "jön ki" a végcső... szóval max mási kkonzolt kell gyártanod a hátsó dob felfogatáshoz
Jha, és dell-be gyáriba, amibe sima alapjárati fúvóka megy (PHBH 28RD) tudsz csinálni fúvót ? Vagy csak főfúvóka..
szólj, ha csinálsz megint sorozatot.. Kellene néhány fúvó, főleg majd köztes méretek... (néhány = kb 10 db)
Heló! SOS-be kellene mert eladó a motor és van már rá vevő! Köszi szépen! Az sms a címmel remélem megvan még! Csáó!
evóra jó az 1es mito kupufogó ill mi a különbség? Esetleg nincs képe vkinek h. áll rajta? :D
Bocs de elfelejtettem feladni! Ha kell még akkor elküldöm
Na mivan haver elküldted a power elektronikát?
megbeszéltük az árat nem?
Remélem jó is a szerkezet!
Írtam mailt.
350 darabja a fuvinak.
Írj mailt a címedel lécci.
Jaja 28-as Dellortoba
Dellbe?
Mart abba tudhatok.
Hali! Hol lenne helyileg a gep? Milyen mito ?1,2,evo?
Hali! Valaki tud 150-es fuvókát?
Szua irtam telorol lehet h nem ment el . De irtam most is!
Írtam mail-t , meg itt fórumon is írtam , áll még?
Sziasztok,,,
Van egy komplett cagiva mitom eladó, új dugó van benne 300 km futott, rendszámos, lejárt műszakival. 100e Ft sürgős
további infó tel.:06/307787029