Igazából sok vizet nem zavarnak ezek az apró eltérések, te menet közben semmit nem fogsz érezni, max azt érzed jobbnak, amelyiket jobbnak tartod :) Inkább fejben dől el:D
Ezzel tisztában vagyok, és azzal is, hogy az arrownál is magasabb fordulatra dolgozik a top performance, mivel a diffúzor része hosszabb . Most számolta ki japon a teljesítmény görbéjét, nekem jobban tetszik a top mint az arrow :) A konfúzor rész viszont rövidebb , és a has rész átmérője az arrownál 3mm-et nő, a topnál pedig 5mm-et csökken. A top a leömlő nyak vékonyabb is egyébként néhány mm-el, sőt 10mm-el rövidebb is az arrow-nál.
Kipróbáljuk gyári mocin :) (van 4db kipu. 1db mito2 -es, 1db mito evo, 1db arrow , 1db top ) Aztán az eredményeket megvitatjuk haverral(mert az én mocim nem igazán megy mostanában...)
Mondok jobbat :) Pont úgy néz ki, mint egy arrow rezó! Nagyon minimális eltérések vannak rajta (1mm max) kívülről le lett méretezve az arrow és a top is, és teljesen ugyanaz mind a kettő! Szóval szerintem nem csak egy picit ad :DDD
Bontott 94-es Lucky Strikeos mito összes alkatrésze eladó aprópénzért. Kerekek, idomok, váz (papír nélkül), lámpák, légszűrő, apróságok, nagyon sok minden. Kérdezz és írom az árat és küldök képet.
markoka911@gmail.com
Ma találkoztam egy nagyon furcsa kipufogóval. Először gyári 1-es mito kipufogónak gondoltam, aztán amikor levettük a mociról, kiderült, hogy egy TOP Performance rezó. Szerintetek van ennek a kipufogónak bármiféle ára ?
Küldj telszámot!
köszi
markoka911@gmail.com
Komplett kábelköteg 94-es mitorol hibátlanul 7000Ft
Üdv