Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek egy 125-ös Mitót lehet kismotprként használni?Rendőr gyanús?
Hali! A kábelköteg és a cdi az oké de adod hozzá az alaplapot is vagy nem? Köszi! 70/532-22-62
Hali! Érdekel de mit adsz még hozzá? Értem ezalatt a csatikat cdi-t reléket.....stb? Köszi! 70/532-22-62
100éves 1es mitora való kipuffok...Enyémen Arrow Evo van de az nem is hasonlít ezekre
Ha te mondod, nálad biztosan így van :)
Igazából sok vizet nem zavarnak ezek az apró eltérések, te menet közben semmit nem fogsz érezni, max azt érzed jobbnak, amelyiket jobbnak tartod :) Inkább fejben dől el:D
Ezzel tisztában vagyok, és azzal is, hogy az arrownál is magasabb fordulatra dolgozik a top performance, mivel a diffúzor része hosszabb . Most számolta ki japon a teljesítmény görbéjét, nekem jobban tetszik a top mint az arrow :) A konfúzor rész viszont rövidebb , és a has rész átmérője az arrownál 3mm-et nő, a topnál pedig 5mm-et csökken. A top a leömlő nyak vékonyabb is egyébként néhány mm-el, sőt 10mm-el rövidebb is az arrow-nál.
A gyáritól biztosan előnyösebb, azt megmondom ránézésre :) Viszont mivel hosszabbak, mint a gyári ezekkel nagyobb fordulaton dolgozik.
Szerintetek? mitora való ? Minden hegesztés gyárinak néz ki rajta, a felfogatási pontot is beleértve!
Kipróbáljuk gyári mocin :) (van 4db kipu. 1db mito2 -es, 1db mito evo, 1db arrow , 1db top ) Aztán az eredményeket megvitatjuk haverral(mert az én mocim nem igazán megy mostanában...)
És mit akarsz vele kezdeni?:D
148 elvileg a gyári, szerintem 136-156 között lehet játszani kb
Sziasztok 28 pórlasztóba mekkora főfuvit szoktatok tenni 125 gyári hengerhez? Köszi a választ
markoka!Mito kipufogó bilicsed van véletlenűl?Nem akarok hajtogatni rá!:) tudod ami hátsaó dobot fogja.
Mondok jobbat :) Pont úgy néz ki, mint egy arrow rezó! Nagyon minimális eltérések vannak rajta (1mm max) kívülről le lett méretezve az arrow és a top is, és teljesen ugyanaz mind a kettő! Szóval szerintem nem csak egy picit ad :DDD
Gondolom ha hozzáhangolod a karbit vmit ad, mint a többi :_D Egy próbát megérhet...
Írtam E-mailt!
Szia

Küldj telszámot!

köszi
Bontott 94-es Lucky Strikeos mito összes alkatrésze eladó aprópénzért. Kerekek, idomok, váz (papír nélkül), lámpák, légszűrő, apróságok, nagyon sok minden. Kérdezz és írom az árat és küldök képet.
markoka911@gmail.com
Helló!
Komplett kábelköteg 94-es mitorol hibátlanul 7000Ft
Üdv
Nem tűnik mókoltnak, gyári hegesztések vannak rajta. Egyáltalán milyen teljesítményt adhat le egy ilyen kipufogó?
sziasztok tudja valaki hol lehet beszerezni LUCKY EXPLORER matrica szettet?
Szia 80000 forintért adtam el.
Valószínűleg át lett fabrikálva mitora, mert rákerestem és szerintem nem gyártottak mitohoz.
Ma találkoztam egy nagyon furcsa kipufogóval. Először gyári 1-es mito kipufogónak gondoltam, aztán amikor levettük a mociról, kiderült, hogy egy TOP Performance rezó. Szerintetek van ennek a kipufogónak bármiféle ára ?