Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nekem van mindketto jo allapotban 5+postaert oda adom neked.
Mailem:latino22@freemail.hu
Hello, olvastam a bejegyzésed, nekem is ugyan ez a bajom, alapjárat mindig változó, meg a gázadáskor nem akar fel pörögni elsőre. Mi a megoldás?
sajna már nincs meg!
38×50×8/9,5 ez a szimering való mito1 teleszkópba?
Elől most is 120as van csak már csontra levan kopva és ilyet találtam hátúl meg 140es traktor gumi van rajta.
Halihó!
ILyenre lenne szükségem. Akinek van, kérem jelezze.
Köszii :)
Tűt nem gyártok (még:)
még mz karbit se láttam :D csak kívülről. Nem árt megnézni kezdésnek fuvóka nélkül h. darál-e a motor. Volt már olyan h. nem hanem darált.Akkor lehet fuvókázni :))
Jah a kerék a villába ! bocs
A kerék a gumiba?
110/70 és 150/60 a gyári méret. Mindenképp maradnék a gyári méretnél, roszabb lessz vele kanyarogni ha túl nagy a gumi.
Amúgy nektek mennyire hegyes a tű? Nekem volt egy hegyes meg egy közepes, de a hegyes elhajlott és most a közepessel 4-6,5 között dadog. Ivadam Rs-ében meg kb egy rúd van, nem tű és tökéletes neki... :D
Azért lenne szükségem gyári tűre, mert 1-3ezres fordulat tartomány között nagyobb gázadásra leáll, és ha nagyon piciket huzogatok, úgy tudom feléleszteni csak a motort... (ja, és hiába lövöm be az alapjáratot, egyszerűen elmászik..)
Tudsz dellortyó karbiba tűt is ? mert nekem valami X19 van a mocimba, és nem találtam olyan manualt, amiben X19 lenne a tű .
PHBH 28RD karbim van .
A tű, amire szükségem lenne : X33
(RD karbikba raktak :
-148főfúvó,48as alapj, x33 tű
-175főfúvó, 55 alapj, SX18 tű
-155főfúvó,50 alapj, X71 tű (ezt már evo-ra rakták)
-ND karb, 125fő, 38alapj, X58 tű )
Hátulra a 150es is elég necces, nekem a 150essel beleér a kerék néha a gumiba.. (szépen kikoptatta a gumit már:) )
Heló!
Mitora nagy előre a 120/70 hátulra 160/70 es gumi? Mekkora a gyári?
Nem!de sztem nem nagy ügy egy adásvételit írna a kinti tulaj nevére,úgysem tartják nyilván sehol!
Te vagy az első tulajdonos, akihez a külföldi tulajtól került a motor?
Kivonó papír
Kinti forgalmi megvan más nincs!üdv
Eredeti külföldi forgalmi engedély
Külföldi forgalomból kivonás (Kivonó papír)
Adásvételi papírok (KÉT NYELVEN ÍRÓDOTT!)

Ez mind megvan hozzá?

*Adásvételi: A lényeg, hogy a teljes láncolat meglegyen és igazolható legyen, hogy a külföldi vevőtől hogy jutott el hozzád a motor.
Bükkaranyos!06307730747
Elég messze vagyunk egymástól, szóval mielőtt hívnálak B.A.Z.-on belül merre található? Én Budapest közeléből jönnék :D
Nem ez volt,jó állapotú a moci,inkább hívj!üdv
HAli!

Mit lehet tudni a motorról?
Nem ez volt véletlen amit már régebben is mutogattak, hogy baja volt mert nem pörgött rendesen, és senki nem tudta orvosolni?

Üdv!
szakaligyuri@freemail.hu