Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudok egyet. írj mail címre, és mutatom ! (bőven 50e alatt!)
nrgpower01@citromail.hu
Mivel nagyobb a karbid, ezért több üzemanyagot tud kiszívni is. Tehát adja magát, hogy kisebb főfúvókával kell próbálkoznod. Gyári hengerhez 145 környékén próbálkozz. Nekem 148-al sokallt.
Ma motor mosás közben döbbentem rá arra hogy az első kerekem kicsit mocorog,a csapágy mehetett szarrá benne! Valaki tudja milyen csapágyak kellenek bele?
Dobjál mélt, csinálok amiylet akarsz.
Adatlap
34-es karbi van, először azt hittem kisebb főfuvi kell, mint 28-nál de most mondták, hogy nagyobb. Nem tudom mekkorával kéne próbálkozni. Most voltam motorozni, elég idegesítő, mert 7.-ben 100-al nem tudok menni, mert dadog.
Levegő csavarra nem reagál? vagy akkor próbáld egy 135 össel , csak gyertyaképet nézzél , nehogy megakadjon azért mert már kevés lesz neki tetőn.
Fullon van, akkor gondolom még kisebb fúvóka, most 140 van.
Szia

Első felni+tengely(evo-ba való) lenne eladó!ha igen küldj egy telszámot!
06307730747
Lejjebb , bocsi :)
Tűt rakd feljebb.
Ha mondjuk 5000 körül egy helyben tartom a gázt dadogós lesz a motor hangja. Ez mitől van? Az alapjárati fúvóka mit befolyásol? 34-es karbival kisebb vagy nagyobb főfúvóka kell, mint gyárival?
Nekem lenne : Állórész (alaplap) , forgórész (lendkerék ) meg hozzá elektronikám , ha szükséges még trafó is.
Mennyit érne neked?
Elég magas áron kezded árulni a gépet.
Mennyiért vitték el, ha szabad megtudnom?
Pont ma bontottuk el egyik barátom motorját! Ez ügyben felhívlak, oké?
Gyújtás alatt mit értesz konkrétan? (csak a CDI, vagy a gyujtás alaplap, a lendkerék, a cdi, a gyujtótrafó - tehát komplett?)
Plusz kábelköteg.
Kábelköteg és a cdi összesen 7ezer forint lenne.
Hali! Nekem gyújtás kellene meg komplett kábelköteg de a relék meg minden kütyü nélkül csak a cdi kell: 70/532-22-62
A cdi 5 vezetéke hova csatlakozik és milyen színűek a vezetékek? Köszi!
Sziasztok mitosok eladtam a mitomat ezért ne keressetek hogy megvan e még nincs belőle semmi.Mindenkinek széles utat.
Sziasztok mitosok eladtam a mitomat ezért ne keressetek hogy megvan e még nincs belőle semmi.Mindenkinek széles utat.
Gyári 3 nyílás oldalanként
Itt Szam egyel lejjeb
Udv 30 512 9874
Hivj fel megallapodunk mondj ra valami reàlis árat
rg500!Szevasz power mi pénz lenne?
Valaki nem tud eredeti eladó arrow rendszert 50 ezerig érdekel!
Membrán hány lapos?
Szia!

Engem érdekelne a szívócsonk.Írnál egy telefonszámor?
Köszi
Viktor