Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb rezó, mint a gyári : ARROW-Gianelli-Jolly Moto rezonátort neki
Belepiszkálni a hengerbe : Nagyobb felömlő-kiömlő ablakok jobb vezérlés érdekében...
Forrasztó ón darabot L alakba meghajlítasz, berakod a hengerbe a gyertyanyíláson keresztül, betolod a hengerfalig, és rápöccintesz az önindítóra (hogy tekerje meg a főtengelyt 1x) majd kiveszed az ón darabot, és a legvékonyabb részén megméred tolómérővel.
Itt hozzá egy videó is, olyan 3 perctől nézd. Csak itt annyi van, hogy nem hengertalp tömítéssel növeli a préstávot, hanem hengerfej tömítéssel, mert léghűtéses..
http://youtu.be/ZUe0p0DqFCk
sziasztok

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

erről tud valaki valamit?
A vázon hova van rögzitve a másik vége?
Mekkora gyertyahézag kell a mitonak?
de egy kicsit reszelgetni még azokon :D Vagy egy jó kipu .
Ez hogy jön ide?:D
Mito 1-ről van szó. Állítólag a kipuban nincs is folytás.
Akkor már azért illene belepiszkálni a hengerbe , meg egy másik kipu...
Elvileg felül jobbnak kéne lennie.
Méreteket elkérhetném?
Kicsit még gagyi a kopó fej, de van terv a 2.0 verzióra ;)
Helló mindenki! :)
Valaki tudna nekem mondani valami tapasztalatot a 34-es dellortoról? Mármint a 28ast lecserélném 34-esre és kiváncsi lennék, hogy lesz-e valami érezhető különbség a fogyasztáson kívül. A választ előre is köszi :)
Nem tudom hogy mekkora, mivel tudom meg mérni? Vagy hogyan?
Várok

Valaki esetleg nem tudja honnan tudnék szerezni 36-os keihin-be levegőcsavart?
Ha túl kicsi : Öngyullad a benyád, szikra pedig égeti a dugód anyagát ( kb 100km alatt) kilukad a dugó tetőd. Egyébként mekkora az a préstáv ? Mérd meg. Ha nem hallani tapasztalni detonálást, úgy talán még oké is lehet, csak sűrűn érdemes ránézni, és figyelni hogy szürkül-e a gyertyaképed.
Ha túl nagy : Akkor gyenge lesz a mocid, nem fog menni, viszont jobb a kompresszió tűrése (jobban elforgatható mint alacsony préstávval )
Ha vársz 1-2 napot akkor töltök fel képet ;) (már le van gyártva 1, csak még nincs feltéve) Egy alap esztergán csináltuk haverommal :D (20 köracél/vagy alu + 40mm-kör alu + 40mm-es kör műanyag(vagy valami hasonló :P )
Valakinek van valami bevált terve bukógombához ?
Szia!
Honnan ment bele a víz a motorba? Hengerfejben rendben voltak a gumigyűrűk? Tudom, hogy a talptömítésnél elég nehezen folyhat bele a víz, de az is rendben volt? Tippem szerint a bekerülő víz veszett össze a kenéssel és az okozott túlhevülést. Hengerfej nem repedt? Ezek persze csak tippek, de érdekes a probléma.
Pölö kilikad a dugó...
Tegnap kicseréltem a karbit 28-asra, be is indult, elindultam de kb 100méter múlva megállt. Azóta nem indul. Kapott zsir új gyertyát+ a régi karbit de semmi... Szikra van anyagot kap. Olyan mintha gyújtás se lenne rajta, semmit nem csinál. SEGÍÍÍTSÉÉG!
Dellorto PHBH 28 ND...7500FT
Sziasztok! Egy nem jól be állított prés sáv milyen gondokat okozhat?
Jah gondoltam, csak még nem láttam ilyet. Egyébként milyen az ha detonál a motor?