Jobb rezó, mint a gyári : ARROW-Gianelli-Jolly Moto rezonátort neki
Belepiszkálni a hengerbe : Nagyobb felömlő-kiömlő ablakok jobb vezérlés érdekében...
Forrasztó ón darabot L alakba meghajlítasz, berakod a hengerbe a gyertyanyíláson keresztül, betolod a hengerfalig, és rápöccintesz az önindítóra (hogy tekerje meg a főtengelyt 1x) majd kiveszed az ón darabot, és a legvékonyabb részén megméred tolómérővel.
Itt hozzá egy videó is, olyan 3 perctől nézd. Csak itt annyi van, hogy nem hengertalp tömítéssel növeli a préstávot, hanem hengerfej tömítéssel, mert léghűtéses.. http://youtu.be/ZUe0p0DqFCk
Helló mindenki! :)
Valaki tudna nekem mondani valami tapasztalatot a 34-es dellortoról? Mármint a 28ast lecserélném 34-esre és kiváncsi lennék, hogy lesz-e valami érezhető különbség a fogyasztáson kívül. A választ előre is köszi :)
Ha túl kicsi : Öngyullad a benyád, szikra pedig égeti a dugód anyagát ( kb 100km alatt) kilukad a dugó tetőd. Egyébként mekkora az a préstáv ? Mérd meg. Ha nem hallani tapasztalni detonálást, úgy talán még oké is lehet, csak sűrűn érdemes ránézni, és figyelni hogy szürkül-e a gyertyaképed.
Ha túl nagy : Akkor gyenge lesz a mocid, nem fog menni, viszont jobb a kompresszió tűrése (jobban elforgatható mint alacsony préstávval )
Ha vársz 1-2 napot akkor töltök fel képet ;) (már le van gyártva 1, csak még nincs feltéve) Egy alap esztergán csináltuk haverommal :D (20 köracél/vagy alu + 40mm-kör alu + 40mm-es kör műanyag(vagy valami hasonló :P )
Szia!
Honnan ment bele a víz a motorba? Hengerfejben rendben voltak a gumigyűrűk? Tudom, hogy a talptömítésnél elég nehezen folyhat bele a víz, de az is rendben volt? Tippem szerint a bekerülő víz veszett össze a kenéssel és az okozott túlhevülést. Hengerfej nem repedt? Ezek persze csak tippek, de érdekes a probléma.
Tegnap kicseréltem a karbit 28-asra, be is indult, elindultam de kb 100méter múlva megállt. Azóta nem indul. Kapott zsir új gyertyát+ a régi karbit de semmi... Szikra van anyagot kap. Olyan mintha gyújtás se lenne rajta, semmit nem csinál. SEGÍÍÍTSÉÉG!
Belepiszkálni a hengerbe : Nagyobb felömlő-kiömlő ablakok jobb vezérlés érdekében...