Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv maradék mito cuccaim eladok
ami van
karburátor
szívócsonk
membràn
váltofogaskerekek
kuplung...

Kipufogo dob.(sérült)
pover vez motor teljes pover mechanika
Küldj tel számot amin elérlek!köszi
Szia ha bontod a mitót akkor az első felnire vevő vagyok!
Heló!
Cagiva mito 1 első teleszkóp szimering méretét valaki megtudja mondani?
Jah, nem fordított telósak.
Egyik sem jó,régi mitóé, az evo-nak ugyan úgy nézki csak 25mm a tengelyátmérője!a régieké csak 20mm
kepesmotoron van fent kb 3db. 3küllősek
Üdv

szükségem lenne Mito Evo első feknire(csak felni gumi-féktárcsa nélkül)
ha valakinek van korrekt áron írjon vagy hívjon!
peti.4477@citromail.hu
06307730747
hát,nekem simán nem küldi el. akkor valoszinüleg megint citromél szerver szarakodik.. jóó........
valamiért nem tudok üzenetet küldeni. Mind hibás kézbesítéssel visszajön.
írtam mail-ra választ , majd várok egy visszajelzést!
akkor lejön 9500 ft :DD
Forgalmi + törzskönyv 6+6ft, ha megvan a külföldi végleges kivonás + kétnyelvű adásvételi, akkor nem kell származás(8k) és adásvételi hivatalos fordítás (5k), mivel új forgalomba helyezés ezért nincs eredetvizsga és nincs átírási díj akárhány tulaja volt. Csak mindenkitől kell az adásvételi, hogy nyomon követhető legyen. Ezen fellűl a műszaki viszga, biztosítás. Ez esetben regadó kifizetve, így már ezzel is kevesebb fizetnivaló.
Láttam az eladó külföldi vázat és elszaladtam megkérdezni az okmányirodába. Össze is írta nekem a hölgy mik kellenek hozzá.
Regadót miért kellene fizetni rá? Le lett vámoltatva a moci, nincs ilyen teher rajta..
forgalmi+törzskönyv, ha 1 nylevű az adásvételi fordítás, származás ellenőrzés, egyedi forgalomba helyezés, regisztrációs adó. Ezek kellenek azon kívül. Az előbbi 75-be biztosítást még nem számoltam.
Most számoltam át 75-ből itt-ott meg lehet úszni ha mindent magadnak csinálsz és minden rendben van a papírokkal
1. Eredetvizsga (átírási díj nincs)
2. Műszaki vizsga
3. Biztosítás..
4. A rendszám ára
Mi kell még rá ?
Ha veszel egy ugyanilyen bontott vázat, akkor ugyanennyit kell szinte kifizetned a rendszámtábla árán kívül.
Mégis mi kerülne ennyi pénzbe? ne viccelj, ez irreálisan sok lenne a forgalombahelyezésért.
Cakumpakk körülbelül 100 ezer. Ha szerencséd van mondjuk 80 ha nincs 120 vagy több (pl nem 2 nyelvű az adásvételi, több tulaj stb)
Nem, mivel le van már vámolva, így csak a forgalomba helyezés kerül pénzbe....
De, ha tudod hogy mennyi, akkor kérlek írd le, hogy mi, hol mennyibe kerül KONKRÉTAN:)
Valaki megy 34-es karbival gyári motoron? Beállításokat tudna mondani (főfuvi stb)
Üdv

szükségem lenne Mito Evo első feknire(csak felni gumi-féktárcsa nélkül)
ha valakinek van korrekt áron írjon vagy hívjon!
peti.4477@citromail.hu
06307730747
Helló mindenki.
Gyorsban szükségem lenne egy 1-es Mito vázra, csak forgalmis, vagy forgalomba helyezhető érdekelne. Fontos, hogy minden papír meglegyen hozzá.
Még a héten fizetnék érte, de az irreálisan magas árat kérők kíméljenek 40+.... Kawasaki Zx7r-hez 30-ért találtam. Ha érvényes műszakival rendelkezik akkor max 35-40.
Nem hinném, hogy sok jelentkező lesz. Annyiba kerül forgalomba helyezni, mint maga a motor kb :D