szükségem lenne Mito Evo első feknire(csak felni gumi-féktárcsa nélkül)
ha valakinek van korrekt áron írjon vagy hívjon!
peti.4477@citromail.hu
06307730747
Forgalmi + törzskönyv 6+6ft, ha megvan a külföldi végleges kivonás + kétnyelvű adásvételi, akkor nem kell származás(8k) és adásvételi hivatalos fordítás (5k), mivel új forgalomba helyezés ezért nincs eredetvizsga és nincs átírási díj akárhány tulaja volt. Csak mindenkitől kell az adásvételi, hogy nyomon követhető legyen. Ezen fellűl a műszaki viszga, biztosítás. Ez esetben regadó kifizetve, így már ezzel is kevesebb fizetnivaló.
Láttam az eladó külföldi vázat és elszaladtam megkérdezni az okmányirodába. Össze is írta nekem a hölgy mik kellenek hozzá.
forgalmi+törzskönyv, ha 1 nylevű az adásvételi fordítás, származás ellenőrzés, egyedi forgalomba helyezés, regisztrációs adó. Ezek kellenek azon kívül. Az előbbi 75-be biztosítást még nem számoltam.
1. Eredetvizsga (átírási díj nincs)
2. Műszaki vizsga
3. Biztosítás..
4. A rendszám ára
Mi kell még rá ?
Ha veszel egy ugyanilyen bontott vázat, akkor ugyanennyit kell szinte kifizetned a rendszámtábla árán kívül.
Nem, mivel le van már vámolva, így csak a forgalomba helyezés kerül pénzbe....
De, ha tudod hogy mennyi, akkor kérlek írd le, hogy mi, hol mennyibe kerül KONKRÉTAN:)
szükségem lenne Mito Evo első feknire(csak felni gumi-féktárcsa nélkül)
ha valakinek van korrekt áron írjon vagy hívjon!
peti.4477@citromail.hu
06307730747
Helló mindenki.
Gyorsban szükségem lenne egy 1-es Mito vázra, csak forgalmis, vagy forgalomba helyezhető érdekelne. Fontos, hogy minden papír meglegyen hozzá.
Még a héten fizetnék érte, de az irreálisan magas árat kérők kíméljenek 40+.... Kawasaki Zx7r-hez 30-ért találtam. Ha érvényes műszakival rendelkezik akkor max 35-40.
ami van
karburátor
szívócsonk
membràn
váltofogaskerekek
kuplung...
Kipufogo dob.(sérült)
pover vez motor teljes pover mechanika