Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mito
80000forintra gondoltam
Szia hengert meg dugot kell rajta cserélni 80000forintra gondoltam.
A környéken 3db rs 125 van, 96-2001 ig, mindet legyorsultam a 92es alap mitommal, nem is kevéssel.
Nem vagyok egy profi pilóta, ők is "hobby" motorosok.
Az enyémből sem folyik sehonnan és én sem bánom a mitot.:) Jah és jobban megy kopott hengerszettel a vasam, mint egy frissen szervizelt 06-os RS. :D
Vagy inkább a saját igényeink - elvárásaink, használati körülmények.
google a barátod, wiki a barátnőd és ha leszedsz egy manualt (google talál FREE változatot...) akkor abban minden kérdésedre megtalálod a választ ! Teleszkóp olaj kell bele, 8dl. De hogy milyen sűrűségű...manual tudja !
Akkor volt pár gazdája De lehet, hogy tőle vettem
2008-2009-ben adhattam el!
Hát már elég rég! De az utánam kettővel levő tulajdonosával is találkoztam! Egymás mellé jártunk dolgozni :D Figyelemmel követem! :)
Mikor adtad el? Én pesten vettem március 23.-án 1 sráctól, akinél kb 1 évet volt a motor.
Ja jó okés! Nem láttam. nem sokat járok mostanában errefelé! Becsüld meg, nekem már ígyis eléggé elvonási tüntem van... :D
Csáó! Igen láttam a videót róla, még oda is írtam, hogy jelenleg nálam van
Hali!

Ami nálad van most mito az tőlem indult el! Én vettem egy idős bácsitól ! Első saját pénzből vett motorom volt! sok szerencsét hozzá. :)
Mennyi olaj kell az első telóba , és milyen?
Ilyen megoldást én is tudok aki képek alapján legyártja 1az1be, de nekem gyárira lenne szükségem.
0630/570-41-50
Bátori Zsolt-nak hívják. Egyedi elképzelés szerint bármilyen matricaszettet tud készíteni digitális nyomdában.
sziasztok

ehhez a típushoz tudtok valahol full matrica szettet? én sehol sem találok neten...
Hali! Mennyi penzre gondoltal ? Konkretan mi a baja?
Az enyémből nem jön sehol az olaj, mikor megvettem akkor sem volt olajos sehol és azóta sem az. Enyémen inkább az a probléma, hogy az idomokról pattog le a festék, de úgyis most akarom átfújni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy mito-t vettem és nem rs-t!
Hát ez valahogy így van sajnos... DE! Mégis ilyen motorunk van és van valami érvünk is hogy miért pont ez van : )
Csak engem irritál h a csili-vilire kipucolt idomokat, meg blokkot az első út után összefossa olajjal. Tudom, ez 2T, de akkoris... Rengeteg pénzt belelötem a Mito-mba, de most mégis feltettem eladónak, mert több érv szól ellene mint melette. Valami 4T-t szeretnék, csak a pénztárca szab határt...
Így motorhibásan mennyi pénz lenne ?: )
"Jó" kiálátások xD
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Én is gondolkozok egyen :)