Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kell ránézni az olajpumpára? ÉS mitől szegény a keverék? Magyar úrnak a téziója igazolódik csak én 80-20-ra tolnám az arányokat. Szögelgessen csak mindenki szemre és fülre otthon...
80% azért mert szegény a keverék...:D Vagy mert soha nem néznek rá az olajpumpára soha...
70% a nem megfelelő szerelés miatt szakértelem nélküli összebarmolás. 30% a nem megfelelő használat és addig használjuk még szét nem esik csak utána cseréljük dolog miatt.
Egy mito hengernek kb 40-50ezret (vagy többet) el kell mennie. Biztos a motor hibája ha cserélni kell...
Hát én 2005-ben vettem újonnan összesen 8000 km van benn és most van benn a 3. henger mondjuk most 160-as polini, ennek nincs baja. De nem használom már, nem is merem...
2T az ilyen. Mondjuk ha tehetném, már én sem Mito-t vennék... Öregek, és vmi kisebb-nagyob bajuk mindig van, ehez kétség nem fér.
Lenne pár eladó mito alkatrészem olcsón. Nekem sajna már nincs rájuk szükségem. Képeket tudok még küldeni

2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membrán+szűkítő
1 db jó állapotú szívócsonk
1 db jó állapotú hátsó lánckerék (gyári)
1 db Gilardoni 1-es sérült nicasilos henger
1 db Gilardoni 1-es hengerfej
1 db kiválóan működő powermechanika
2 db hátsó lábtartó konzol Ha valami kellene nyugodtan keressetek meg,biztos megegyezünk, nekem nincs már rájuk szükségem, okozzon örömet annak akinek kellenek. 1-2 cucc még a szerelőnél van, de akit érdekel hnap tudok képet küldeni....
Itt LIKE gomb nincs?
Teljesen igaz
Igen, a hozzáértés hiánya sok bosszúságot okoz.
Valaki tud nekem segíteni? Összedobtam egy kis videót az újraélesztésről és sehogy sem tudom feltölteni a videót, de ahogy látom másnak megy a feltöltés mit ronthattam el? Folyamatban kiírja"error, server has been not found". Lehet valami nem a megfelelő formátumban van? 1280x720 Mpeg-4 H.264 ahogy az útmutatásban írva van. Köszi
Engem is érdekelne KP-ért . nrgpower01@citromail.hu-ra írnál egy mailt ?
Hali, képet tudnál küldeni róla maiban? kollaristvan@citromail.hu Cserebere érdekelne?
Én meg ha visszacsinálhatnám mitot se vennék soha és mindenkit lebeszélnék róla....
Elhiszem, csak nem ér annyit! Ha fosnám a pénzt se venném meg... Amúgy ebayen a komplett szett+tömítések 60e.
Biztos... 125.350,- Csak mer mitoban van több köbcentis henger is és ezért rá kell írni h ez melyik...
125? Az a motor köbcentije, nem a henger ára
Nem értek hozzá, nem is foglalkozok már a mitommal, csak annyit tudok h én 125 000-ér vettem bele a gyári hengert anno a motorwolfban...Mennyi nicasiloztatni?
Az igen! Nikasil hibás hengerért max 5ezret szabad adni...ha az ember tud egy rendes helyet ahol normálisan ujra nikasilozzák.Anélkül megvenni sem érdemes...
eladó egy pár dunlop d209gp repedezés és javítás mentes állapotban 110-150 méretben, 3-4mm mintával. 25e
A szívócsonkról küldhetnél képet erre az e-mailre!
Előre is köszi!
25 000 forintra gondoltam irányárnak, de szerintem lehet ráférne egy új nicosil réteg.
Így érdekelne?
Sziasztok volna egy kérdésem mennyiért lehetne eladni egy motorhibás mitot egyben érvényes okmányokkal?
Szia. A Henger Érdekelne hogy mit kérsz érte ?
Hali srácok!

Ha esetleg valakit érdekel lenne 2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membránom+ 1 egész jó állapotú szívócsonkom illetve egy sérült nicasilos gyári gilardoni 1-es hengerem hüvelyezésre tökéletes. Egybe vagy külön. Meg tudunk egyezni....
e-mail:latino22@freemail.hu