Miért kell ránézni az olajpumpára? ÉS mitől szegény a keverék? Magyar úrnak a téziója igazolódik csak én 80-20-ra tolnám az arányokat. Szögelgessen csak mindenki szemre és fülre otthon...
70% a nem megfelelő szerelés miatt szakértelem nélküli összebarmolás. 30% a nem megfelelő használat és addig használjuk még szét nem esik csak utána cseréljük dolog miatt.
Hát én 2005-ben vettem újonnan összesen 8000 km van benn és most van benn a 3. henger mondjuk most 160-as polini, ennek nincs baja. De nem használom már, nem is merem...
Lenne pár eladó mito alkatrészem olcsón. Nekem sajna már nincs rájuk szükségem. Képeket tudok még küldeni
2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membrán+szűkítő
1 db jó állapotú szívócsonk
1 db jó állapotú hátsó lánckerék (gyári)
1 db Gilardoni 1-es sérült nicasilos henger
1 db Gilardoni 1-es hengerfej
1 db kiválóan működő powermechanika
2 db hátsó lábtartó konzol Ha valami kellene nyugodtan keressetek meg,biztos megegyezünk, nekem nincs már rájuk szükségem, okozzon örömet annak akinek kellenek. 1-2 cucc még a szerelőnél van, de akit érdekel hnap tudok képet küldeni....
Valaki tud nekem segíteni? Összedobtam egy kis videót az újraélesztésről és sehogy sem tudom feltölteni a videót, de ahogy látom másnak megy a feltöltés mit ronthattam el? Folyamatban kiírja"error, server has been not found". Lehet valami nem a megfelelő formátumban van? 1280x720 Mpeg-4 H.264 ahogy az útmutatásban írva van. Köszi
Nem értek hozzá, nem is foglalkozok már a mitommal, csak annyit tudok h én 125 000-ér vettem bele a gyári hengert anno a motorwolfban...Mennyi nicasiloztatni?
Az igen! Nikasil hibás hengerért max 5ezret szabad adni...ha az ember tud egy rendes helyet ahol normálisan ujra nikasilozzák.Anélkül megvenni sem érdemes...
Ha esetleg valakit érdekel lenne 2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membránom+ 1 egész jó állapotú szívócsonkom illetve egy sérült nicasilos gyári gilardoni 1-es hengerem hüvelyezésre tökéletes. Egybe vagy külön. Meg tudunk egyezni....
e-mail:latino22@freemail.hu
2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membrán+szűkítő
1 db jó állapotú szívócsonk
1 db jó állapotú hátsó lánckerék (gyári)
1 db Gilardoni 1-es sérült nicasilos henger
1 db Gilardoni 1-es hengerfej
1 db kiválóan működő powermechanika
2 db hátsó lábtartó konzol Ha valami kellene nyugodtan keressetek meg,biztos megegyezünk, nekem nincs már rájuk szükségem, okozzon örömet annak akinek kellenek. 1-2 cucc még a szerelőnél van, de akit érdekel hnap tudok képet küldeni....
Előre is köszi!
Így érdekelne?
Ha esetleg valakit érdekel lenne 2 db nagyon jó állapotú 8 lapos membránom+ 1 egész jó állapotú szívócsonkom illetve egy sérült nicasilos gyári gilardoni 1-es hengerem hüvelyezésre tökéletes. Egybe vagy külön. Meg tudunk egyezni....
e-mail:latino22@freemail.hu