Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értek hozzá, csak ajánlották mito-ba! Én még nem vettem, hogy meglessem tényleg más-e
a mito gyári membránnak a sok laposnak 46mm at átmérővel egyenlő az áteresztő képessége. Úgyhogy nem az a legkisebb átmérő
A jobb oldali egy honda NSR (CR?) 125 membránja, a bal oldali pedig gyári mito-é. Érdemben talán ha leméreteznéd(engem nagyon érdekelne), akkor lehetne rá mondani valamit. (csak mert nekem is ajánlották már az NSR membránházat, mert azt mondják, hogy nagyobb áteresztő képessége van)

Mellékelek egy képet, ez alapján kéne leméretezned, PLUSZ a membránok hossza-szélessége-vastagsága érdekel még. Ekkor lehet megmondani, hogy melyik a jobb !
Valakinek hibátlan 34-es dellorto karbi 13 ezerért?:D (van szívócsonk is ha kell)
Hellosztók. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mi lehet a 2 membrán közti érdembeli külömbség. Bontott mocikból kerültek, hozzám, addig nem szeretném berakni még nem tudom melyik "mit tud".
1es mito váz, lengővilla, evo segédváz esetleg ? csak a helyet foglalja
Jaja! repedt a váz. Eddig nem tünt fel, csak most hogy körbefényképeztem. A blokk tartó nyúlványok elölről, mind a két oldalt. Majd dobok képet ma este, ha meglesnéd azért.
nem igen jöttek a képek
hello! Csere érdekel gilera runner 180/50 2t sportrobogó?kérésre képet és részletesebb leírást küldök, de kérnék énis. köszönöm. Üdv
Mitohoz lenne egy eladó gyújtás elektronikám,ha valakit érdekelne!
pedig jocskan nehezebb a blokk ami most v a prima vazamban es megis kemeny
mar megoldottam.... es mar ossze is v rakva es ugy velem h az a telo primahoz tul kemeny nem hiaba raktak az olaszok egyrugos telokat elore a primanak
kép? illusztráció ?
csak azert irtam ide mert a prima forum halott...
tudja valaki h h kell szetszedni a derbi gpr telokat mert mert a rugok vegen levo csavart fogalmam sincs h h szedjem ki mert nem tudom h hol fojak neki kontrat...
van egy perselyes g2-es hengerem eladó. Ha valakit érdekel, hengerfejjel és pár dologgal még. Különbség csak annyi látszik, hogy szögletesebb az 1-hez képest.
Hirdetéseim közt fentvan.
Ezt azért megcáfolom, hogy frecciákra meg "nagyon " régi mitokra raktak g2es hengert.. Ritka, az tény, de 2es mitok is futnak velük..
Külföldi papíros,megbízható és jó állapotú Cagiva Mito Evo-m cserélném Derbi Gp1-re!
keresek mito1-hez légszűrőházat, hozzá betéttel ha van. Holnap át is venném, ha valakinek van Szolnok megyében. Az sem baj, ha valakinek csak a légszűrő fedele van meg, mert csak az kellene. kollaristvan@citromail.hu
Hello ! Idomszettet, karbit, váltót mennyibe adná ? Meg miért bontod el ?
Sziasztok 91 es mitohoz keresek szimering szettet
Mi okból bont el valaki egy ilyen mitot?
Sziasztok, akit érdekel , komplett mito bontódik 2007 es gyártás hibátlan állapotban papíros váz , hengerben 110 km, sérülésmentes piros idomok, arrow rendszer , stb tel : 06304824114
Köszi a gyors választ.Nekem nem ilyen durva,de azért így is új dugó kell.Lenne még pár kérdésem,de telefonon egyszerűbb lenne.Megadnád a számod?
Előre is köszönöm
Viktor
Persze! A power nyelv támasztó csavarod csavarodott ki, ugyanúgy, mint ahogy én jártam nemrég.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.h
u/p/...

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu
/p/...