A jobb oldali egy honda NSR (CR?) 125 membránja, a bal oldali pedig gyári mito-é. Érdemben talán ha leméreteznéd(engem nagyon érdekelne), akkor lehetne rá mondani valamit. (csak mert nekem is ajánlották már az NSR membránházat, mert azt mondják, hogy nagyobb áteresztő képessége van)
Mellékelek egy képet, ez alapján kéne leméretezned, PLUSZ a membránok hossza-szélessége-vastagsága érdekel még. Ekkor lehet megmondani, hogy melyik a jobb !
Hellosztók. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mi lehet a 2 membrán közti érdembeli külömbség. Bontott mocikból kerültek, hozzám, addig nem szeretném berakni még nem tudom melyik "mit tud".
Jaja! repedt a váz. Eddig nem tünt fel, csak most hogy körbefényképeztem. A blokk tartó nyúlványok elölről, mind a két oldalt. Majd dobok képet ma este, ha meglesnéd azért.
tudja valaki h h kell szetszedni a derbi gpr telokat mert mert a rugok vegen levo csavart fogalmam sincs h h szedjem ki mert nem tudom h hol fojak neki kontrat...
van egy perselyes g2-es hengerem eladó. Ha valakit érdekel, hengerfejjel és pár dologgal még. Különbség csak annyi látszik, hogy szögletesebb az 1-hez képest.
Hirdetéseim közt fentvan.
keresek mito1-hez légszűrőházat, hozzá betéttel ha van. Holnap át is venném, ha valakinek van Szolnok megyében. Az sem baj, ha valakinek csak a légszűrő fedele van meg, mert csak az kellene. kollaristvan@citromail.hu
Sziasztok, akit érdekel , komplett mito bontódik 2007 es gyártás hibátlan állapotban papíros váz , hengerben 110 km, sérülésmentes piros idomok, arrow rendszer , stb tel : 06304824114
Köszi a gyors választ.Nekem nem ilyen durva,de azért így is új dugó kell.Lenne még pár kérdésem,de telefonon egyszerűbb lenne.Megadnád a számod?
Előre is köszönöm
Viktor
Mellékelek egy képet, ez alapján kéne leméretezned, PLUSZ a membránok hossza-szélessége-vastagsága érdekel még. Ekkor lehet megmondani, hogy melyik a jobb !
Hirdetéseim közt fentvan.
Előre is köszönöm
Viktor
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.h
u/p/...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu
/p/...