Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dellrotyóba tudok adni főfuvit tetsőleges méretben mennyiségben.
Alapjáratit bvf, et tudok adni, dettó tetszőlegeset.
emzoli22357-t keresd!
Az esetek többségében az sem működik
Helló!
Van valami elérhetőséged is, esetleg bővebb infó a dugóról?
Nekem van eladó Hengerem powerrel membránnal dugó,egyben minden!
Evokon sincs üzemanyaszint jelző csak egy kis lámpa van.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy mitot szétszedve, felújítva és már csak dugattyú kell bele. A hengerben már vaspersely van tökéletesen meghonolva. Nem nagyon örülök neki de ez van. Szóval a kérdés az lenne hogy hány százados illesztéssel számoljak? Akinek esetleg van perselyes mitoja és működik és bevált, örülnék ha leírná, hogy mennyire van illesztve. A válaszokat előre is köszönöm.
Srácok ! Valaki nem tud csinálni fúvókákat?
Sziasztok volna egy kérdésem a körlámpás mitora lehetne e vmi olyat tenni ami mutatná hogy mennyi üzemanyag van benne olyan dologra gondolok mint ami az evokon van. VALAKI vmi okosat.
Nagyban függ a kipufogó, a karburátor, a henger, a membrán.. állapotától, attól hogy hol adja le az erőt.. pl. evo kipufogó teljesen más, mint a sima mito kipufogó. Sőt, mito1 és mito2 kipufogó is más !
Igazából abban különbözik a 2 blokk , hogy ferde fogazású fogaskerkek(mito2-ben is találtam már ferdefogazásút), 6seb váltó, fogak számának különbsége (főtengely fogaskerék vs kuplungtengely) . Plusz más a henger is, ami szerintem többet ér , mint ha blokkot cserélnél..
Bele tudod rakni az evo blokkot is, de nem gyorsabb. A gyorsasága attól függ épp milyen henger van rajta. Az evo blokkon csak pár módositás van, ami a teljesitménybe nem jelent semmit.
Sziasztok! Mito evo mennyivel gyorsabb a régi 7seb Mitotol,mint az enyém is:) A Blokk gondolom Evo-é is fölmegy rá?Ha pl töröt Evorol sikerülne venni rá egyet.Széles utat.
Arról nem is beszélve, hogy különböző karbikkal adták ki, és RD karbival többet eszik, más beállítás, mint egy ND karbié... Volt itt akinek 120-130körüli főfúvója volt bent, ND karbiban. Így teljesen reális ez a fogyasztás, amit te írsz. Viszont egy RD karbival, amiben 150-160közötti főfúvó van, lehetetlen elérni ilyen fogyasztást. Egyébként.. EVO tankja elméletben 14 lityó, sima mitoé pedig 18lityó... (ELMÉLET! azaz a manual szerint.)
Átlagot írtam :) Az én 160as mitom 4.5öt eszik 100on. Hallottunk picit lejjebb olyat, hogy az emberkének 9körül eszik a mitoja. Szóval én ebből a 2 adatból indultam ki.
6-10? Ne viccelj!:D Mikor megvettem a mitom az első tank benzinemmel (12-13liter?) 350km-t mentem!
Az én motorjaimban csak perselyes hengerek vannak. Nem véletlenül, de jobban szeretem a perselyt, mint a nicasilosat. Eladó hengerem pedig nincs.
pippo90!
Van esetleg valamilyen jó nicasilos hengered magában eladó?
Helló!
Ha visszaolvasol akkor minden kérdésedre választ kapsz, egyébként a fogyasztás 5-8 literig változik, ha jó akkor 6-7mp 100km/h-ra, 170km/h körül van a vége. Az értéke pedig az állapotától függ.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Vedd meg ezt :))
Mito 1 és Mito 2-re nem megy fel az evo idom\lámpa\idom. Az evo az EVO !
Fogyasztása.. hát, attól függ :) 6tól olyan 9-10literig fel lehet vinni ha nagyon cibálja az ember.
Köszi . Még az is érdekelne h menyi hozható ki 1 mitóból.menyi a fogyasztás n és h menyit érnek kb :) jo volna venni egy-et köszi
helló!
Nem volt még sima mitóm, de szerintem nem lehet feltenni, a lámpák sem passzolnak, és az oldalidom se jó hozzá.
Helló fel tudna valaki világosítani h a mitokra felmegy-e az evo fejidom átlkítás nélkül? előre is köszi
130-40 km neked :) megoldható feladat max ott alszol :D
Nem rossz ötlet, csak Komárom azér nem a szomszédban van...
FELVONULÁS Szombat 15:00!