Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papíros mito váza nincs valakinek eladó?
Persze baráti áron!
Szevasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitől lehet , hogy 1-2-3.-ba szépen pörög minden de ha 4.be olyan 7-8ezren vagy az alatt vagyok és huznám neki nem gyorsul sehova szinte és feljebb a többi sebességben sem. Visszaváltok kipörgetem jol akk meg megy faszán.
(Cagiva Mito 1, 1991)
Alkatrészek eladók!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Központi teleszkóp: 6500Ft
Akkumulátor gumi: 600Ft
Fordulatszám meghajtó: 1000Ft
Bowden: 500Ft
Relé: 500Ft
Jobb dekni: 2000Ft
Blokk+alkatrészek (Csak egybe) : 10000Ft
Lengővilla+tengely: 3000Ft
Váz: 5000Ft
Hátsó fékmunkahenger: 2500Ft
Hátsó fékolajtartály: 500Ft
Fékpedál: 1000Ft
Fém fékcső: 500Ft
Első fék (brembo): 5000Ft
Tartály+munkahenger(első): 2500Ft
Kuplungkar: 1500Ft/darab
Fékkal: 1500Ft/darab
Első féklámpakapcsoló: 500Ft
Légszűrőház: 2000Ft
Membrán+ szívócsonk: 2500Ft
Jobb kormánycsutka+gázkar: 1500Ft
Vízhőfokmérő(Nem próbáltam!): 1500Ft
Power motor (Nem próbáltam!): 3500Ft
Lámpabúra:1000Ft/darab
Első teleszkóp: 8000Ft/darab
Kormánykifli: 2000Ft
Első keréktengely: 1000Ft

Képeket kérésre küldök!
Azt mondod, hogy csak a biléta az ? No, akkor itt van még egy kép, minap nézegettem a kiput, és hát eszembejutott a TE hozzászólásod
Méghogy nem gia tompito : )))))
szia már szétbontottam
mito gyári hajtókar, futott de hibátlan állapotban eladó!
és még egy pár apróság jó áron!
Érdekelne, hogy miféle Leo kipufogót árulnak eme csodára ? Vagy milyen az a kipufogó ? Esetleg van róla linked? (gyártótól?)
"Extra: LeoVince kipufogó, piros felnicsík és kormányvég."
Remélem, hogy ez a link elég részletes...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekelne van egy kiváló állapotú Első tárcsám MITO-ra
Múltkor még szeretted [002]
Kulplung az nem para, nekem tavaly nyáron lett cserélve. Motoroswebáruház.hu-n találsz newfren lamellákat. Asszem 18 rugó.
Helo

Tegnap egy szép nagy olajtócsát találtam a mito alatt. Úgy néztem, hogy ez első lánckerék bordástengelye mellől, a bordák közül folyik ki, ha forog a tengely. Van ötletetek, mi adta meg magát, és hogy orvosolható?
Szevasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitől lehet , hogy 1-2-3.-ba szépen pörög minden de ha 4.be olyan 7-8ezren vagy az alatt vagyok és huznám neki nem gyorsul sehova szinte és feljebb a többi sebességben sem. Visszaváltok kipörgetem jol akk meg megy faszán.
Hogy én hogy utállom már ezeket a motorokat:@@@ most meg meghalt a kuplungom...
Valaki tud segíteni első teló felújításban?
Helo
Jól emlékszem, hogy Te hirdettél komplett Mito blokkot itt? Megvan még? Ha igen, légyszíves egy e-mail címet is küldj.

Más: Ha valakinek van kimaradva 28-as karbihoz úszóház tömítése, megvenném.
Sziasztok!
Eladó a képeken látható Mito!
http://motor.hu/motor_vpage.js...
ÜDV!
A másik szerelő brigád meg hülye.
Szia szerintem is vidd el szerelőhőz aki ért is hozzá mert ha jo a moci hidd ell nagyon sok örömöd leled majd benne és nem fog 50 km után meghalni. tavaly 485kmt mentem egyhuzamba a srácokkal két mágállásal ami anyi volt hogy tankoltunk meg ittunk eg kávét és semmi baja nem volt a mitomnak.
Heló, új henger és dugó kéne egy cagiva mito evo-hoz. Árajánlatokat várok a macsugamate@hotmail.com e-mail cimre.
Helló. Kellene nekem egy kis infó hajtókarról kéne a méretei! ha van valakinek kiszedve és letudná mérni pl: egy órás vagy digis tolómérővel írjamár le nekem. Hajtókar 1. hossza. 2. szélessége. 3. alsó csapszegnél belseje. 4. felső csapszegnél belseje. 5. fal vastagsága. 6. maga a csapszegek vastagsága. szóval minden adat kellene rólla. aki cserélt hajtókart és megvan a régi mérjemárle . Nagyon megköszönném.
Vidd el szerelőhöz. Azért mondják az olasz motorokra, monjuk Mito-ra, hogy szar, mert mindenki otthon bas*zogatja, mert azthiszi, hogy ez csak egy 125-ös, egyszerű és meg tudja csinálni. Nem. Ha jól meg van csinálva akkor nem akad meg, és a km-ek múlásával kell időben felújitani. De már ott lehetett volna gondolkozni, hogy 12 litert evett, szóval valami nem okés a géppel. Vidd el egy szerelőhöz, aki ért is a motorokhoz, a préssáv 1.2+ legyen.
Hali!
Egy motorszerelő ember azt állította, hogy azért olvadt el a dugattyú a motorban, mert benzinben szegény keveréket kapott és ezért nem hűtötte a benzin eléggé a dugattyút. Van ebben igazság, vagy csak találgatás?
Az a baj, hogy már elveszítettem ebből a motorból a bizalmamat, mert már 2 km-nél messzebbre nem merek elindulni vele, nehogy sokat kelljen tolni. Esetleg próbáljam meg a power nyelvet messzebbre állítani, vagy a karburátoron állítsak, vagy mindkettőt?
Hengertalp tömítésen állítsak? A kipufogó nincs eltömődve.
(Másik szerelő brigád azt állította, hogy maga a konstrukció miatt nem bír semmit...megjegyzem nem olasz motorokat javítanak és lehet, hogy csak magukat kívánták fényezni.) Nagyon kezd zavarni, hogy 50km-nél nem bír többet a dugó.
cagiva alkatrészek eladok: képeket látható számot az alkatrészek mellet az árakat jelentik, ennek tudatában jelendkez!
érd:spmito@freemail.hu
hello. nekem van zár szettem( gyujtáskapcsoló-tankzár)=10e
ha kell irj email:spmito@freemail.hu
Sziasztok !
Keresek evo 2 höz:jobbos tükröt,zárgarnitúrát