Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Családi okok miatt sürgősen eladó motorom!
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Írtam e-mailt. Adsz telószámot esetleg, ha nem kaptad meg? Köszi!
Nemtom...

Simsonkban kanyar nélkül forgatunk vele 13 ezreket, ha a stift nem hullik ki, rendszerint nem lesz baja.
Az anyaga kifejezetten jó.

Rd 250 be tették már, az is forog 10 felett és levegős, nem volt baja.

De nyilván nem egy asso vagy prox.

Tkrj sincs méretben?
kb 2000 km van a mociban, és még mindig pöcc-röff indul, megy ahogy kell amióta kicseréltem a hf tömítést.
Nekem volt csináltatott dugóm de olyan szar h. volt h. el se tudom mondani. kb 10km-ert mentem vele.Sokkal nehezebb volt mint a gyári rázott mint a szemét. Meg egy szar volt. Ebbe is bennt volt az asso felirat :)
Az én 160as hengeremben is egyedi(csináltatott) dugó van, mert 64.3mm a persely átmérője... ésehhez enyhénszólva nemkapni semmiféle túlméretet :) Nincs semmi baja a gépnek, úgy megy , ahogy kell. Kompresszióval sincs semmi gondom, bejáratni kb 100km-et lett a szett. 2 hónapja lett lehúzva a henger (mert elment a hf tömítésem, és nem tudtam mi baja a gépnek, stb..) és még teljesen jó a dugó és a hengerfala is ! ui.: olyan csináltatott, hogy még az ASSO is bele lett öntve. Ami azért durva :D
Szia!
Van itthon pár hibátlan membránom. Elérsz a giocatore@freemail.hu címen a részletek miatt.
Szevasztok! Valakinek nincs eladó használható membránja? De abból is a kisebb kellene mert nekem ami van (66mm)átmérőjű,az túl nagy és nem megy bele a házba.
Zoli szerinted a sajtosféle dugó mehetne a mitoba, mert Tibi arra gondol h olyat tudna itt csináltatni szegeden?
a végére kell járni, hogy miért akad, bekarburálni, kiput kipucolni, megfelelő gyetyát bele, satöbbi, akkor nem lesz baja
Persze, Dellrotyóba tudok adni tetszőleges főfuvit.
Az a gond, hogy ebben a hengerben már f-es dugó volt, szóval márkás dugót nem tudok már bele rakni, de van Szegeden egy szerelő aki tud bele gyártani dugattyút, csak attól félek, hogy az is így fog járni.
Szevasztok!

Eladó, egy Mito 1-es komplett kipufogo rendszer hibátlan állapotban!
prmaet szeretnem mivel prima a vaz is....
Ment a válasz!
az jó. irtam mail..
Nem próbáltam . hátsó ülés + elektro 6ezer!
Hello!
Emlékszem, hogy régebben csináltál dellorto karbiba fúvókákat, most is bevállalnál párat ha megkérlek és megfizetlek érte?
Henger talán hónolással menthető. A dugó az kuka.
Gondolod, hogy aki így szétakasztja, észreveszi, hogy pöncög kicist a motor? :)

Nem cikizésből mondom, a kolégának nyilván nicns gyakorlata ebben, lehet, hogy nem is ő követte el a nyagját hanem az előző gazdi.
Power elektronika jó ? garanciát is adsz rá, hogy működik ? Mennyit kérsz érte ? és a hátsóülésért mit kérnél, kulccsal ?
Nem detonált egy kicsit?
Hello!
Ha valakit érdekelne van:
Újrafényezett tankom, hibátlan belseje nem rozsdás!
Faridom szintén újrafényezve.
Új vertex dugó 55.96 méretben csapszeggel zégerekkel csak az önindító tekerte 1 gyűrű kell rá!
ez sem most akadt meg először:)