Nekem volt csináltatott dugóm de olyan szar h. volt h. el se tudom mondani. kb 10km-ert mentem vele.Sokkal nehezebb volt mint a gyári rázott mint a szemét. Meg egy szar volt. Ebbe is bennt volt az asso felirat :)
Az én 160as hengeremben is egyedi(csináltatott) dugó van, mert 64.3mm a persely átmérője... ésehhez enyhénszólva nemkapni semmiféle túlméretet :) Nincs semmi baja a gépnek, úgy megy , ahogy kell. Kompresszióval sincs semmi gondom, bejáratni kb 100km-et lett a szett. 2 hónapja lett lehúzva a henger (mert elment a hf tömítésem, és nem tudtam mi baja a gépnek, stb..) és még teljesen jó a dugó és a hengerfala is ! ui.: olyan csináltatott, hogy még az ASSO is bele lett öntve. Ami azért durva :D
Szevasztok! Valakinek nincs eladó használható membránja? De abból is a kisebb kellene mert nekem ami van (66mm)átmérőjű,az túl nagy és nem megy bele a házba.
Az a gond, hogy ebben a hengerben már f-es dugó volt, szóval márkás dugót nem tudok már bele rakni, de van Szegeden egy szerelő aki tud bele gyártani dugattyút, csak attól félek, hogy az is így fog járni.
Hello!
Ha valakit érdekelne van:
Újrafényezett tankom, hibátlan belseje nem rozsdás!
Faridom szintén újrafényezve.
Új vertex dugó 55.96 méretben csapszeggel zégerekkel csak az önindító tekerte 1 gyűrű kell rá!
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...