150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft
Én láttam a multkor valami 6000ft környékén dugattyú szettet mitohoz...nemhiszem, hogy az vertex lenne.De hogy 2 szer is meggondolnám, hogy belerakjam az már biztos:)
Az olcsóság könnyen a minőség rovására mehet, abból meg akár nagy ráfizetés is lehet. Ha jól tudom Mitohoz a legolcsóbb a Vertex, erről hallani jót és kevésbé pozitiv véleményeket is. Pár ezerrel több ugyan a Prox, Wössner, de én azokat jobban preferálnám
Sziasztok! Keresek egy jó állapotú mito hengert dugattyúval együtt, vagy egyet dugó nélkül de az csak nikasilos és alapméretes lehet. Aki tud annak előre is köszönöm.
Nekem anno volt egy Cagiva cruiserem amit ambika dugagttyúval raktam össze, nekem semmi panaszom nem volt vele, bár nem is volt nálam sokat a moci utánna.Nem is nagyon járatgattam, max 1-2 litert aztán kentem neki, csutakon, mondván ennek már úgyis mind1, de nem ragadt meg meg semmi baja nem lett. Aztán elcseréltem egy másik motorra, azóta látom néha-néha hogy hirdetik, azzal a szöveggel, hogy jó kompresszió van benne meg stb..bár azóta már lehet cseréltek benne dugattyút..
Freccica tulaj vagy? No, akkor uccu , szedd szét a hengerig, és nézd meg milyen henger van egyáltalán a vasadon ! Ha perselyes, akkor valoszinü furatni kell, plusz uj dugo. Ha nicasilos, akkor jöhet a következő tulméret . Képeket is mellékelhetsz :)
Csaó!
A napokban Cagiva freccia tulaj lettem, csak van 1 kis baj a géppel, sajnos meg van dögölve, dugattyú hibás ként vettem.Nos a véleményeteket tapasztalatokat szeretném kérni, hogy milyen dugattyú lenne bele jó? Lehetőleg minél olcsóbb legyen...Ambikán gondolkoztam, egyik ismerősömnek ezzel fut a kecske, de én nem nagyon merem bele rakni, szóval ha ezzel van másnak tapasztalata akkor szivesen fogadnám!
Van itt a fórumon is van egy bontós srác, ő sem önszántából bontja a gépet. Csak simán megállitották a rendőrök, és mondták, hogy ez nem 50-es, és azonnal bevitették a gépet az nkh-hoz. De a srác még szerencsésen megúszta, összesen 30-ra büntették, valamint ugye a motorral kelett kezdenie valamit.
A moci alvázszáma a gépjármű nyílvántartásban mint kismotor (50cc) szerepel.így van megkötve rá a biztosítás is, mint akármelyik simsonra.
125ös rendszámossal egy gond van, hogy egy valag lóvé mire átiratod, müszaki - netán új gumik- . .
Viszont ha lebuksz vele, sokban áll a rendőrön, hogy mit kapsz. Lehet hogy csak egy csekket (sőt, a mai világban már szinte az esetek 90%-ában) , viszont ha épp gyorshajtáson kapnak rajta (mondjuk 100 fölött, olyan 130-150km\h körül) akkor egyből KPM vizsga, ahol megállapítják hogy nem 50es... Szóval enyhítő körülmény lehet az, ha városban nem 90es tempó után intenek le :)
Sokan itt kismotorként használjuk a mitoinkat, én eddig egy esetről tudok, hogy elvitték KPM vizsgáig a mocit, de az sem Mo-n volt.
Szerintem ne kockáztass.
Inkább vegyél egy rendszámosat ha 125-öst akarsz használni.
Ha elkapnak annak nagy összeg lesz a vége.
Nekem van 180-ba rendszámos motorom ha kell?
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogyan működik a gyakorlatban a 125-ös motor 50-es papírokkal?
Tapasztalati beszámolók előnyben... ;)
Vannak rossz érzéseim... :-S
Előre is köszi
Eladó egy cagiva freccia papíros
váz,motorblokk+hűtő(jó állapotban), rendszám, forgalmi
adásvételi+forgalmival eladó!
CSAK EGYBE!
Ha van egy 125/50 frecciád és rendszámozni szeretnéd akkor ez a legjobb megoldás.
Továbbá eladó két oldalidom+fejidom lámpával (szép élénkpiros festéssel)
+25.000Ft
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft