Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek kell 34 es dellortohoz zsít új úszó
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Kompletten egy ilyen blokk 70 ropi körül van asszem használtba, a henger-dugó a legdrágább benne egyértelműen, jó hengert nehéz találni. De egy blokk henger nélkül úgy 20-30 ezer. Bontanak is sokan, szóval alkatrész van.
De rakj fel videót ha megvetted, kiváncsi lennék mito blokkos gokartra :D
hello! velemenyeket szeretnek a cagiva 125ccm es 7 sebesseges blokrol:) egy gokart vasarlasa elott alok amibe ilyen motor van es erdekelne hogy alaktreszek milyen arba vannak es konnyen beszerezhetok-e? koszi a valaszokat elore
halii! eladó termosztát valakinek körlámpás mitohoz?
Szia!
Nekem van gyári ékem 500ft ért oda adom mind a kettőt!
Ha érdekel irj:atex05@freemail.hu
kb méretet tudsz mondani? mert gondolom sok féle van
Egyáltalán minek retesz?
(ék)
Arra jó, hogy elvesszen:)

Fog a szaki egy 100 forintos gyémánporos tűreszelőt (gyáli piac rulez:) a főcivégen bejelöli a retezs helyét pontosan, és örökre elfelejti a reteszti mint porblémát.
Hali!
Eladó egy eredeti rendszámtábla tartó, olajszint jelző, komplett szívató, lánckerék deknije(egy csavar helye ki van törve). Ha valakit érdekel írjon e-mailt ide: zomtibi@gmail.com Képet küldök mailbe. Az áron nem fogunk összeveszni.
Cagiva Freccia 125 (160) Rendszámos!
200.000Ft
http://motor.hu/hasznaltmotor/...
bármely motoros boltban tudsz kérni lendkerék éket ! Ha nem stimmel, akkor picit le kell belőle reszelni, és már jó bele. Én kb 150-200ft-ért vettem itt szemben egy robogós boltban.(perszenemvolt jó bele, túl magas volt, le kellett reszeljek belőle kb 1mm-t)
Kitekerős a vezeték :)
Sziasztok azután érdeklődnék hogy a gyertyakábelt lehet e külön cserélni vagy csak azzal a kis dobozzal együt amiböl kijön?
Mert az RS vagyis az aprilia hírhedtebb D
sziasztok segítség kéne honnan tudok beszerezni egy cagiva mito evo 2 eshez egy főtengely éket a lendkerékhez? aki tudna küldeni vagy valami irjon lécci előre is köszi!
Jah, azt én is láttam. Képesmotoron volt fenn. De azonkívül semmi...
Nem értem, hogy miért nem látni nálunk ilyen Mito-t.
Még a nyáron láttam egyet össze törve eladón. :)
Tud valaki eladó magyarországi Mito SP525-öst?
Jah és video is van a motorhoz az adatlapomon még felújítás előttről, azóta 100km SE ment a motor.
Üdv. Eladó lett szeretett mito-m nagyobbra váltás miatt. Szerintem többen ismeritek a gépet régi tulaja által, sőt még szervizelni is egy itteni fórumlakó szervizelte (bocsi de a nick-ek már nem ugranak be). A motort a Proptech kft. javította teljes generállal.(henger dugó főtengely stb.) Alkudni lehet, sisakot ajándékba kapni kötelező! Ha érdekelne akkor a linken megadott mail-en és számon elérhető vagyok, bocsi az off-ért!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_ev_1
25-5575580

Szép napot Mindenkinek
15-30 perc próba nem sokat árul el... Vásárlás után menet közben jönnek a gondok általában
Ezen már nekem is megakadt a szemem pár napja, szerintem is gyanúsan olcsó...
próba szerencse :) ki kell próbálni, meg kell nézni :D aztán lehet gondolkozni :DD
Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a motort?Mito Evo 125 Véleményt esetleg? Mindig igaz hogy olcsó húsnak híg a leve? Előre is köszönöm!
mito evo sima mito maradék alkatrészek eladók.
képeken látható árakkal
érd:spmito@freemail.hu
sziasztok akinek van cagiva supercity 50 hez blokkja akár(hengernélkül,karbinélkül) az lenne szives szolni hogy mennyiért adná el 92-96 os évjárat 6sebességes. az oldalt nem nézem ezért lécci irj az emailomra : horesnyibarna@hotmail.com
köszi mindenkinek
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy 1994-es cagiva mito első teleszkópba mennyi olaj kell? Előre is köszi!