Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelési
valaki tudja honnan lehet leszedni könyvet magyar nyelven?
Üdv! 4000Ft, teljesen hibátlan, ha érdekel holnapra csinálok róla képet.
kép-ár?
Hali!
Carbon mintás km-óra rész eladó Mito Evohoz
Szólj annak, akitől veszed, hogy mérje meg tolómérővel mekkora
atex05!Ok megnézem mi kéne még a fékcső baráti,de+posta 1650 akkor éri meg,ha mást is kérek,és megtudunk egyezni emailre irok majdt neket fékcső tuti kell :)
Szia!
Nem a töréstől tartok. Azt mondja a szervízkönyv, hogy 5000enként meg kell pucolni, amit asszem finom csiszolópapírral ír. Ezt ha sokszor csináljuk értelemszerűen megnöveljük az illesztést. Hozzám kerület egy olyan henger, amin a Nicasil még sértetlen, egy hónolással tökéletes lesz, de a power félelmetesen lötyög benne. Azt szeretném kicserélni, gondoltam nem másik 40000et futott kéne bele, inkább egy új, vagy újszerű.
A gyári nyelvek is elég kemény anyagbol készülnek még akkor sem törnek ha elveri őket a dugattyú mert ez is előfordul sokszor errefelé... sztem felesleges valami utángyártottat beletenni
azt elfelejteted mondani h a gyarilag szurke es a gyarilag fekete hengerek membranhaza kozott is kulombseg v nem vagyok biztos h mindegyiknel de volt mar olyan fekete hengerem aminek kissebb volt a belvilaga mint a festetlen hengere
Ott a pont. Van itthon Gilardoni 1 és 2 is gyári feketében. És ne felejtsük el, hogy más a hengerfejük is. A hengerfejen van egy szám, értelem szerűen a Gilardoni 1 hengerfején 1-es, a másikon 2-es. Tudtommal a mechanikus power bármelyik ilyen hengerre felszerelhtő, legalábbis én nem látok a hengereim ezen részén különbséget.
És ha már írok, kérdeznék is: látott már valaki eladó, új (0km-es power nyelvet)? Írja a szervízkönyv, hogy bizonyos időnként cserélni kellene, de ha egyszer nem kapható? Már azon töröm a fejem, hogy lerajzolom, és odaadom valami tehetségesebb gépműhelynek, hogy faragják ki valami jobb alapanyagból.
Nem a szine a lényeg, hanem, hogy mi van ráirva :)
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ez például Gilardoni 2-es. Láthatod, ez fekete :) Ez még a mechanikus poweres fajta, de elméletileg rámegy az elektromos power is, átalakítás nélkül..
Gilardoni ? hmm ezt nem tudom erről még nem hallotam :)
egy kuplungkar mennyibe fáj?
Gilardoni 1 vagy Gilardoni 2 van a mocidon ? Előfordul szerintem mindkettő.. Nekem pl. a 160as hengerem full fekete, de amim van hengerek (mito1, mito2, mito2racing, mito evo 99- ) mind szürkék. De van olyan hf-em, ami fekete.
Általában a Gilardoni 2-es hengerek (régebbiek) szoktak feketék lenni, vagy a polini 160asa..
helló!
Képet tudnál dobni róla?
Nem tudom, hogy milyen árban mennek az ilyenek, mondj rá valamit és majd megalkuszunk.
Szevasztok!

A minap láttam egy képet egy 1es mito hengerről, kopp fekete ahogy láttam, az enyém is 1es mito de az enyémen szürke a henger fekete hengerfejjel. Akkor az enyémen már cserélve lehetett?
Mert a fordulatszám mérőből kiesett az egyik csavar, és ott "mászkál" az óra aljában...
Szia!
Nagyon jó állapotban van,nekem már nincs rá szükségem!
Van még más alkatrészem is!
itt megtudod nézni:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
ide irj ha érdekel:atex05@freemail.hu
üdv
Atex05 500ft a hátsó fékcső?Te remélem fasza,mert vizsgára kéne vinnem.Mid van még Mitohoz?Sziasztok
hát én nem szedném le:DMért akarod bántani?
A mérőórákról hogyan lehet levenni a lencsét (Evo)? Próbáltam laposcsavarhúzóval a fekete perem alá nyúlni, de csak berepedt a széle, attól tartok rá van ragasztva. Van esetleg valami trükkje?
Köszi!
Eladó:
-Evo fejidom (fényezni kell)
-Kifli idomok
-28-as dellorto karbi (teteje nincs meg)
-Lámpatartó (komplett, tartókonzollal)
-Powermotor

Érdeklődni itt, vagy ivadam16@freemail.hu
zsír új. Mennyi ér nektek?