Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresnék papíros mito vázat,ha lenne valakinek kiáltson már rám!
mito-é nem megyen bele ? pici átalakítással esetleg ?
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Itt a sajátom
Mailban küldök sok sok képet a mociról, idomokról, stb.. Csak nem fért fel az a kb 40-60 db kép :)
Sziasztok. Van esetleg valakinek megmaradva tömítéskészletből karburátor úszóház tömítés?
udv mindenkinek van egy mito blokkos primam amit en csinaltam es... tudom h nem ide kene irjak de hat a prima forum nagyon halott es arra gondoltam h hatha tud valaki vagy a mito elott primaja volt es nem szabadult meg tole szoval toresmentes idomszettet es komplett elsovillat (elso telokat) keresek elfogadhato aron ha valakinek van az szoljon elore is koszonom
Nagyon jó állapotú körlámpás mito-t keresek!Akinek van írjon!
Valakinek kell valami Cagivához szóljon hátha akad motorikus alkatrészekre gondolok (forgattyús tengely,hengerszett,karbit kivéve!)

Még mindig van 2 db komplett nagyon jó állapotú váltóm és +alkatrészek hozzá
membrán
önindító
motordeknik
különolajzó pumpa
komplett tengelykapcsoló
kiegyenlítőmű stb
Gyújtás/részei

Ha valakit érdekelne egyben az egész szívesen felsorolom mim van meglehet nézni nem hiányzó széthulló darabokról van szó
egyben is hajlandó lennék eladni és nem egy motor áráért!Megtudnánk beszélni az árat biztos írjatok!Adatlapomon emailcím (zsoltrocky@freemail.hu)
Az eddig is tiszta volt, hogy 1 és 2 között ez a legszembetűnőbb dolog. No meg az elsőféknyereg még 2 dugós, nem 4. Ami nagy szívfájdalmam..
Igen, ez a gyári Mito2 teló. A Mito1 teló pedig még nem fordított.
ésakkor.. Ez lenne a sima Mito2 teló ?
Jaa, én azt nem tudtam ! :D És tényleg itt a kép. Jó-jó csak meg lett keverve picit, mert az 1-es mitora mászott át az a műszerfal, és most az enyémen van rajta. A másik ami eladó, azon másik műszerfal van.
Tudom hogy körlámpás Mito, a képet pedig a képeid közül linkeltem ide . De ez a motor nem ezekkel a telószárakkal gördült le a gyártósorról... Ezek Evo telószárak.
Épp azt nézem, hogy még az óra állás is stimmel! Micsoda véletleeen :DDDD
Egyébként eladó a 2es mito :)

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Nekem olyan ismerősnek tűnik a műszerfal ! Jaa, megis van hogy miért ! Hát én vettem meg ezt a mocit :DD

Egyébként lerí róla, hogy 2-es mito :)) már csak az idom miatt.
Ja, a második képen pedig így fest elölről :))
Ezér sem fogom eladni a Mito-t. Ha meg is unom inkább lesz belőle valami ilyesmi:
Ezzel nem értek egyet... Van akinek, a Ducati jelenti a motort, van aki meg beéri egy Babettával is... A motorozás nem csak abból áll, hogy húzom a gázt, a motorszerelés is hozzá tartozik. Aki ezt nem ismeri el, az nem igazi motoros... Persze tudom én, hogy Magyarországon inkább csak a gázhúzáshoz értenek, azér van már nekem is 600+ ba a Mito...
Ezek pl innen fentről nézve Evo telószáraknak tűnnek.
A teteje teljesen más. Meg a színe. Meg egyébb apró eltérések is biztosan vannak.
Tudtommal ugyanaz, csak a tetején a kupak más.
Az érdekelne, hogy miben tér el az elsővilla a mito 2 és az evo között ?
Egyszer majd eljön az a pont amikor egy motornál fontosabb lessz a motorozás ,mint az h mit cseréljek ki benne.Ezt csak a biciklire irom még .
hát megnézném az arcod mondjuk 25000km után mikor abba csak olajat cseréltél annyi idő alatt mig ezen mindent ,jó hogy az újjabb de azért bőven lehet ősszehasonlitani .
NEm rossz az hidd el a kategóriájában .
Jó CBR125-öst azér ne hasonlítsunk össze egy Mito-val . Mert az inkább egy biciklire hasonlít...
De egyébként igazad van!
Szia!
Rendben van akkor légyszives erre az emailra irj és ott a továbbiakat megbeszéljük!
atex05@freemail.hu
üdv:Attila