Sajnos igazad van .,nincs pénz motorra általában.
Aki vesz kis köböst az is inkább 4t vesz mert úgye 3 litert eszik nem x et...
350ért adnak 2004es pl cbr 125 öst amit nem kell szerelni és mégse 20év körüli .
Tudom az érzés nem ugyanaz de többi tényező egyre jobban felülkerekedik...
Hát nemtom. Nincs pénze senkinek. Itt van ez a mesterségesen manipulált válság is. Ez is rátesz egy lapáttal a pénztelenségre. Én a robogómat 2008-ban 160.000-ér vettem, most TALÁN elviszik 105-ér...
94-ben mutatták be az Evo-t. Sőtt, az én Evomban 93-as telószárak vannak... Tehát már 93-ban készülhettek az átállásra... Mert az Evo első villája eltér a Mito2 villájától.
jaa, hogy neked fémből van az egész? Na ez az a kivitel (mint az enyém is) amit nem lehet szétkapni. Ami a képen van picit lejjebb (gianelli) azt szét lehet szedni.
Amit most linkelek képet, ezt nem lehet szétszedni sehogy :) max szétvágod!
Hát sok küzdelem és utánajárás árán sikerült megoldani hogy csak miminálisan nyomja ki az olajat a csonknál.
Amire érdemes odafigyelni: a kipufogócsonk pontosan beleüljön a leömlőbe. Nekem fel kellett esztergálni a 35 milis kipucsonkot 38-asra, csak utána ült bele patent módon a leömlő profiljába.
A leömlőbe 2 gumigyűrű való, ahogy azt az alábbi rajz mutatja.
Tömítésszettben benne van ez a két gyűrű. De csapágyboltban is kapsz hőálló kivitelben. Ha az utóbbi helyen veszed, akkor érdemes magaddal vinni a leömlőt, és belepróbálni a gyűrűt.
Ha ily módon összerakod akkor csak egész minimálisan fogja ereszteni az olajat. De ez mindegyiknek betegsége. Zsír új RS-125 is folyatja valamelyest az olajat. Szerintem ez még mindig ezerszer jobb megoldás mint pasztázni... Paszta az állandó rezonanciától kirepedezik, olyan mintha ott sem lenne. Persze a gumit is illik cserélni évente legalább 1x, mert szétég a fenébe...
Aki vesz kis köböst az is inkább 4t vesz mert úgye 3 litert eszik nem x et...
350ért adnak 2004es pl cbr 125 öst amit nem kell szerelni és mégse 20év körüli .
Tudom az érzés nem ugyanaz de többi tényező egyre jobban felülkerekedik...