Köszi az infot. Akkor szerintem kihagyom... 3 csavaros megoldást gagyinak tartom, meg 40.000 amúgyis brutálsok érte...
Az Arrow dob esetleg rámegy átalakítás nélkül?
Nekem most gyári carbon dobom van, de helyenként el van égve sajnos. Még bőven betölti funkcióját, csak gondoltam rákérdek.
Amúgy hogy lehet szétszedni ezt a dobot? Én próbálkoztam vele, de nemigazán akart szétjönni...
szia nekem van komplett 20000 km es kuplungom ha érdekel 12postával azaz 10 000 ért 2001 es mito evó é
ne irj emilt hanem hívj fel mert néha szar az emilem 30 5129874
Szia!
Nekem van cagiva mito 1995 alkatrészeim,komplett kuplungom is van!De ez még a kerek lámpás mito forditott telos,nem tudom hogy meg-e egyezik az evo-éval de ha kell tudok rola képet küldeni!
Ha érdekel irj:atex05@freemail.hu
üdv
Ami a hirdetésben is szerepel valójában is csak ennyi baja van, semmi más. Bármikor kipróbálható a hirdetésben feltüntetett ár csak csere ár, de nagyon 200.000Ft alá nem nagyon mennék mert ahogyan a képeken is látható nem valami elhanyagolt motorról van szó!
Akit érdekel az a hirdetésben szereplő e-mailen vagy telefonon keressen, és azon hamarabb is elérsz!
Sziasztok!Tudna valaki segíteni honnan tudnék cagiva frecciához karburátorba úszót,esetleg komplett karburátort venni?
Vagy ha valaki tudja a karburátor nevét számát annak is nagyon örülnék.
Elnézést ha nem jó helyre írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az Arrow dob esetleg rámegy átalakítás nélkül?
Nekem most gyári carbon dobom van, de helyenként el van égve sajnos. Még bőven betölti funkcióját, csak gondoltam rákérdek.
Amúgy hogy lehet szétszedni ezt a dobot? Én próbálkoztam vele, de nemigazán akart szétjönni...
ne irj emilt hanem hívj fel mert néha szar az emilem 30 5129874
Nekem van cagiva mito 1995 alkatrészeim,komplett kuplungom is van!De ez még a kerek lámpás mito forditott telos,nem tudom hogy meg-e egyezik az evo-éval de ha kell tudok rola képet küldeni!
Ha érdekel irj:atex05@freemail.hu
üdv
Meg mégis mennyi az annyi
esetleg valakinek nincsen elfekvőben jóárasítva?
Eladó, egy Mito 1-es komplett kipufogo rendszer hibátlan állapotban!
cagiva freccia zárszett(gyujtáskapcsoló,tankzár,ülészár)9eft
szacsomotor@freem
ail.hu
06302692998
Komplett műszerfal? nekem van!
Ha érdekel irj , megegyezünk.
Eladóvá vált a szeretett motorom kategória váltás miatt!
De csere is érdekel cross-ra!
Itt egy link a motorról:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Ami a hirdetésben is szerepel valójában is csak ennyi baja van, semmi más. Bármikor kipróbálható a hirdetésben feltüntetett ár csak csere ár, de nagyon 200.000Ft alá nem nagyon mennék mert ahogyan a képeken is látható nem valami elhanyagolt motorról van szó!
Akit érdekel az a hirdetésben szereplő e-mailen vagy telefonon keressen, és azon hamarabb is elérsz!
Vagy ha valaki tudja a karburátor nevét számát annak is nagyon örülnék.
Elnézést ha nem jó helyre írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat!