Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dunlop d208 nekem jó volt, de már vannak újabb gumik is, a sima michlein megfogalmazás tág kategória, neki is van jól tapadó sport gumija mint a pilot power, de ettől függetlenül baromi jól tapadnak a túra gumiaik is, mint a pilot road, nekem pl elöl olyan van. Eddig az idősebb gumikkal se volt gondom, de azért töreked a minél fiatalabb megvételére, ha használtba gondolkozol.
Hali!
Új gumit szeretnék venni hátra, csak nem tudom, hogy milyet lenne érdemes. Eddig Michelin volt fent, de szerintem az nem az igazi. Elől Pirelli dragon supercorsa van fent, ezért gondoltam, hogy hátra is olyat veszek, de mielőtt elkölteném a pénzem inkább kérek tanácsot, hogy mit lenne célszerűbb venni. (Azért nem a motorgumis topikba írok, mert ott csak a csere-bere megy, meg ha írok is akkor nem válaszolnak érdemben.)
A csap mindig el van zárva köszönöm a választ. Remélem tényleg csak ennyi baja van.
pl ? szerintem ez a baja..
vagy mondhatnám azt is, hogy elromlott az úszód esetleg..vagy tűszelep, átereszt befolyt a már megrongálódott membránon és megtöltötte a forgattyús házat, majd ez elkezd magától kifelé folyni.. ( de akkor 1-2 nap alatt elmenne az egész tank benzined ) egyébként miértnem zárod el a csapot inkább ? :D
Nem lehet más oka esetleg?
akkor simán megszivta magát :D gyertya ki, pár fordulatot indítózni, aztán gyertya vissza.. és indít.
Igen benzin levettem rola az idomot azután ugy inditozta m és a kipufogo toroknál nyomja a benzint
biztos hogy benzin ? az ugy elég furcsa lenne egyébként, ha ott lenne alatta folt. Idomos a gép egyébként? mert azt hiszem elől van egy ilyen luk rajta, amin kifolyik a fölösleg amit összegyüjt esetleg az idomod..
Sziasztok vki tud nekem segiteni olyan gondom lenne ma kimentem beinditani a mocimat észre vettem hogy áll alatta egy folt benzin folt volt azt hittem hogy a karbibol folyt ki de nem a kipufogo toroknál folyt ki mi lehet a baja hogy ott folyik a benzin ?
Srácok lehet nem ide tartozik de van egy fölösleges gerincvédőm shox 2 szer volt rajtam akit érdekel az írjon rakok fel rolla képet!
mutass rolla képet de ugy hogy látszódjon a belseje is de igazából engem csak az úszó érdekelne!
Szevasztok!

Eladó, egy Mito 1-es komplett kipufogo rendszer hibátlan állapotban!
Sziasztok! Szerintetek freccia c10 re fel tok tenni mito hengert?
ezen a dugón is pont ilyen gyűrű van. ha érdekel akkor 8ba-postával akkor írj!
nem azért, de én C-s dugót vettem 12e-ért postával együtt, kompletten (gyürükkel, 0km-esen..) szoval 8e postával sztem reális ár lehet érte, de akkor is okos lenne 2db gyürüt venni hozzá. no, de ezt rátok bízom.
Sajnos valóban ennyi http://www.robogowebshop.hu/mo...*12-belsost-krom-cagiva-mito-i-utm56x1
2-gi-cromato
OK, de ha nem gond utána nézek, tudok-e venni valahol hozzá gyűrűt. Nem gondoltam, hogy tényleg ennyibe kerül Így még mindig 1000ft-al lenne olcsóbb mint boltban.
így írtam,tehát igen...
marad...
Na jó csak vicceltem 8K postával?
postával
2000?
8000ft
5000?