Ezt olvassa el mindenki alaposan!Mert nyáron szinte minden héten beállít valaki azzal baromsággal a fórumra hogy megragadt a motor mert ELROMLOTT A PUMPA!
Ha tökéletesen működik a power elektronika akkor nekem kelleni fog. De lehet, hogy az egész cucc egyben, még azt kitalálom.
e-mailomra légyszíves írj egy levelet, mert én nem tudtam elküldeni valamiért (nem engedte a freemail)
kitünő állapotú power motor, kifli idomok ( kormányhoz) és egy power elektronika eladó mito evohoz darabonként 4 ezerért, vagy egyben 10 ezer ft ért! dug6unk@freemail.hu
Igen, az "elosztóban" nekem is az a vége van amin gyárilag rajt van a bowdenvég, de ez ugye egy elég nagy bumszli, én ezt szépen lereszeltem olyan méretűre, hogy illeszkedjen az "elosztóba".
Nem tudom hogy jó -e Fekete olaj foltocskák lennének a tetején, ha átdolgozna. Szóval szerintem az oké. Nekem is így van megoldva, ahogy írod ivadam, csak nekem az egyik vége a normál kis henger ami alapból a végén van, és az elosztóba hekkeltem bele egy kis bovden összeszorítót. Abba szorítottam amennyire csak lehet bele, és fogja is mint atom :)
Ez mondjuk tényleg elég rusnya munka... Én nemrégiben kicseréltem ezt a bowdent méretre vágható bicikliváltóbowdenre (az elég puha hozzá). Végére pedig ilyen hernyócsavaros bowdenvéget tettem, nem olyan esztétikus mint a gyári megoldás, de célnak tökéletesen megfelel (kirojtosodott gyári bowdennél minden jobb), és az olajcsövet sem húzza le, mint ahogy azt az előzőekben írták...
Ez nagyon helyénvaló állásfoglalás. Én úgy értesültem egy barátomtól, aki motorszerelő, hogy 25000 km felett nem biztonságos az olajpumpa. Ez az írás számomra elég támaszt nyújtott, én úgy gondoltam, hogy ha egyszer olajpumpa.. olajban fut :) az nagyon ritkán menne tönkre. Köszönöm szépen a felvilágosítást, nagyon hasznos volt !
Hali!
Jelentem ez a kókányolás az én motoromon volt, ez a kép akkor készült, amikor megvettem, azóta a probléma ki lett javítva.
Nem tudom, hogy ki csinálta azt a kókány munkát, de az biztos, hogy nem értett hozzá, mert van neki állítási lehetősége, szóval még nagy szakértelem sem kellett volna hozzá.
Az olaj nem csak keni, de a rozsdásodástól is óvja a bowdent.
e-mailem-latino22@freemail.hu
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Nekem van lábtartom,kompletten konzolal 4000ft-ért!Ha érdekl irj:atex05@freemail.hu
Ha tökéletesen működik a power elektronika akkor nekem kelleni fog. De lehet, hogy az egész cucc egyben, még azt kitalálom.
e-mailomra légyszíves írj egy levelet, mert én nem tudtam elküldeni valamiért (nem engedte a freemail)
Valakinek van esetleg eladó kifli idomot tartó lemeze, mert nem nagyon találok sehol sem ilyet.
Jelentem ez a kókányolás az én motoromon volt, ez a kép akkor készült, amikor megvettem, azóta a probléma ki lett javítva.
Nem tudom, hogy ki csinálta azt a kókány munkát, de az biztos, hogy nem értett hozzá, mert van neki állítási lehetősége, szóval még nagy szakértelem sem kellett volna hozzá.