Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondj valamit! :) neked mit ér!
am mennyit adnál érte ha érdekel?
Mondj egy komolyabb árat, mert lehet érdekelne, úgyis kell vennem egy dugót, mert egy gagyibb van most benne.
Hát feszígettem és elpattant sajnos, de én találtam hozzá6000ft-ért 2dbot...
pontosan. én jártam így, hogy eltörtem felrakásnál a saját balfaszságomból egyet. (A-s dugó volt, ugyanígy!) de sikerült találnom gépműhelyt, ahol legyártották (2hét alatt!) mind2 gyűrűt, mert hogy darabjával nem gyártanak\vagy adják. De én olcsón megúsztam, mert 8ezer ft-ot fizettem a 2db gyűrűért. (odaadtam a dugattyút, és a hengert is, hogy ehhez és ehhez kell.)
még egy kérdés egyes mito-hoz van valakinek hátsó fékcsöve? Kicsit megfagyott és a kezemben maradt Ha fém van valakinek az mégjobb lenne.
Huh ha valóban 6000ft hozzá egy gyűrű akkor tényleg majdnem ott vagyok. Körbenézek neten, hátha találok rá.
Érdemesebb mindkettőt újjat tenni rá? Gondolom jobb, ha egyforma, mindkettő.
én b9egv , és télen is 1 pöccre indul, ahogy kell neki.
Szia NGK BR9Es gyertya van benne.
picit merész ár, mert 1db gyűrű hozzá utángyártottan 6ezer ft. így már majdnem egy új dugó árában vagy :) Mi lett az alsó gyűrűvel ?
alapméretes igen! 10000ft
Szia, nem tudod ez lenne az alapméretes dugó? Mennyiért ennyi?
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne van Mitohoz: Újrafényezett tank,újrafényezett faridom, van fejidomom is és 2 hasidomomis kuplunghoz kis és primer fogaskerekek (egyenesfogazású) Továbbá egy új Vertex 55.96os dugüm is! nem futott 1km-ert se! csak az önindító tekerte!
alsó gyűrű hiányzik.
Ha valakit érdekel valami írjon!
Üdv.
Én innen válogatnék :) nincs messzi tőlem akár busszal sem a boltjuk.

http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
pippo90
[29420] ma 17:47
nekem 10w40 van benne.. repsol transmission oil 10w40.. és müködik .
Képesmotoron találtam repsol 15w50-es olajat 1800Ft/liter.
Manual valóban Agip 15W50-es olajat ír, de ilyet szerintem nemigazán lehet beszerezni. Autós/olajos boltban kérdezz rá esetleg, de szerintem ez az olaj már nem létezik.
Motul Transoil Expert 10W40-est viszont gond nélkül be lehet szerezni. Literes kiszerelésben 3 és 4 ezer Ft között van az ára. Ez is kimondottan kétütemű mocik váltójába készült, szerintem rosszat nem teszel vele ha ilyet töltesz bele.
Milyen hőértékű gyertyát használsz? Nekem múltkor abszolut nem akart beindulni, kivettem a gyertyát, rámelegítettem gázégővel visszatekertem és egyből beröffent... Az is igaz, hogy én 10-es hőértékű gyertyát használok. Télen 8-as is simán megfelel.
Te milyet ajánlasz konkrétan, ami biztos jó bele.
Hello.

Honda Nsr-em cserélném 125-ös papíros motorra.

itt a link: http://www.kepesmotor.hu/honda...
nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem nem lesz jó bele. Vagy motorba való 4T motorolajat vegyél, vagy 10w40 hajtómű olajat. amit linkeltél, szerintem azzal el fogod égetni a kuplungodat. (és vehetsz majd lamella szettet is, ami megint nem 2ezer ft..)
Gyanítom, hogy ez nem lesz jó bele, így utólag belegondolva.
csak azért kérdezem, mert az autós motorolaj (nem hajtómű olaj) el fogja égetni a kuplungodat... Mutass 1 képet vagy linket az olajról , kérlek !