Hát a 160-as fel megy de egy ismerőstől tudom ( Magyar kolléga ) hogy nem lesz biztonságos így vele menni meg hát picit bele ér a láncba ... Lehet jól néz ki de nem éri meg mert elkoptatod a gumid szélét mert bele ér a lánc és így nem biztonságos. :) Remélem tudtam segíteni . :)
Hali!
Szerintetek 150/60-17-es hátsó gumi helyett fel lehet tenni 160/16-17-es gumit? Csak azért kérdezem mert az egyik eladó azt állította, hogy az is jó rá... A blokkba 800ml olaj kell igaz, és itt írták, hogy 10w40-est tegyek bele, de a manualba meg az van, hogy 15w50-es kell?
Tegnap Próbáltam indítani a gépet, gyertya ki, csere.... lényeg a lényeg nem szedtem szét, csak a gyertyával próbálkoztam, de még nem is köhögött! :D Aztán ma kíváncsiság képen ráraktam egy hősugárzót a tank alá. ott hagytam kb 1/2 óráig, aztán láss csodát, PÖCC-RÖFF :D
bármi lehetséges :) akár az is, hogy a gyenge kompresszio miatt. Vagy a szívórendszered tömítetlen, esetleg a membránod rossz.. vagy csak simán gyertyát kéne cserélned.. báármi :)
A lehetséges munkával tisztában vagyok naggyából, esetleg a rezó utáni rész, ahol elvékonyodik ott lehetne májerkodni vele, vagy igaz a másik megoldás az egyedi rezó gyártatás. Kiváncsi lettem volna, hogy valaki csinált-e ilyen jellegű átalakítást. Képgallériában nem találtam sajna példát rá.
mivel rezonátorról van szó ,aminek meghatározott méretei (hossz-átmérő) vannak, így max egy egyedi tervezett rezót csináltathatnál valahogy.. vagy esetleg.. raksz bele egy gilera blokkot, amin megfordítható a henger, és így az ülés alatt szépen elvezeted a kipufogót. (ehhez is egyedi kipu kell) vagy akár 250cc-s honda vagy yamaha mintára megcsináltatod.. (van olyan versenygép, aminél így van megoldva, és az ülés alatt megy a kipufogó, mert fordított henger van rajta)
Sziasztok, látom most pont a dobokról folyik a csevej. Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki próbálkozott már dupla dobot tenni a motorra? egymás főlé, vagy akár két oldalra? Esetleg valaki úgy alakította, hogy az ülés alá került? Bután nézne ki? Mito 1-ről lenne szó.
Szerintetek 150/60-17-es hátsó gumi helyett fel lehet tenni 160/16-17-es gumit? Csak azért kérdezem mert az egyik eladó azt állította, hogy az is jó rá... A blokkba 800ml olaj kell igaz, és itt írták, hogy 10w40-est tegyek bele, de a manualba meg az van, hogy 15w50-es kell?
Tegnap Próbáltam indítani a gépet, gyertya ki, csere.... lényeg a lényeg nem szedtem szét, csak a gyertyával próbálkoztam, de még nem is köhögött! :D Aztán ma kíváncsiság képen ráraktam egy hősugárzót a tank alá. ott hagytam kb 1/2 óráig, aztán láss csodát, PÖCC-RÖFF :D
Megállapítás: -10 fokban kicsit fázik XD
Az egész vázszerkezet, felfüggesztés ránézésre egyszerűbb Mitoénál.
Garantált 95%os,repedés és javítás mentes, 2006.27.heti gyártású.
Ára:12.000ft
Tel:06702465353