Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki használ 5 vagy 10W olajat az első futóműbe? Forditott teló...
Nemkaptam semmit..:( irj megint
Megkaptam, válaszoltam is :)
ment az üzi megkaptad?
Sima , nem ledes!
vadonat új álapotú , 5e, a 4 db.
kép
Srácok ! S.O.S Hol találom a motoron a motorom színkódját? Meg hol keressem kb ?
Hello ! Engem érdekelne az index ! Ledes vagy sima ? Képeket kérhetek? Mennyibe fáj ? köszi
Eladó a következő alkatrészek (95-ös kereklámpás Mito-ról)
-4db vadonat új karbonos index
-Komplett önindító
- Komplett kábelköteg
-Power elektronika
- Első , hátsó lámpa
- Hátsó ülés
-Kilóméter óra , spirállal.
-Kezelőszervek , kivéve kuplung és fékkar.
-Olaj pumpa
-"Csiga" a gáz és olaj bowdenhez , bowdenekkel.
engem érdekelne a lendkerék misoc hogyha még megvan! 2007 es evo-m van arra szerintem ugyan az rámegy az enyémre nem?
ez szerintem tökéletes az enyémre de holnap hozom haza a szerelőtől és megnézem ami rajta volt de szerintem nagy különbség nincsen írnál rá nekem egy árat a lendkerékra a laller46@citromail.hu emailcímre légyszives? meg egy képet még az elejéről is csinálsz légyszives? előre is köszi.
Mellékesen a cagiva alkatrészeimet cserélném sthil láncfűrészre 59ccm-erestől érdekelne
Na frankó, emailben küldj már árajánlatot légyszi. berryke7@freemail.hu Üdv: Zoli
Új Mito hengerek, Gilardoni cégtől származnak.
Megtekinthető: Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonakarattya.
Posta, futár van.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Udv a kis tarcsa an eltorve(levetelkor tort el) a tiédről at tudod tenni ez kifogastalanull müködik
Attól függ hogyan rakták össze a legutóbbi felújítás során.
Ha igényes tulajtól veszed a motort, valószínüleg volt rá gondja, hogy rendesen karban legyen tartva. Olcsó Mito-t ne vegyél, mert drágább lesz mint az új
Most lesz egy éve hogy megvettem az Evo-mat. Első blikkre patent volt, de aztán sorra jöttek a hibák. Azóta már újrafényeztem, meg a fél motort kicseréltem... A motort 300-ér vettem, de mára már több mint 600.000-be van. Ha alkatrész kell akkor azér lehet hozzá találni, de ilyenkor általában mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nagy általánosságban elmondható, hogy a konkurens RS125-nek jobb az alkatrészellátása, illetve azt is megkockáztatom, hogy olcsóbb is hozzá az alkatrész. Most egy páran ezt majd biztos megcáfolják, de nekem ez jött le mióta nálam van a motor.
Nekem most legutóbb az első teló lett felújíva. Fel lettek polírozva a szárak, és bizony teleszkópperselyekre is sükség lett volna, de azt abszolut nem kapni, csak bontottan...
Helló!

Nekem van Mito evo 2 lendkerekem!
70/6231473
Szia markoka001, csak kellene az első féknyereg!
Sziasztok
Szeretnek erdeklodni hogy a mitot mennyi km utan kell felujitani,es ez kb mennyibe kerulne es mennyire vannak e hozza alkatreszek?
szia reggel teszek fel róla
most vettem le a mociról mindene megvan
Helló! Képet küldenél légyszi? + ajánlatot hozzá? Köszi, helló: Zoli
Képet róla !
Bocs a rossz minőségű képekért gyorsba tettem fel telós képet az enyémről hogy ilyen kell neked?
írtam de mintha nem is itt lennék a forumon,tölts fel te is egy képet a tiédről az milyen
van komplett frankó powerom