Csinálok róla képet,estére felrakok ide párat,csak úgy döntöttem csinálok azokról az alkatrészekről amik vannak és tükrözze a leírást a képek is állapotukról!hogy igényes darabokról van szó nem leharcoltakról
Az ajánlatod akár még jó is lehetne. De utóbbi fél évben kb 250-et költöttem a Mitora, most bízom benne, hogy egy ideig nem lesz szükség semmire. Meg amúgyis egy enduro-t szeretnék venni a robi helyet, tehát ezt most szívem szerint eladnám. De ha lenne egy komoly érdeklődő, annak adnék komoly engedményt az árból!
üdv engem érdekelne ledkerék de nekem evo 2-őm van nemtudom hogy ugyan ez e a kettő de ha tudnál felrakni rolla két képet vagy leírni a számát meg írsz egy árat azt megköszönném!
Üdv!
Mito2 vagy Evo 1-2re keresek power elektronikát ( tudomásom szerint ugyan az mind )
ha valakinek van eladó az írjon mail-t, adatlapon a mail címem ... köszöntem :)
többi kép ? power motor? power elektronika ? csatlakozók megvannak? CDI már powereshez van ? mert láttam már mitoban power elektronika nélküli csatlakozós CDI-t is...
Sziasztok! Keresnék powerheh alkatrész(eket) Képen látható állapotban van meg a powerem, pontosan nem tudom mi kell hozzá, hogy teljes legyen és frankón működjön, előre is köszi az ajánlatokat / infókat. Üdv: Zoli
Helló! Power elektronika érdekelne. Küldenél képet a csatlakozójáról, mert megnézném, hogy jó-e az (elméletben) mito motoros frecciámhoz. Előre is köszi: Zoli
Ne haragudj pippo de nem értek egyet
Ha a kolléga EVO ról beszél emlékeim szerint a két fekete takaró lemez levételével a a gumi burkolatmögött hozzá fér az izzókhoz
ha jól emlékszek csak így lehet nem kell semmit lebontani
csak a két imbuszos fekete műanyagot a kormánynál
a tévedés jogát fenn tartom de én így emlékszek
csak elbirkozol egy orr idommal :)) Ha full idomos, akkor a 3-3 oldal idom tartó csavar, aztán belülről 1-1 csavar 2 oldalt, és már jön is. (ja és még a tükröket is le kell venned) . Ez minden , amit le kell venned, hogy a lámpát kibuktasd a helyéről. Ekkor már ki fogod tudni cserélni. Tudtommal nincs könnyebb, egyszerübb modszer.
Hát a 125 speed gépek közül ez a legerősebb tudtommal.:) Ha tépni kell neki akkor megy mint az állat ha túrázni akarsz egy kicsit akkor is jó két személy alatt is nagyon jó :) Az utazó sebessége úgy 120-125 km/h.:) Csak ha baja van akkor nem szabad vele spórolni : )
Sziasztok
Nagyon gondolkodom azon hogy veszek egy mitot mer nagyon tetszik es amire hasznalnam talan eleg is!csak nem tudom nem e lesz gyenge pl. ket szemely alatt.ezert kerlek segitsetek nekem.
Koszi
Eladnám Benelli K2 robogómat.
Az ár alkuképes!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Mito2 vagy Evo 1-2re keresek power elektronikát ( tudomásom szerint ugyan az mind )
ha valakinek van eladó az írjon mail-t, adatlapon a mail címem ... köszöntem :)
látom körlámpás :D
Ha a kolléga EVO ról beszél emlékeim szerint a két fekete takaró lemez levételével a a gumi burkolatmögött hozzá fér az izzókhoz
ha jól emlékszek csak így lehet nem kell semmit lebontani
csak a két imbuszos fekete műanyagot a kormánynál
a tévedés jogát fenn tartom de én így emlékszek
-Gyújtás alaplap
-Gyújtás alaplap+lendkerék+trafó+cdi+feszab
-feszab
-Komplett 7 sebességes váltó mindennel (2db van belőle)
-léptetővillák
-Különaoljzó(2db)
-tengelykapcsoló komplett (2db)
-önindító FELÚJÍTOTT!
-termosztát
-membrán
-fordulat szám mérő kihajtás komplett(2db)
-vízpumpa simmering futófelülete sérült(2db lapát,2db tengely hibásak,1db stift és műanyag fogaskerék
-kiegyenlítő komplett
-henger tőcsavarszett
-blokk,blokkdekni imbusz csavarszett
-blokk deknik
-blokkfelek
-hézagolók,reteszek
-hiányos power motor alkatrésznek
-üresjelző
-olajszint jelző
(két komplett blokkbelsőség van)
érdeklődni emailben,képeket küldök és információt cím: zsoltrocky@freemail.hu A termékekre garanciát vállalok!
Ha úgy fogsz motorozni, hogy minden szabályt betartasz, akkor minden igényedet kielégíti a mito...
Nagyon gondolkodom azon hogy veszek egy mitot mer nagyon tetszik es amire hasznalnam talan eleg is!csak nem tudom nem e lesz gyenge pl. ket szemely alatt.ezert kerlek segitsetek nekem.
Koszi