Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki segítsen mito evo 2 lendkerék mivel azonos mármint a mitok közül vagy teljesen másmilyen kell rá bontott lednkerék érdekel árat írjatok!
Csinálok róla képet,estére felrakok ide párat,csak úgy döntöttem csinálok azokról az alkatrészekről amik vannak és tükrözze a leírást a képek is állapotukról!hogy igényes darabokról van szó nem leharcoltakról
Az ajánlatod akár még jó is lehetne. De utóbbi fél évben kb 250-et költöttem a Mitora, most bízom benne, hogy egy ideig nem lesz szükség semmire. Meg amúgyis egy enduro-t szeretnék venni a robi helyet, tehát ezt most szívem szerint eladnám. De ha lenne egy komoly érdeklődő, annak adnék komoly engedményt az árból!
üdv engem érdekelne ledkerék de nekem evo 2-őm van nemtudom hogy ugyan ez e a kettő de ha tudnál felrakni rolla két képet vagy leírni a számát meg írsz egy árat azt megköszönném!
Oda adom érte az összes magmaradt jó állapotú cagiva alkatrészemet :)
Tudom nem ide tartozik, de hátha valakit érdekel:

Eladnám Benelli K2 robogómat.
Az ár alkuképes!
Alkatrészek eladók! Az árak normális határokon belül alkuképesek... :)

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Üdv!
Mito2 vagy Evo 1-2re keresek power elektronikát ( tudomásom szerint ugyan az mind )
ha valakinek van eladó az írjon mail-t, adatlapon a mail címem ... köszöntem :)
többi kép ? power motor? power elektronika ? csatlakozók megvannak? CDI már powereshez van ? mert láttam már mitoban power elektronika nélküli csatlakozós CDI-t is...
El-El épp le is vannak szedve az idomok,csak kiváncsi voltam :) Köszönöm választ!
Sziasztok! Keresnék powerheh alkatrész(eket) Képen látható állapotban van meg a powerem, pontosan nem tudom mi kell hozzá, hogy teljes legyen és frankón működjön, előre is köszi az ajánlatokat / infókat. Üdv: Zoli
Helló! Power elektronika érdekelne. Küldenél képet a csatlakozójáról, mert megnézném, hogy jó-e az (elméletben) mito motoros frecciámhoz. Előre is köszi: Zoli
bocs
látom körlámpás :D
Ne haragudj pippo de nem értek egyet
Ha a kolléga EVO ról beszél emlékeim szerint a két fekete takaró lemez levételével a a gumi burkolatmögött hozzá fér az izzókhoz
ha jól emlékszek csak így lehet nem kell semmit lebontani
csak a két imbuszos fekete műanyagot a kormánynál
a tévedés jogát fenn tartom de én így emlékszek
csak elbirkozol egy orr idommal :)) Ha full idomos, akkor a 3-3 oldal idom tartó csavar, aztán belülről 1-1 csavar 2 oldalt, és már jön is. (ja és még a tükröket is le kell venned) . Ez minden , amit le kell venned, hogy a lámpát kibuktasd a helyéről. Ekkor már ki fogod tudni cserélni. Tudtommal nincs könnyebb, egyszerübb modszer.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy az első izzók kiszedéséhez le kell szedni az egész fej idomot,vagy van valami más megoldás is.!?
Az alkatrészek fogyatkoznak de még mindig van eladó alkatrészem:
-Gyújtás alaplap
-Gyújtás alaplap+lendkerék+trafó+cdi+feszab
-feszab
-Komplett 7 sebességes váltó mindennel (2db van belőle)
-léptetővillák
-Különaoljzó(2db)
-tengelykapcsoló komplett (2db)
-önindító FELÚJÍTOTT!
-termosztát
-membrán
-fordulat szám mérő kihajtás komplett(2db)
-vízpumpa simmering futófelülete sérült(2db lapát,2db tengely hibásak,1db stift és műanyag fogaskerék
-kiegyenlítő komplett
-henger tőcsavarszett
-blokk,blokkdekni imbusz csavarszett
-blokk deknik
-blokkfelek
-hézagolók,reteszek
-hiányos power motor alkatrésznek
-üresjelző
-olajszint jelző
(két komplett blokkbelsőség van)
érdeklődni emailben,képeket küldök és információt cím: zsoltrocky@freemail.hu A termékekre garanciát vállalok!
Egyébként az utasnak elég jó kis kínpad a mito, ha sokat motorozol utassal akkor inkább valamilyen túragépet vegyél.
Hát a 125 speed gépek közül ez a legerősebb tudtommal.:) Ha tépni kell neki akkor megy mint az állat ha túrázni akarsz egy kicsit akkor is jó két személy alatt is nagyon jó :) Az utazó sebessége úgy 120-125 km/h.:) Csak ha baja van akkor nem szabad vele spórolni : )
Helló!
Ha úgy fogsz motorozni, hogy minden szabályt betartasz, akkor minden igényedet kielégíti a mito...
Sziasztok
Nagyon gondolkodom azon hogy veszek egy mitot mer nagyon tetszik es amire hasznalnam talan eleg is!csak nem tudom nem e lesz gyenge pl. ket szemely alatt.ezert kerlek segitsetek nekem.
Koszi
Ha aktuális lesz a dolog írj rám emailomra!És ott megbeszéljük!
Zoli van skype-od és a címed elkérhetem?
Tudom tudom rájöttem de nem lehet szerkeszteni a hozzászólást utólag. Ezt láttam méj a muszáj mellett legtöbbször elrontva.
folytás nincs a motorba. Fojtást viszont nem nehéz kiszedni.