Hello!
Betétet nem adok hozzá! Használtam a féknyerget és engem tökéletesen kiszolgált. A személyes átvételt preferálom. Ha szeretnél róla képet írj egy mailt ide: markoka001@freemail.hu és küldök egy párat.
Üdv:Márk
Aloha : ) Egy kérdés ! Szerintetek bele lehet rakni a membránba ilyen membrán lapokat? Mert gondolkodtam hogy veszek egy V-force membránt de mire megjön meg többe is kerül így ezen gondolkodok... Esetleg plusz teljesítmény várható? Meg kb hány mm-es lapok kellenek? Válaszokat köszi : )
nekem(28as karb) 165ös főfúvóka van bent 160as henger mellé.
Szerintem ha új gumitömítést akarsz hozzá, fogd meg szedd szét, és vidd el egy autósboltba, vagy tömítés-szimering üzletbe, ott tudnak hozzá adni. Vagy a felújító "Készlet" alatt mit értesz ?
Érdekelne egy Cagiva freccia 28-as karburátorral ellátott 160 ccm-es motorkerékpárnak a karburátor a fúvóka méretei.. Az is érdekelne hogy hol tudnám beszerezni?
Esetleg karburátor tömítés felújító készlet is vásárolnék csak nem tudom hogy hol lehet ehhez kapni..
Számolgass egy kicsit, nem nehéz :) MI nem tudjuk, hogy TE melyik alkatrészt mennyiért gondoltad eladni..