Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtad hétfőn, hogy ha nem jön a hajtókarra foglaló akkor azt is adod vele, érdekelne, hogy mi a helyzet?
a hengerem nagyon jó állapotú
megnézem a méretét is és kiirom azt is
Minden mito gyárilag nicasilos hengerrel jött ki.. Sőt, talán 125cc gyorsaságik közül mind nicasilos..
A régebbi mitoknak a hengere nicasilos?
Szerintem így.. RG500 hengere az, ami számodra használható lesz.
Kíváncsi lennék, hogy rg500 fórumtárs milyen állapotú hengert kínálna nekünk, kíváncsi lennék, hogy milyen dugó van benne, mármint a méretezést tekintve.
valószínű hogy az már a leg nagyobb
perselyezni lehet a hengert alapméretre és akkor ujra használható lessz
akkor A méretű dugattyúval használhatod aztán ha kopik akkor még rakhtsz bele megint nagyobbakat
vagyis sokáig jó lessz
csak ez nem olcsó mert legtöbbször 20000ft körül van az ára
na meg azse mindegy ki csinálja érdemes elvinni ojan műhelybe ahol már régóta foglalkoznak ijennel
vagy vegyél egy uj hengert 3* annyiért
Ha jól számolom akkor az már az utolsó méret igaz?
A dugattyú tetején egy F betűt találtam....
Az nem jelent sokmi jót:S
először meg kell mérni a henger jelenlegi méretét hogy egyátalán lehet-e hozzá még kapni akkora dugattyut
kell választani egyel nagyobb méretet
0,05mm illesztést szoktak hagyni vagyis ennyivel kisebbre kell hónoltatni a hengert
Talán.. Pontos méreteket le kéne mérned, és az alapján eldönteni ! Mielőtt megrendelnéd mérd meg a hengert, és ha más nem, kérdezd meg a boltost, hogy milyen méretet ajánl bele ! Ha nem tudja, akkor olyat ami volt.
Mármint a méretezésre gondolok.
Domború tetős volt rajta. Akkor olyan dugót vegyek bele, mint amilyen volt benne?
Viszont arra figyelj, hogy domború, vagy lapos tetős a dugattyúd..
Az a gáz, hogy csak 2000km-t ment ez a dugattyú.
Én is innen rendeltem, már többször. Csak ajánlani tudom én is..
A dugó mérete nem azonos a henger méretével ! Nézd meg a dugattyút, a tetejébe kell lennie egy betűnek. ha A-s volt, akkor 55.96, B=55,97,C=55,98 stb... 4-6 százados átfedés van a dugó és a henger között. Értelemszerűen, ha ment eleget a dugattyú (10-15e km) akkor jöhet általában a következő túlméret... De ez csak abban az esetben helyénvaló, ha NICASILOS hengered van, és nem perselyes.. Persely gyorsabban kopik, mint a nicasil, stb...
KÖszönöm a válaszokat
Valóban EVo ról van szó
Még a kapcsoló érdekelne hogy az neketek hogy van mert sztm az el van kötve
Nekem az első álláson már ég a tompított meg a helyzetjelző is utánna a következő álláson semmi változás a külön kapcsolón meg ugye a fényszóró
Sztm ugy az értelmes meg gondolom ugy is volt h először csak helyzet jelző utánna meg helyzetjelző+tompított
Neketek hogy van?
Kapcsolóban lenne elkötve?
szia! hívd fel ezt a motoros webáruházas fószert! énis nála vettem tök korrekt, ért hozzá ő tudni fogja mekkora dugattyú kell, jah és az árak is elég jók nála
Ha pl. a hengernek az átmérője 55,96mm akkor dugóból 55,95mm-est vegyek bele? Ezen a linken találtam egész jó árban: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Még kellene venni bele hajtókart is.
Szeritnem ez jó lenne.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
neten jobban jársz, jobb helyeken 10-20e fölött már ingyenes a kiszállítás... ha nicasilos a henger, és előző dugó a b c méret volt, akkor találsz hozzá vertexet.. Én személy szerint nem tudok jobbat.
Valakinek van tapasztalata, hogy milyen dugattyút érdemes venni a mitoba? Van értelme mondjuk vertex dugót venni bele? Érdekelne az is, hogy hogy jövök ki olcsóbban, ha neten veszek vagy ha veszek valahol Szegeden. Egyátalán azt sem tudom, hogy szegeden lehet-e valahol kapni bele dugót meg hajtókart. Valakinek ötlet?
Hali!Ha valakit érdekel,akkor van egy eladó Cagiva Mito power mechanikám..Ajánlatokat a pepeboy10@citromail.hu címen várom!Cserélhető is..Írj,megbeszéljük!
Tisztelt László!
Megnézem milyen van most a Mito-ban és utána személyesen megkeresem önt és konzultálunk
Üdvözlettel: Tibor
Mélyen Tisztelt Tibor! Nála Evo rol beszélünk ott csak egyikoldal a helyzetjelző.Aztán egyik oldal tompított(projektoros) másik a fényszóró.Amugy nekem az 1es Mito ba is 35/35 ös izzók voltak meg most is a 2esbe és sosem volt velük gond.Ha jól be van állítva a lámpa sztem nem lehet rájuk panasz...