Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Mito1-en nektek is olyan a tartalék, hogy nem folyik le az összes benzin? mindig marad benne egy kicsi... :S oldalra billentem még folyik le valamennyi mindig.
adam513.
Ha a dupla körlámpásról bszélünk, ott mind a 2 oldalt van helyzetjelző (az evo-t nem ismerem). Lehet, hogy csak az 5w-os kimenet az eggyik oldalt, a kapcsolónak meg úgy kéne működnie, ahogy leírtad ( 0, helyjetjelző, Tompított). Valahol át lett kötve (szerintem).
Ha már ráterelődött A SZÓ a világításra
Az a gyanúm hogy a világítás kapcsolóm el van kötve :D
nekem az első állásban már ég a helyzet jelző illetve a tompított
a másodikban pedig semmi változás gondolom az elsőben csak a helyzetjelzőnek kellene égni
hol lehet a hiba?
és a másik kérdésem hogy nekem csak az eggyik oldalon van helyzetjelzőm a másikon csak a helye van meg
szal gyárilag csak 1 van vagy hiányzik a másik?
Valaki adjon egy kis útmutatást! :D
Tisztelt László!
Ha izzót veszek bele, akkor már szeretnék halogént (nem kell részletezni miért:P lásd: Simómban a 35/35-ös :D )
Akkor itt nyugodtan csemegézhetsz, egy 70es sport tuning is elmegy 3-3.5 literrel ! Ha jól van beállítva a porlasztó...

http://forum.egumotors.hu/view...

Engem annyira nem izgat, hogy mit hiszel el, meg kinek, Tele lett tankolva a tank, és 4.52 litert tudtam rátankolni 104km-re..
Sziasztok Kecskemét-Szekszárd 130km=6 liter 90-110km/h sebeséggel haladva
Hát lehetne :D
Legyen már tavasz!
Tisztelt Tibor! Vegyél bele 2 új 35/35 ös izzót gyárilag is ez van ha jó a foncsor akkor tökéletesen fogsz látni!
Köszönöm! ;)
Nem kötekedni akarok, de 4,5 literből egy 50-es robi nem áll meg...
Ha viszket a tenyér 28-as karbival is megeszik 10 litert. Ez van, 2T.
Halogén szerintem kötelező bele. Nekem a tompítottban meg a refiben is halogén van, de finoman szólva lóf@szt nem ér... Xenont kéne megpróbálni...
Van egy Benelli K2 robim is, abban ilyen izzó van. Komolyan mondom simán lepipálja a Mito világítóberendezését... Pedig aztán a robogók sem a fényszórójukról híresek.
Sötétben Mitoval városon kívül kimondottan para menni, mert semmit nem látsz. 50-nel kéne menni, hogy időben észrevegyed az esetleges akadályt.
DTJE!
Én tettem a tompítottba halogént, H3 típusút tettem bele, mert az viszonylag rövid és jó helyre kerül így a fókuszpont, tehát szépen világít!
Köszönöm az infót. A többi 125-öshöz képest ez milyennek számít?
Nekem 4.5 lityót evett a 160as, 80-90km\h-s tempóig használva.. Később hosszabb távon 120as utazóval(jópár előzéssel) benyalakta a 6 litert.
Szevasztok. Cagiva Freccia c10 R Anniversary-hoz keresek hátsó sárvédőt. Csongrád megyei vagyok. Köszönöm.
Hát azért hozzá kell tenni azt is, hogy ez a minimum, ettől csak fölfelé mehet a fogyasztás. Én szinte végig 7.-ben mentem, és csak előzésnél ment a pirosba a mutató
Köszi az infót. Akkor mégsem annyira húzós mint ahogy mondják?
Nekem teljesen alap 1-es mitom van, gyári karbival, és szezon végén még motoroztam egy jót vidéken, szinte végig főútvonalon 90-130 közt, és a 220km alatt nem ette meg a 10 litert amit beletankoltam.
Eladó 34-es Mikuni karburátor. Siktolattyus és powerjetes.
Érd: norbika01@postafiok.hu
Ár:15e
Szevasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valaki aki a hagyományos izzókat kicserélte halogénre? Ha igen, mik a tapaszalatok, mit kell átalakítani, a foncsorozás hogy bírja?
(Előre is köszönöm :) )
Az egész jó, a teljesítményéhez képest. Szerintem.
Más: Valaki meg tudna dobni egy sportdob méretével?(Csak úgy kb kell, mert lehet tudok egyet szerezni. Nem Mito-ra való de egy kis ügyeskedéssel, heggesztéssel át lehet alakítani. Ezekben tudtommal nincs semmi belül, így teljesen mindegy milyen típusra való csak a méret stimmeljen. Nem?)
Figyelj nekem 100-on néha nagyobb gázfröccsel 5liter de ez lehet 10 is ha idegbeteg vagy.
Ez már azért sok lenne :) Annyit nem engednél belőle amit max össze tudok sóherkodni innen onnan.
Amúgy nem jöttek össze a számításaim és csak augusztusban lesz ebből motor mert most nem lesz pénz. Szegénység van. De inkább megfogadom a tanácsod és rakok még hozzá egy keveset.
A kényelmetlenségről meg annyit hogy ültem egyszer ilyenen(menni nem mentem vele) úgy egész kényelmesnek tűnt de lehet hogy ez betudható annak hogy 164 centi magas vagyok :) Apró termetű családból származom.
Más:
Mennyit eszik egy mito óvatos kézzel? Azt tudom hogy ha elkap a hév akkor a határ a csillagos ég a fogyasztásában de mégis.. ha óvatoskodunk vele mennyit fog enni?(Jó kompresszióval, gyári beállításokkal)
pedig én is ismerem azt az embert.Csak itt magyaroknál van a tákolás mer hozzá értés nélkül megjavítják.szerintem magyar mitóknak a 90%-a úgy van összetákolva. Persze nem megy el javítás nélkül sokat.