Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BD? Az elég ritka a mitokon, eddig csak az enyémmel találkoztam amin az volt, a többin RD és ND volt álltalába.
Már ki lett tárgyalva ez a téma...
pontosan..
PHBH28-BD?
delorto phbh 28 körsűberes
azt nyugodtan el is hiheted
A Mitoba Huskvarna motor van.A tömítészsettük is teljesen egyforma
milyen porlasztó van rajta?
Nekem van itt győrben egy 2-es mito, ha bővebben érdekel róla bármi, pippo17@citromail.hu. Eladó lesz februártól.
Nekem sincs felesleges hengerem, és úgy volt, hogy nem is kell szétvágni, de a víztér miatt szét kell mégis.. Öntéshez meg elengedhetetlen, hogy legyen egy negativ mintánk, amit ki tudunk önteni majd később..
repsol transmission oil 10w40 ! Ez motorokba való.

Az autó motor olaja elégeti a kuplungodat.
Üdv,

Lassan elérkeztem odáig hogy szeretnék vásárolni egy Mito-t. Nem annyira régen nézem a motorokat de valahogy körvonalazódott hogy ez lenne a jó választás.
Első 125 ös motorom lenne, eddig csak robogóm volt, meg egy ideig rokon simsonja.Ég és föld :)
Mivel nem sok pénzem van rá ezért olyan 150-160 körül gondolkodtam, de nem vagyok benne biztos hogy ennyiért jót is kapok.
Mi a véleményetek? Lehet mostanság ennyiért jó Mito-t találni ami nincs széthajtva? Illetve érdemes Mito-t vennem első "igazi" motornak?
Valaki tud nekem ajánlani blokkba való olajat, ami tényleg jó minőségű?
Fellövés ügyben el kell dönteni, hogy kötöd meg a kompromisszumot, mert vagy az irányítás lesz jó, vagy az időkeresztmettszet:)

Merthogy nem ártana, ha az öblítés sebességváltozsával együtt változna a fellövés is.

Nyilván, egy nagyobb teljesítményű recege, ami a vezérléséből adódóan úgysem megy alacsony fordulaton, illletve úgysem használják alacson fordulaton, annak bártan neki lehet szaladni 5 fok alatti fellövéssel.
Így sokkal konynebb is szimmetrikusra megcsinálni az egészet.

Nekem egy NSr hengerm van szétvágva, már az is a modern iskola.

Szerintem a Mito korlátja a furat löket viszonya.
azt látom.h. melyik az új. Én is szétvágnék egy hengert csak nincs feles hengerem.Jót meg nem fogok szétvágni..Pl forrasztó ónnan meg lehet mérni. Nagyon pontosan kell mer hamar el lehet nézni pár fokot.
Én robogó hengereken "tanultam", azokat nézegettem nagyon, és ablakoltam is sokat! No, nemsokára japon kollega szétvág egy A0401es hengert, majd kiderül, hogy hány fokos fellövése van.2 hét múlva pedig küldök neki egy 160as polini hengert is, arra is kíváncsi vagyok. (víztér,felömlők,kipufogó csatornákat önti ki belőle) Én azt gondoltam, hogy nincs a felömlőknek fellövési szöge, mivel hogy nem szabadna hogy legyen.. De te most ezt megcáfoltad :)))

Volt egy nagyon jó képem, az új és a régi fajta felömlőkről, azt akartam belinkelni, de sajnos nem találtam meg a gépemen a képet ! TEAM 2 név alatt az új fajta felömlő képe látható egyébként..
megmérted? gyárilag olyan 15 fok körül van. kép majdnem jó. A felfelé irányítása. Ezen kívül van még a hátralövelési szög.A legjobb időkeresztmetszetet persze 0 fokos fellöveléssel adja.
Fellövési szöge nincs a 4db felömlőnek, csak a 2db boost portnak van fellövési szöge.. Legalábbis a legjobb tudásom szerint. Nem találtam meg igazából azt a képet, amit kerestem, de ez is megteszi.. Kérlek magyarázd el nekem, hogy mire érted!
te a fellövelési szög nem nyitvatartással egyenlő :D :D :D vagyis nem az amikor nyit :D
ha jól emlékszem , akkor a gyári fellövési szögek, tehát.. amikor nyitnak a felömlők 128fok. Ezen még lefelé változtatnál ? :D Kipufogó vezérlésen lehetett volna variálni, csak ott macerás a kis ablakokat is jóra belőni, hogy pont annyi idő múlva nyissanak, ahol kell. Szerintem.
ha már ennyira faragtad akkor lehetett volna variálni rakta egy keveset. :)elég csak a felövelési szögeket kissebre venni kivéve a boost felömlőjét.
Boost portokban pont akkorát, mint amekkora a hengeré. Tehát nem módosítottam. A másik 4 felömlőn csak pár mm-t kellett faragni, hogy meglegyen az ablak, ami a hengerben van. Kipufogó ablakok jók voltak, ezért ahhoz nem nyúltam.
mekkora fellövelési szögeket adtál neki?
Hát, így főleg sz*r ! Sikerült rendbehozni, az áramlásokra figyeltem. Mostmár minden akkora benne, mint amekkora magában a hengerben.
Nekem csinált már a svarc hengert de kurva szar volt. Egy trágya. Semmi sem stimmelt magasságok nagyobb volt az alu mint maga a lyuk. Akkor a szögeg se voltak jók nem is egyformák nem szimetrikus a henger. Persze mondják h. szar a hüvelyes henger meg szar a polini mikor ugy van összetákolva
HAHÓÓÓÓ mito-sok
Kaptam 2 ajánlatot power motorra
de email címemre képet nem kaptam
Várom az ajánlatokat, írj és megegyezünk.
Széles utat! :D