Na, először is, hogy milyen motorból lett kiszedve(jó-e 1es mitohoz), és működik-e? Valamint az ország mely részein vagy járatos, hol lehetne átvenni, vagy csak posta?
Üdv Forumosok,maradt pár alkatrészem és szeretném eladni,nagyon ár alatt sz.em ténylegesen jó állapotban lévő alkatrészeimet eladnám anyi van amit felsorolok:
Hátsó rugóstag himbával együtt 4500ft/db [2]
önindító 5000Ft
Athena tömítésszett 4000ft két db O gyűrű hiányzik
Komplett gyújtás 15000ft(alaplap+lendkerék+feszab+CDI+trafó)
csak alaplap,és lendkerék(ebből van még így 1 db párom) 6500ft
Üres blokkfelek,motordeknik 3000ft egybe
7 sebességes komplett váltó 5500ft/db
tengelykapcsoló kompletten 8500ft/db
hézagolók,blokkcsavarszettek,anyák,alátétek stb 2500ft
érzékelők 2000ft(olajszint visszajelző,üreshelyzet jelző)
dellorto 28-as karburátor 7500ft/db [2db]
Egyben az egészet is elküldöm kerek irányáron: 42.000ft-ért
Postán utánvételesen tudok küldeni,emailben keressetek meg
forumban visszább már sokszor raktam fel képeket de kérésre küldök képet
Apróságokat kihagytam,kiegyenlítő rész stb azokból is akad szóval az mind-mind benne lenne a 40.000ft-ba
írjatok
Helo
Írtam e-mailt is Neked, meg itt is rákérdeztem, hogy megkaptad-e, de semmi reakciót nem láttam rá. Power elektronikával kapcsolatban. Vagy már tárgytalan?
Valaki tudna nekem segiteni? Mi lehet a gond a Mitommal? Szivato nélkül bemelegedve szépen jár mindaddig mig kicsit oda nem huzom neki, 7-8 ezerig visszaesik szépen a fordulat 3-4 ezerre... és ott marad , a hangja is furcsa olyan mintha csak levegőt szivna, a kipufogon is alig jön kipufogo gáz ahhoz képest h 3-4 ezren pörög. Rányomom a szivatot utánna szépen jár , pörgetem megint esik szépen a fordulat 3-4 ezer után is és a hangja is más. Karbi volt takaritva . Az az érdekes, hogy kipörög rendesen azzal nincs baj. Tudom irtam már egyszer , hogy sikerült megcsinálni, de mégsem jo.
Sziasztok!Első teleszkóppal kapcs. lenne kérdésem hogy hogyan töltsek bele olajat.
Mert ugye kiveszem az imbusz csavart a teló tetejéből és ott bennt van egy kis imbusz is. azt is ki kell venni vagy mi? Nem értem!
Wow. Te aztán nagy spiller vagy
Egyébként ha az üzemanyagok ára ilyen mértékben növekszik, lehet én is elgondolkozok valami régi szívó diesel kocsin hasonlóan megmahinálva... Sajnos a magyarság a történelem során mindigis rá volt kényszerítve a trükközésre.
Igen VasVillás voltam én is... Régi szép idők...
Egyébként csak látásból ismerlek, Meidl reptérről meg most már egy ideje innen a fórumról. Nem árt ha az ember jóban van a márkatársakkal, szerintem ezzel mindenki egyet ért!
az biztos h. forgalomba nincs esélye az autónak.Tank meg van tuningolva. Mintát vehetnek gázolajat fog találni XD meg én elég sokat járok győrbe. kb 4 litert eszik az autó ha 90-el megyek.Olcsóbb mint a vonat vagy a busz.Te iwiw-en ismerősöm vagy Most néztem. Te is vasvillába jársz?
Nekem van a tank leszorító gumit kivéve minden!
Power elektronika 8 ezer Ft Hátsó fékolaj tartály 2ezer Ft