Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Nekem van a tank leszorító gumit kivéve minden!
Power elektronika 8 ezer Ft Hátsó fékolaj tartály 2ezer Ft
Na, először is, hogy milyen motorból lett kiszedve(jó-e 1es mitohoz), és működik-e? Valamint az ország mely részein vagy járatos, hol lehetne átvenni, vagy csak posta?
Én köszönöm, hogy elküldted nekem.
Megjött a levél! Köszi szépen nem kellet volna
Szia neharagudj rengeteg a dolgom. mi a kérdés az elektronikával kapcsolatban?
Üdv Forumosok,maradt pár alkatrészem és szeretném eladni,nagyon ár alatt sz.em ténylegesen jó állapotban lévő alkatrészeimet eladnám anyi van amit felsorolok:
Hátsó rugóstag himbával együtt 4500ft/db [2]
önindító 5000Ft
Athena tömítésszett 4000ft két db O gyűrű hiányzik
Komplett gyújtás 15000ft(alaplap+lendkerék+feszab+CDI+trafó)
csak alaplap,és lendkerék(ebből van még így 1 db párom) 6500ft
Üres blokkfelek,motordeknik 3000ft egybe
7 sebességes komplett váltó 5500ft/db
tengelykapcsoló kompletten 8500ft/db
hézagolók,blokkcsavarszettek,anyák,alátétek stb 2500ft
érzékelők 2000ft(olajszint visszajelző,üreshelyzet jelző)
dellorto 28-as karburátor 7500ft/db [2db]

Egyben az egészet is elküldöm kerek irányáron: 42.000ft-ért
Postán utánvételesen tudok küldeni,emailben keressetek meg
forumban visszább már sokszor raktam fel képeket de kérésre küldök képet
Apróságokat kihagytam,kiegyenlítő rész stb azokból is akad szóval az mind-mind benne lenne a 40.000ft-ba
írjatok
kép

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_125-4505409

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_rendszamos-5347
682

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito-5215330

A
végén lévő szűkítő nem minden mocin van rajta.. (Az nem hiba..)

De egyszerűbb lett volna, ha egy képet beillesztesz a mostani légszűrődről, és bárki megmondja hogy az gyári-e vagy sem.
Helo
Írtam e-mailt is Neked, meg itt is rákérdeztem, hogy megkaptad-e, de semmi reakciót nem láttam rá. Power elektronikával kapcsolatban. Vagy már tárgytalan?
Sziasztok v ki tudna nekem mutatni 1 gyári levegőszüröt hogyan néz ki mert szerintem az én mocimba nem az van.Előre is köszi.
Szevasztok!

Valaki tudna nekem segiteni? Mi lehet a gond a Mitommal? Szivato nélkül bemelegedve szépen jár mindaddig mig kicsit oda nem huzom neki, 7-8 ezerig visszaesik szépen a fordulat 3-4 ezerre... és ott marad , a hangja is furcsa olyan mintha csak levegőt szivna, a kipufogon is alig jön kipufogo gáz ahhoz képest h 3-4 ezren pörög. Rányomom a szivatot utánna szépen jár , pörgetem megint esik szépen a fordulat 3-4 ezer után is és a hangja is más. Karbi volt takaritva . Az az érdekes, hogy kipörög rendesen azzal nincs baj. Tudom irtam már egyszer , hogy sikerült megcsinálni, de mégsem jo.

Valakinek van valami tippje mi lehet a bibi?
hello. powermotor=8e olajtartály=1e
érd:spmito@freemail.hu
póver motrom van 2000km futott 10 000ft
Sziasztok!
Az ALKATRÉSZESEKHEZ szólnék!
Szükségem lenne nekem: 1 power motorra
1 tank lefogó gumira
1 hátsó fékolaj tartájra

Ha van vkinek valamelyik akkor írjatok ide: adam92513@freemail.hu
Előre is köszönöm

Jó időt, jó power nyitogatást :D
Sziasztok!Első teleszkóppal kapcs. lenne kérdésem hogy hogyan töltsek bele olajat.
Mert ugye kiveszem az imbusz csavart a teló tetejéből és ott bennt van egy kis imbusz is. azt is ki kell venni vagy mi? Nem értem!
megla@freemail.hu
16,5 plussz a posta
jah. Nem kell régi szivó Nekem B5ös passat variant van. Elmegy az is mindennel.Utolsó TDI-k :)
mail cimet adj, es megbeszeljuk a reszleteket.
Wow. Te aztán nagy spiller vagy
Egyébként ha az üzemanyagok ára ilyen mértékben növekszik, lehet én is elgondolkozok valami régi szívó diesel kocsin hasonlóan megmahinálva... Sajnos a magyarság a történelem során mindigis rá volt kényszerítve a trükközésre.
Igen VasVillás voltam én is... Régi szép idők...
Egyébként csak látásból ismerlek, Meidl reptérről meg most már egy ideje innen a fórumról. Nem árt ha az ember jóban van a márkatársakkal, szerintem ezzel mindenki egyet ért!
Szia! Már nincsenek!
Fordulatszámmérő spirál engem érdekelne,ha jó Frecciához is.
dehogy, étteremtől elkukázom a használtat.
de gondolom azért ócó, mert "főleg" repceolajjal jársz :DDD
az biztos h. forgalomba nincs esélye az autónak.Tank meg van tuningolva. Mintát vehetnek gázolajat fog találni XD meg én elég sokat járok győrbe. kb 4 litert eszik az autó ha 90-el megyek.Olcsóbb mint a vonat vagy a busz.Te iwiw-en ismerősöm vagy Most néztem. Te is vasvillába jársz?
Hát állítottam a levegőn bár még most se tökéletes , van mikor csinálja van mikor nem .. :S nem értem.