Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

membránnal, henegrfejjel esetleg..
szia! henger+dugó párosra adnál egy ajánlatot mailben?:) hátsó dob is lehet érdekelne..
hello: keresek mito evo-ra balos fekete tükrőt, 2db oldal- 2db hasidomot ha valakinek van jeleze.
Kifelejtettem, hogy Természetesen kipróbálható!
Ha esetleg érdekelne a moci, 150e fix áron megvásárolható úgy, hogy KOMPLETTEN ÖSSZE van rakva. (motorikusan! új főtengely hajtókar, főtengely szimeringek, csapágyak, tűgörgők, blokk összes csapágya cserélve. Új A-s dugó a hengerben, Perselyes henger 0km-esen).Ezt mind az előző gazdija is igazolni tudja.
Sajnos a képeken sokkal jobbat mutatnak az idomok, mint ahogy kinéznek. Itt-ott horzsolás nyomok, bal alsó idom hátul repedve, orr idom repedve jobb fent a tükör tartónál. Gumik elől-hátul jók.

Győrben található a moci.
Szia köszi a választ akkor majd veszek szivacsot és cserélem.
Szevasztok!

Szerintetek olyan van, hogy szorul picit a schieber tű? mert oda huzom neki és nem mindig, de néha megáll 3ezres fordulaton kicsit és utánna leesik a fordulat. Főleg akkor szokott ugymaradni ha rendesen kipörgetem.

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a tartalék állás a csapon nektek is olyan, hogy nem folyik le mind? Multkor megállt alattam hallotam van még benne egy kevés, oldalra billentettem a motort és még haza tudtam menni volt benne egy kevés.
pontosan !
Cagiva mitó evo2 bontott motorikus és elektronikus alkatrészek eladók a videón látható mociból

karbi henger főtengely gyujtás önindító cdi power kábelköteg kupllung kipufogó( váltó 2. fokozata nem jó valamiért) a moci gyári bontatlan 2002 e évjárat

tán nem te vetted meg?
igen :) már nincs meg.
sziasztok
tudna valaki segiteni? http://vateraauto.hu/hirdetes/... erről a motorrol valaki tud valamit?
már nem kell oda van az esztergályosnál a dobom készitek-t!
Akkor küldök üzenetet a mail címedre: "majorgabi68", és megbeszéljük a részleteket.
Szia!
Nekem csak maga a power motor kellene ami a bowdent mozgatja
meg akkor ha jó állapotú akkkor a fék olaj tartály
Küldj képet légyzives
adam92513@freemail.hu
meg árat is
Ja meg ha vki nek kell leszorító gumi németországban van asszem 10euró
az tök8 hogy milyen szivacs.. ha van benne, akkor jó :) ha cserélni akarod, akkor a legolcsóbb módja hogy vételezel motoros\autós boltban egy darab légszűrőszivacsot, és belevágod a megfelelő formára! Ennyi a történet..
150-60 17 dunlop sportmax hátsó gumi 80% os 10000ft
110- 70- 17 dulop sportmax első gumi 80% os 8000ft
150-60 17 dunlop sportmax hátsó gumi 80% os 10000ft
110- 70- 17 dulop sportmax első gumi 80% os 8000ft
RS aprilia dobom van hibátlan 10 000ft
Szia Off 94-es MITO ból van, folytatlan póver vezérlő, hibátlanul működik! Bp és Monor környékén vagyok.
Hello!

Köszi az ajánlatot , de már tárgytalan a dolog mégsem alakítom át :/ Bocsi
Kösz a választ de engem nem ez érdekel amit a képeken küldtél az a légszürő ház ugyan olyan mint ami az enyémen van hanem hogy mi van benne nekem egy szivacs betét van benne hogy az gyári vagy nem képet majd csak hétvégén tudok linkelni hogy hogy néz ki.
Hello!
Nekem van!
Mennyit ér meg neked? Jó ajánlat esetén szétszedem!
Üdv:Márk
Hello!
Nekem van mito ketteshez kerekem. Gumi kopott. Mondj egy árat rá ha érdekel.
Üdv:Márk
Eladó power elektronika és motor. (8000Ft-4000Ft)
Ezenkívül komplett mito bontás!