Szia, a nagytorkú kipufogócsonk nem 35 mm, hanem 38, ezt még te írtad mail-ben. Nekem is ilyenre lenne szükségem, de az általad küldött csomag tartalmából ítélve nem találtál...
Az lenne a kérdésem, hogy a külső átmérője egyezik-e a 35-ös és a 38-as kipufogócsonknak? Akkor lehet csak esztegáltatnom kéne a 35-ösön, és passzolna a nyitott sportrezóba (Cagiva 68090 DGM 50978)
Igen leszedtem, mert mindenki egyből kombinálni kezdett. De tettem fel másik képeket, a jelenlegi helyzetéről. Az a tömítés hibája volt. Tömítéskészlet mellé használtam a hőálló folyékony tömítést is, de valahol eresztett. Ez az én hibám volt Azóta kapott másik tömítésszettet, olajat és öszeállítva pihen a munkaasztalon :(
Másik tippem pedig a vízszívattyútengely szimeringja, mikor szétszedtem, az esetet követően, akkor vettem észre, hogy el volt szakadva :D Ezt is potóltam nemrég.
Csereberén én is hirdetek egy piros Frcciát meg egy nagytestü Kymcó 50ccm-is robogót.A kymcót adnám érte meg dobnák rá pénzt.Nézd meg a csereberén a hirdetésemet és mond hogy mennyit kérnél rá a kymcóra.
Mennyit érne meg neked? Nem feltétlen kp érdekel. Az az igazsá, hogy amit én már ráköltöttem az pont kijön abból az összegből amiért fel lett rakva és + hozzájön a motor beszerzési ára ( cseréltem egy Chopperre ) Pont ezért nem szeretnéék többet foglalkozni vele, mert már nem sok van vissza, de időm, sem pénz amit beleőlnék nincsen. 3.-áig lett felrakva azthiszem, ha nem kel el ennyiért akkor kénytelen leszek olcsóbban is odaadni :(
mintha levetél volna egy galériát amiben elmeséled h. mi lett a motorral? Jó pár kép volt a dugattyúról. Leeséstől max a szoknya törik el nem a teteje. ÉS mi a helyzet azzal a túrós blokkal? Hol folyt bele a víz?
Nem lett fordítva bele téve, nem kell kombinálni :D Most mi olyan hihetetlen? Nem törhet el? Akkor senkinek sem kellene többet venie dugót, de jó is lenne
Mikor hozzám került a motor furcsa zörgős hangja volt. Mikor szétszedtem, kiderült a hajtókar és a tűgörgők, csapágy...stb már eléggé csereérettek voltak. Mikor raktam volna össze véletlenül lelöktem az asztalról és így pattant le a széle. Ha valakit működőképesen érdekelne , akkor megoldható az is. Csak nem akartam már rákölteni sokat, mert így is elég sokban van nekem. A blokk teljessen fel lett újjítva, de még nincsen rajta a henger, vettem újjat is hozzá(nikasilos, gyári alapmértes) de nem kaptam bele megfelelő méretű dugót nálunk a boltban. Közben meg kiderült nemsokára költözünk. Sajna nem tudom magammal vinni.
Szia ez igy van amikor turázni vagyunk a srácok is meglepödnek néha hogy mire képes ez a kis gép és ez jo érzés mert ők is tudják nem a méret a lényeg hanem a motorozás szeretete.
Szia!
Végre valaki aki egyetért velem.Akkor kiröhöghetnénk az 50-60 éves öreg bácsikákat is mert még mindig Simsonon motoroznak,pedig azt is fel lehet ugy fogni hogy tanuló motornak """kamaszoknak való.Ez szerintem helytelen gondolkodás mód,hiszen teljessen mindegy hogy milyen motoron ül az ember és hogy hány éves.Egy a lényeg szeressen motorozni és tudja hogy hogy kell viselkednie a forgalomban.
Sziasztok mindenkinek kellemes karácsonyt teljesen egyet értek azzal amit mondasz örülök hogy egy ilyen mocira is tellik én 31éves vagyok és mito tulajdonos a haverok mind idősebbek nálam és családos emberek akiknek 600ccm fölötti mocijaik vannak és velük járok turázgatni a 125ccm-es mitoval.Csak ennyit a fiataloknak készült mocirol.
Attól rámegy, csak másképp fog viselkedni a mocid..(kipufogó csonkot is kérj a kipufogóhoz, amit a hengerre kell csavarozni) Úgy értem, hogy lehetséges.. jobban fog húzni egy bizonyos fordulatszám tartományban, míg egy másik tartományban gyengébb lesz .. De az én tapasztalatom mito 1 kipufogóról mito 2 kipufogóra cserétől minden tartományban jobbat ment a gép.
Én arra tudnék gondolni, hogy mivel a sima mito kipufogója nem megy fel evora az alakja miatt... Remélem visszafelé működik a dolog :)
Először is , Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok :)
De lenne egy kérdésem is :) Az Evo Mito kipufogoja ráillik a mito1-re? nagyobb a torokátmérő azért kérdem , hogy attol rá megy?
Az lenne a kérdésem, hogy a külső átmérője egyezik-e a 35-ös és a 38-as kipufogócsonknak? Akkor lehet csak esztegáltatnom kéne a 35-ösön, és passzolna a nyitott sportrezóba (Cagiva 68090 DGM 50978)