Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Ok,köszönöm,működik!
nem teljesen.
Valaki tud abban segíteni, hogy a Mito 2-es(1993) váza teljesen megegyezik az Evo I. (1994) vázzal?

Köszi
Szia pergela!
A vázzal kapcsolatosan lehet tudok segíteni,ha érdekel keress a 06705144231-es számon.
üdv
hello: kuplung deklit adok=4e-be
email:spmito@freemail.hu
ja és kuplung deklii nincs véletlenül? Ha van akkor mennyiért?
rendben. Adsz elérhetőséget, vagy felveszel msn-en?
hello. még űzemképes blokk-ba van benne szóval müködő,
de ha nem felel meg igényeidnek 1-héten belül vissza veszem nem gond.
A forditott telos és a sima telos miton az első fék tárcsa ugyan az? szoval nem kell cserélni csak kereket ha ki akarom cserélni a simát forditottra.
mi a garancia a főtengelyre? Ha nem jó vissza veszed?
http://www.mediafire.com/?t3mk...

Password: manualmadness.com

Próbáld meg, remélem működik.
Supermono lesz építve?
hello. nekem van nikacilos hengerem-vertrx dugóval=35e -ért ha érdekel holnap küldők képet is, fö tengelyem is van=14e-be gyári jó állapotban.
érd:spmito@freemail.hu
oké
Csak a tengelyert nem szedem szet nem eri meg
nekem csak a főtengely és esetleg a henger lenne fontos és h. jó is legyen.
A forditott telos és a sima telos miton az első fék tárcsa ugyan az? szoval nem kell cserélni csak kereket?
Az r a gari h teljesen működő mociban van benne 2002 es evjaratu benne van meg a blokk a vazban ki is lehet pròbalni de jobban szeretnem h az egeszetelviszed a blokk 2 es fokozata rosz se 65 be oda adok minden elektronikat kabel köteget karbit mindent csak a vaz marad nalam
képeket tudsz feltenni? Mi rá a garancia h. tényleg jó a főtengely?
Nekem van komplett blokkom fasza indul megy 35 ert leveszem a hengert meg a fòtengőt belole de65 be adom komplettbe elektronikaval karbuval mindennel
Köszönöm a gyors választ! Sajnos manualt nem tudok letölteni égen földön!
nincs valakinek eladó jó állapotú főtengelye?Esetleg hengere?