Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1-es mito és az evo mito kipufogoja között van teljesítménybeli külömbség? És az evo-é passzol az 1es mitora?
szerintem, ha a kuplungot behuzod.. és zörög.. előtte nem zörgött. akkor valoszinüleg a mechanikájával lesz valahol probléma. nem ? Tehát akkor ott keresendő a probléma forrása. Namost.. egyébként, az olajra azért lettem volna kíváncsi, mert az autó motorolaj, vagy motor motorolaj nem jó bele.. Elégeti a kuplungot a sima motorolaj..
Akkor megnézzük a kinyomócsapágyat szerintem.. ti mit gondoltok?
Szerintem a csörgés az nem olaj probléma, nekem nem volt gondom a 10w30al, azis vékonyabb mint az előirt.
milyen olajat tettél bele PONTOSAN? márka, megnevezés.. transmission oil, vagy sima autó motorolaj tán ? amit találsz a flakonján..
5w40-es olaj van benne a könyv szerint, de más fórumokon 10w40-et írnak. lehet az a probléma, hogy túl vékony neki az 5w?
ha nem, akkor kinyomocsapágy?
kuplungkosár kiemelő csapágy probléma? esetleg a kuplung kosaradban nem lehet valami összekeverve ?
Szevasztok urak!
Rögtön belevágnék, olyan problémám van, hogy frissen lett összerakva a blokkom. Szépen indul-ketyeg-veszi a lapot, de ha behúzom a kuplungot, furcsa zörgő hangot ad a kuplung. Mi lehet az okat? Ha csak simán jár alapjáraton, akkor szép tiszta a hangja, csak ha behúzom, akkor zörög... ?
Szevasztok urak!
Rögtön belevágnék, olyan problémám van, hogy frissen lett összerakva a blokkom. Szépen indul-ketyeg-veszi a lapot, de ha behúzom a kuplungot, furcsa zörgő hangot ad a kuplung. Mi lehet az okat? Ha csak simán jár alapjáraton, akkor szép tiszta a hangja, csak ha behúzom, akkor zörög... ?
hello: 5000ft oda adom akcióba.-.
Az 1-es mito és az evo mito kipufogoja között van teljesítménybeli külömbség? És az evo-é passzol az 1es mitora?
Válaszodat köszönöm,nagyon sokat segítettél!
Hali.
A gyújtáskapcsolót kulcsal mennyiért adod?
Helo vlakinek petárdát ?:)
Pontosan !
jah meg találtam taáltam azt a gumi bakot ami oldal idomot támasztja, ha kell még meg keresem ha kell a bovden ingyen oda adom.
Csak egy szárba? Akkor elméletileg az egyik szár rugózik a másik pedig a csillapításért felel?
mert csak a másikban van rugó :)
Sziasztok!
Még egy kis segítségre lenne szükségem,mégpedig az első telók közül az egyik szárba nincs rugó! Kókányolásnak nem látni jeleit! Valaki tud valami elfogadható magyarázatott adni erre,mert a manualba se találtam rola semmit! Válaszotokat előre is köszönöm!
hello. van jó állapotú=3000ft
utalsz 3500-at el küldöm.
irj email:spmito@freemail.hu
Mito Evo ép, gyári kuplungbovdened nincs véletlenül?
cagiva mito első forditott teló szett olcson eladó=25e
sima telo=15e
és további alkatrészek amik a képen vannak.....
érd:spmito@freemail.hu
itt a henger nikacilos hibátlan karcentes állapotban, uj 1000km futott Wössner dúgó val ami 25e volt magába csak.
henger-dugó gyűrű=40be adok vissza vásárlási garanciát válok értük!
fő tengely is meg néztem hibátlan állapotban van az is
maga a fötengely=14e vagy a komplet blokk=25e
érd:spmito@freemail.hu