Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üresben elíndítom a mocit, behúzom a markolatig a kuplungot, majd beteszem 1.-be, és hallani hogy visszaesik a fordulat.
Ha egyesben markolatig behúzott kuplunggal indítózok, érezni h picit el akar indulni a motor.
Ezt értem részleges oldás alatt.
szia amint irtam csak kizárólag a blokk és az elektronika karburátor gyujtás.....a váz része nem eledó de mindent adok oda h beindithassad a blokkot akár egy asztalon vagy bármilyen más vázba
Dugót megnézted? Az enyém is ugyan ezt csinálta, aztán kiderült, hogy fordítva tette bele a cigánygyerek a dugót, de a jelenség ugyan ez volt.
Sokan azt hiszik, a motoro kupluungjának oylannak kell lenni, mintha üresben lenne a motor.
10-40 es motorolaj. Mit jelent h. teljesen elválszat?
És milyen olaj van benne?
mondom h. enyém elválaszt rendesen.
Ennyit erről. Akkor a többiek miről beszélnek? Kinek lehet hinni...?
Megmaradt Cagiva alkatrészeimet elcserélném simson s51-es 4 gangos motorra,ha valakit érdekel emailon írjon,vagy itt!Más motorra is érdekel a csere, akár üzemképtelen is lehet de nem roncs

Nagyon sok alkatrészem van!
...tökéletesen...
Az 1000! km -et futott új mitó kuplungja sem emel ki tökéltetsen...
Hali! Komplett, képen látható formában nem eladó a motor?
Kösz a választ.
Köszi :D
Karcag körforgalom melletti motoros bolt
Halihó :D Valaki tud nekem linkelni első hátsó fékbetét ami jó az én motoromba mert több félét is találtam és nem tudom milyen kell...
taller@citromail.hu
Külföldi percdíjak nem valami barátságosak....
Adj már egy emailt amire irhatok mert a teló most nem nyerő!
szia hivj fel és emgbeszéljük ha komoly vagy akkor megoldjuk a dolgot de ismétlem csak aki komplettan viszi az viheti.....30 512 9874
szerintem is így van. Rendesen kell hozzá nyúlni nem tákolni össze vissza.
email: zsoltrocky@freemail.hu itt keress meg
Hozd el hozzám azt megcsinálom úgy hogy valóban kiemeljen rendesen,meg ne csússzon :)
Kipörög üresben,van alapájárat is minden jó de elindulásnál 1 m-eren belül lefullad....Tengelykapcsolóval nem lehet hiba? :)
Relative sok. De azt is meg kell jegyezni, hogy Mitokat főleg 16-20 körüli életkorba használnak az emberek, és ilyenkor jelentkezik a sok önjelölt szerelő, akik 0 hozzáértéssel szarul összepakolják a motorokat, egy ideig mennek is. Az enyém is ilyen volt, de normálisan 1szer kell megcsinálni.