Erről én is csak annyit tudok mondani gabcsi, hogy ÉN 21éves fejjel.. Életemben egyetlen egy motort kaptam szüleimtől, és azt sem alámrakták! NRG-m saját pénzből, aprilia rally-m saját pénzből, és már a harmadik mitom saját pénzemből van! Dolgozok, elköltöztem otthonról....
Nézd nekem sem sértegetés a célom és nem szeretnék vitát egymás között,föleg azért mert mindketten ugyan azt a tipust kedveljük. A másik pedig hogy Karácsony van .Nagyon sokat gondolkodtam azon én is hogy eladom a Frecciát és veszek helyette egy Mitó 2-est ,de sajnos az anyagi kereteim nem teszik lehetővé.A frecciával ugy vagyok ,hogy hajlamos vagyok rá ,hogy megprobáljam rendbe hozni ,vissza állitani eredeti állapotába,de ez idő és pénz kérdése.Az tény hogy az idomok elég drágák hozzá,de kérdem én melyik olasz motorhoz ne lenne drága?Egyenlőre még várok a frecciával,bár hirdetem 2 helyen is de remélem sikerül találnom egy szép állapotu Mitót.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Én egy jó éven keresztül árultam a fricska vázat idomokkal (a nagyrészvel) a végén 20 rugót sem adtak érte, de boldog voltam hogy elvitte valaki végre.
Sajnos rossz embernek jöttél ezzel a "szüleim alám teszik" dumával. Képzeld el hogy az utolsó fillérig saját magam dolgoztam meg a motoromér. 22 éves vagyok, én is sorra kapom a beszólásokat hogy mér ilyen 16 éves kölyköknek készült motorral járok... Én viszont ha motort veszek akkor sokakkal ellentétben nem kókányolni, "tuningolni" akarom, hanem gyári állapotába helyrehozni. Ez Magyarország, örülök, hogy erre még futja, ha már erre sem fogja, akkor inkább ráülök aztán belehajtok egy betonfalba, mert itt lassan már csak megdögölni érdemes... Mindegy, én sem akarok ezen vitakozni, de te írtad hogy uralhatalan az Aprilia powernyitáskor, ezt pedig ilyen formában én nem hiszem el... Sőtt, ha egy Mito frankón be van állítva, simán tartja egy RS125-tel a lépést.
Frecciát pedig add el, mert motorikus alkatrész lehet még csak-csak van hozzá, de ha netán megborulsz, akkor idomokat tuti nem kapsz hozzá. Én minimum a fordított telós Mito2-estől újabb mocikat nézném.
------------------------------------------------------------
--------------------------
Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
Tudod barátom erre csak azt tudom neked mondani,hogy én örülök annak is hogy egyáltalán ilyen motorra telik nekem ,de majd te is más szemmel fogod nézni a dolgokat amikormár lesz családod gyerekeid,akkor majd nem a motor szépitgetés és a mások fikázása lesz a fő gondod hanem a családfentartás.Ami pedig a kamaszoknak való motor választást illeti nekem csak hobbyként vannak a motorjaim.Mivel családom van igy nagyrészt nem kamaszoknak való kocsikkal közlekedek.Én nem azt mondtam,hogy nem lehet uralni az Aprilliát ha bekapcsol a powere ,hanem azt ,hogy oda kell figyelni mit csinálsz a motoron.A kor különbség pedig itt jön ki köztünk ,mert te például jössz nekem az 1000-es turbó feltöltős motorral mert azt uralják .ez igy van de olyanok ülnek rá mint te vagy én hanem hozzáértők akiknek van már valami közük a motorozáshoz.Én nem a Youtube-n nézem az extrém motorokat ,hanem a mindennapi életben történö motorozásról beszélek.Amit te példának hoztál a turbós mocit nem a Ghost Riderrel gyere nekem mert az nem ugyanaz mint amit énirtam.Na de mindegy én nem vitázni akarok veletek.Idővel majd te is sokmindent máskép látsz majd.Én megbecsülöm azt amit saját magam szedtem össze ,nekem sajnos nem adatott meg hogy a szüleim alám tegyenek egy ilyen """kamaszoknak való ""motort,én ennek is örülök.
Vedd már észre hogy ostobaságot beszélsz, ha egy 25-ös gyerekmotort nem lehet uralni, akkor egy 1000res turbófeltöltős gixert szerinted hogy lehet? Mert egyesek azt is uralják... Az hogy te nem tudod az egy dolog. De akkor szerintem inkább simsonban vagy MZ-ben gondolkodj. Pláne ha már akkor motoroztál amikor mi még meg sem születtünk... Ennyi idős fejjel nem egy kamaszoknak tervezett sportmotorban gondolkodnék...
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó evo carbon végdobja? Megfizethető áron... Esetleg tudnék cserébe adni egy mito1-es dobot polirozva! :) Első sorban csak az árakra vagyok kiváncsi, ha van számomra megfelelő áron akkor komolyabban is érdekel majd.
Nem 40 kg hanem 42 vasággyal együtt de ez részlet kérdés.Kivánom neked hogy sikerüljön kiprobálni egy Aprilliát és akkor talán lesz viszonyitási alapod a két motor tipus között.Én nem akarok ezen vitázni veled egyrészt mert én már akkor motoroztam amikor te még meg sem születtél másrészt pedig volt már pár motorom.Az aprilliákkal sok a gond.
szia abba nem fér el az rd 350 blokk meg a felépítmény is kellene rá a mitoba meg sok féle blokk belemegy pl rg400-500 rd 350 -500 széles a híd és konzollal szinte bármi belerakható
Nekem nem Rs-m volt hanem AF 1-em ,Futura, Sintezi és hidd el hogy nem ugy lodul meg mint a Mitó vagy a Freccia,de nézd meg mit irnak az Aprillia forumon a power nyitásról.Mivel én több Aprillia tipust is birtkoltam igy tudom hogy mit beszélek hidd el.
ár=20E
érd:spmito@freemail.hu
Egyébként pedig hülyeségeken nem érdemes egymással összeveszni.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Frecciát pedig add el, mert motorikus alkatrész lehet még csak-csak van hozzá, de ha netán megborulsz, akkor idomokat tuti nem kapsz hozzá. Én minimum a fordított telós Mito2-estől újabb mocikat nézném.
------------------------------------------------------------
--------------------------
Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!