Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval hogy kell megnézni azt hogy van-e csavar a vázban?
Nemigaz hogy nem lehet erre válaszolni. Akkor minek van ez a fórum...?
csinálj sakkbábuból. Nekem megvan mindegyik :)
És szétszerelés nélkül hogyan tudom ezt megvizsgálni?
Nekem nem kell ezeket mondani. Már e-bay-ről is rendeltem hozzá dolgokat. De azér valljuk be ez elég körülményes, nem? Mármint, hogy mindent úgy kell szó szerint vadászni hozzá. Egyébként az alább megnevezett gumitányér, még ebay-en sincs hozzá.
Na hogyan lehet? Mert most pillanatnyilag tippem nincs, találgatni meg inkább nem szeretnék... Ha ferde a váz akkor esküszöm felgyújtom
persze értem én csak leszarom :D
ezt csak ugy kapasbol linkeltem de ha komolyabban szejelnezel a neten talalsz ezt csak ugy cafolaskent raktam mert az nagyon baszta a csorom h azt mondtad h alkatresz nuku nem birtam szo nelkul hagyni amugy nem cseszegetesnek szantam mert en mar csak ilyen huje vok
ha ferde a váz akkor úgyis észre venni menet közben. Ha mondjuk egyik oldalra jobban kanyarodik a másikra máshogy akkor lehet h. van benne egy kis csavar. De mért nem nézed meg? Meg lehet csak kicsit gondolkozni kéne hogyan lehet. Semmi extra eszköz nem kell hozzá.
:D nézd meg a nevét öntöttvas hengerszett :D beszarok Amúgy nekem van egy zsír új ilyen hengerszettem
vagy az ebay-on is vannak cuccok a mindenkepp ujjat akarsz h magyarorszagbol indulj ki......
ide nezz link
Nem mert ez már a 2., és az előzővel is ilyen volt.
Félreértés ne essék, én nem vagyok az a szarrágó típus, nekem ez a motor már kb 600.000 Ft-ba van. Én nem Verónából indulok ki, hanem Magyarországból, mert sajnos/nemsajnos ide születtem... Itt meg jóformán semmi nincs hozzá. Bukógomba rúd végére már hónapok óta keresek gumitányért. Senkinek nincs... Ha valami speckóbb cucc kell max bontottan találsz, annak is örülni kell mint az atom... De olyan is van h szart kap az ember. Én pár hete vettem egy "gyári állapotú" lámpatartót, mikor megkaptam vettem észre, hogy meg van repedve.... Ennyit az alkatrészekről, meg a korrektségről...
és az a konzolgeci nem lehet ferde?
Még az is lehet gyerekek, hogy van egy kunkor a vázamban, vagy a telószárakban... Mert úgy van a motoromnak egyenesfutása ha kb úgy áll a villahíd a lámpatartóhoz képest mint az alábbi képen. Gondolom annak párhazumasnak kellene lennie. Ugyanakkor ha elengedem a kormányt gurulás közben akkor nem húz el egyik irányba sem, szóval nem igazán tudom mire vélni a dolgot.
meg egy blokkba csak úgy nem szarik be semmi a csapágyakon kívül. Olyan nincs h. magától félbe törik a kuplung kosár meg ilyenek. Esetleg léptető villa eltörik de olyat se láttam még. Meg ahhoz nagyon baromnak kell lenni
amugy meg ne mondj olyat h alkatresz nuku mert minden blokk alkatreszt be lehet szerezni mitohoz csak a zsebed birja.... mikor kinn dolgoztam veronaban amultam es bamultam mikor bementem egy motoros uzletbe ott konnyen beszerezheto barmi mitohoz ithon mar joval borsosabb de megoldhato ha igazan akarja az ember es birja a zsebe
nincsen licenem. pannonia ring van a legközelebb
az enyémen csak festve vannak a jelek. Simán lehet h. lemosta v. lemosódott valahogyan. De össze lehet rakni jel nélkül is csak tényleg kicsit gondolkozni kellene.
Licenced van nem?
Onnantól, gyakorlatilag 10 rugó a nevezés, meg amennyiből odajössz.
A ring sincs neked közleebb mint mondjuk kecsó
Mert messze van és szerintem egy valag pénz. Idéntől meg szüntették a street 125ös is úgyhogy 400ba kellet mennem. Sajna csak második lettem. De egy RD 350 megvolt :)))
jeloles? minek? ha v egy kis logikad be tudod allitani de nem mind1gyik jott ki jeloles nelkul peldaul az elozo mitomnak volt jeloles a mostaninak nincs....
v tul huje hozza v tudja ha rendesen megkapja az a mito ami kell neki tul hosszu ideig halalna meg........ de amugy meg barmien regi moci legyen az ha torodnek vele meghalalja sokan a simsonokat is minden szarnak lehordjak pedig ha olyan szrok lennenek azok is miert gurul ennyi az utakon es meg regebbiek is akadnak mint a mitok a mitok sem mai joszagok a sog ganyolas ellenere is meg mindig gurulnak az utakon nem ertem h mi tortenik itt ez matol ertetodik h amit hasznalnak az kopik is..... es neha felujjitasra szorul
Csak, mert már meghallgatnék egy mitot amelyik halad is:)
Pölczy te miért nem gyüssz a reszelt Mitoval mami kupázni?
125 mittudoménmiben biztos elengednének