Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Cagiva Planethez 0,375 l (sacc 4 dl) kellett száranként. Manual van a neten.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abba,hogy MITO EVO első lengéscsillapítóba mennyi olaj kell? Vagy esetleg honnan lehetne letölteni egy service manual-t hozzá? Választ előre is köszönöm!
Tárgytalan, megoldódott.
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon.

Mito Evo-hoz érdekelne váz papírokkal. Merre keresgéljek?
Kösz lehet fog érdekelni, haza megyek délután beszlünk, most suliba vagyok. Amugy a teleszkop nem folyik?
hello: nekem van forditott telos mito komplet eleje:
2db teló-villabefogok-kormányok-sárvédő-féknyerek-első tengely=30e

első felni is kell, tiédet el küldöd +5e -ret akkor ki cseréljük a felnit is.
és csak össze kell tenned a gépet.
érd:spmito@freemail.hu
Szevasztok!

Érdeklődnék, hogy van e valakinek elado 2-es mito komplett eleje ( forditott villa, kormány kifli ,kerék, fék, sárvédő,) elérhető áron! Enyémet szeretném átalakítani forditott villásra. Az enyémet is tudom adni és ráfizetek még ha valakinek ugyis jo lenne.
nem
De le lehet papírozni?
Hali.
A power működik, fordulaton nyit + ellenőriz? A hengerről tudnál majd pár képet beszúrni? Perselyes, mennyire kopott?
mail: asda123@freemail.hu
Köszi
10-ért van power elektronikám kompletten motorral mindennel+ 5 ért kaphatsz hozzá egy hengert is ami jó
Nekem van hozzó blokkom komplettba elektronikával 23000km el ha érdekel
nyírturán, de postázom is bárhová az egészet egyben 9500-ért.
Fent van a hirdetések között, ma raktam fel fél 6 -kor 45-ért.
70 321 6103 számon vagyok elérhető
hol található?
papír nélküli
Üdv!
Tudna valaki tanácsot adni, hogy Freccia vásárlásnál mire kell odafigyelni? Gyenge pontok stb. Pl mikor erőtlen már a blokk. Amit vennék az 110 körül pörgött 5. ben 8500 at.
Előre is köszönöm!
Annyiért biztos nem, mint amennyit beleöl az évek során az ember. Használtautón 400 és 500 között vannak a rendszámos Evo 2-esek. Az én Evo 1-esem február vége óta van nálam de vételárral együtt 600-ba már bőven benne van...
Egyébként ma délután megoldottam a lámpatartó konzol problémáját egy 5 kilós kalapáccsal...
Attól függ :)
Van-e papírja? Ez elég sokat számit
Mennyi kw van bele írva a forgalmiba? Mondhatni kincset ér egy 11kw-os forgalmi
Felújítási számlák+régi alkatrészek ? Ezek is elég sokat érhetnek
Műszaki meddig van ? Ezt nem sokszor veszik figyelembe
Ha az előbbiek mind rendbe olyan 450 körül :)
mennyiért lehetne eladni egy jó állapotú evo2-est?
van egy komplett mitom eladó, blokk nélkül(henger,karbi,lipuff,power megvan még), eladóba , 45-ért.Ha keddig kifizetsz akkor 40-be odaadom bárkinek!
Okkés,köszi szépen az infót :)
Üdv!

1. Mito kipufogó dobot keresnék. Ép, nem leharcolt és normális áron levő érdekelne felfogató kengyellel együtt.
2. Mito bal oldali kormányon található kezelőszerv is érdekelne azonos kondíciókkal. (jobbosom itt porosodik az asztalon, valamikor rászánom magam a cseréjére).

Ajánlat jöhet a szeemee@hotmail.com-ra.

Előre is köszönöm!

Maxüdv: Szeemee
Én saját véleményem szerint azt ajánlom hogy gyertyából NGK 9 es hőértékű! Az olaj meg Hát mindenki mást mond ha tudsz szerezni valahonnét Agip 15W50,Szervizkönyv szerint ez a legjobb bele!De nem rossz a Motul Transoil Expert 10W40-sem! Vagy Repsol 10w40 transmission.
Hát nemtudom, szerintem lehet mégiscsak a lámpatartó áll ferdén.
nem mer pont a tövénél görbül meg.