Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Mennyibe adnád?
Km óra, vagy fordulatszám mérő spirál senkinek sem kell ?
nekem van
m
szia!
megvannak még a cuccaid?
Az oké, de én most a motorozásra céloztam... Nekem nincs autóm, és ha ez így megy tovább nem is lesz...
Lehet kísérletezni bécsiszelet szagú autókkal, de a fakabátoknak is van orruk... Egy 11 kW-os Mitot meg még mindig olcsóbb fenntartani, ha épp nem kell generálozni, mint egy autót. Az autóval meg csak állsz a dugóban, mivel lassan a soproni belváros forgalma is olyan lesz mint Budapesté. Nekem ecélból van még egy robogóm a Mito mellett. Városban verhetetlen
szarok én rá :) Had ólálkodjanak a kutyák. Ingyen van.
Mi volt a probléma? És hogy sikerült megoldani ha szabad kérdeznem?
"kóbor" akart lenni.... :D
Az egyik ismerősöm is csinálta. Onnan lehetett tudni, hogy sülthús szaga volt a kocsinak és örökké ott ólálkodtak a kódor kutyák a kocsija körül...
hát én ezért járok dízel autóval.Sokkal olcsóbb mint tankolni a kis mitót. Főleg fütőolajjal. Vagy étolajjal :)
Van benne benzin igen...
Sziasztok!
Cagiva freccia 160 hoz milyen arányba kell keverni az olajat ?
Itt nálunk Sopronban, 416 Ft egy liter. Vajon mennyi lesz ha itt a szezon...? Vajon meddig fogja bírni a pénztárcánk...?
420 Ft-ér teli tank benzin? Hol? Mikor?
győr felé nincs 420 alatt a benzin sem
Gázolajra gondolsz?
A tankból kiszorítottad a levegőt egy bizonyos folyadékkal aminek az ára 420Ft felett van?
Tárgytalan megvan a hiba :)
Szevasztok!

Valaki tudna nekem segiteni? Mi lehet a gond a Mitommal? Szivato nélkül bemelegedve szépen jár mindaddig mig kicsit oda nem huzom neki, 7-8 ezerig visszaesik szépen a fordulat 3-4 ezerre... és ott marad , a hangja is furcsa olyan mintha csak levegőt szivna, a kipufogon is alig jön kipufogo gáz ahhoz képest h 3-4 ezren pörög. Rányomom a szivatot utánna szépen jár , pörgetem megint esik szépen a fordulat 3-4 ezer után is és a hangja is más. Karbi volt takaritva .
Sziasztok! Van szüksége itt a fórumon bárkinek fordulatszám mérő vagy kilóméter óra spirálra ?
Hali
Megkaptad az e-mailt amit írtam?
Szia!

100 körül lehet nagyságrendben...

Az osztrák papírosnál nem kell eredetiségvizsga.

Maxüdv: Szeemee
ilyen olasz papírokkal mennyibe fáj forgalomba helyezni a motort?
Ezekben a olasz papírokban nincs motorszám csak a vázszám a lényeg, lehet benne bármilyen motorszám. Forgalomba helyezéskor beleírják a motorszámot a magyar forgalmiba és akkor már nem mindegy a motorszám!
off, majorgabi68@citromail.hu