okés
összetömöritve:az idomok fujva lettek uj festés,az elelyén picit sérült kb 2-3cmes nyom.meg nincs benne km/h spirál.e nélkül kifogástalan kb 3hete raktam le.azelőtt napi használatban volt majdnem.a gumi kicsit kopott gondolom látszódott de müszakin igyis átment.meg gondolom láttad h adok hozzá 2 vadi ujat is! ezen kivül pici szakadás nyom van az első ülésen de sztem az nemlényeges.meg egyszer elhagytam a hátsó fék kart de azóta vettem már másikat és fent is van.van benne eü csomag is vadi uj azis!ennyit tudtam róla leirni.én megvagyok vele elégedve.de ezt csak akkor tudod látna ha komolyan érdekel.:)
Ro.s.u tényleg nagyon szép a motorod és nagyon tetszik. :)
Kicsit messze van a motor, de ez a legkevesebb. :)
Vagy ide vagy esetleg e-mail (fabrikzoltan@gmail.com) írd meg, hogy mi az ami cserélve lett, motor mikor kapott generált, mire kéne költeni stb... Minden érdekel. (Esetleg csere érdekelne-e?)
Előre is köszönöm a válaszod!
Nemrég vettem, tehát én még nem vagyok benne jártas, hogy mi merre, de ahhoz, hogy a légszűrőhöz is hozzáférjek ahhoz nemhogy ki kell bontani a hátulját is? Mert a középső fekete idomot az fogja oda nem?
Ja-ja a Kuplung kosárnak tényleg mind1 de a kép így van jelölve érthető legyenek hogy pontokat kell pontokkal összehozni de úgy tűnik ez nagyon nehéz még így is 1 színes képel meg egy színes hozzá illő ábrával....Mi újság feléd amúgy Mito megyeget?
Helló!
Még mielőtt nekiesnék szétszedni a gépet, érdekelne, hogy ha a karbit akarom levenni akkor mindent le kell érte bontani(idomok, farokidom, légszűrő) Vagy van egyszerűbb megoldás is rá?
Üdv nekem eladó a mitom kell még rá szánni egy kis pénzt de nekem már se időm se pénzem fordítani rá több költséget ahogy látni fogod nem egy lestrapált szar motor most lett újrafényezve ami igen drágára sikeredett meg az elektronika lett átnézve jah és a fényezésre ne csak az idomokat érsd hanem a féktárcsa segédváz, meg a váz felpolírozva.
Az ára írány ár alkudni lehet de azért ne vigyük túlzásba ha érdekel írj itt a link a mociról!
Helló, először is, ha azt állítja fel lett újjítva, kérjél róla számlát, bizonyítékot. Én nem tettem azért szopok még mindig Fontos, hogy ne lötyögjön az első teló. Mikor elfordítod a kulcsot hallod-e, hogy a povermotor elfordul-e. Mikor mész vele, eggyenletes gázadásnál ne rángasson, egyenletesen húzzon, elengedett kormánynál ne huzzon egyik irányba sem. Szerintem ezek a fontosabbak. Ha valamit kihagytam, a többiek úgyis mondják majd.
Jó napot kívánok.
Most szeretnék venni egy 125ös 2t sportmotort és nagyon tetszenek a Cagiva Mito-k és árba is elérhető.
Kinéztem egy konkrétat. Egy 92es Mito2-est.
Olyan kérdésem lenne, h mire kéne odafigyelnem a vásárláskor?
Ezenkívül, h milyen az alkatrészellátás?
Vagy bármilyen hasznos információ érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget.
Kuplungra nem is kell az mind1 hogy áll.De olyan rajzok vannak már fent meg leírások hogy becsukott szemmel be lehet állítani komolyan.Ne szerencsétlenkedjetek már...
összetömöritve:az idomok fujva lettek uj festés,az elelyén picit sérült kb 2-3cmes nyom.meg nincs benne km/h spirál.e nélkül kifogástalan kb 3hete raktam le.azelőtt napi használatban volt majdnem.a gumi kicsit kopott gondolom látszódott de müszakin igyis átment.meg gondolom láttad h adok hozzá 2 vadi ujat is! ezen kivül pici szakadás nyom van az első ülésen de sztem az nemlényeges.meg egyszer elhagytam a hátsó fék kart de azóta vettem már másikat és fent is van.van benne eü csomag is vadi uj azis!ennyit tudtam róla leirni.én megvagyok vele elégedve.de ezt csak akkor tudod látna ha komolyan érdekel.:)
Új vagyok itt és lenne egy kérdésem.
Super City 50-be milyen vastag szívómembrán kell? Mert ami az enyémbe van már nem zár faszául és szeretnék rakni bele rakni egy másik lapot.
Köszi előre is!
Gergő
Kicsit messze van a motor, de ez a legkevesebb. :)
Vagy ide vagy esetleg e-mail (fabrikzoltan@gmail.com) írd meg, hogy mi az ami cserélve lett, motor mikor kapott generált, mire kéne költeni stb... Minden érdekel. (Esetleg csere érdekelne-e?)
Előre is köszönöm a válaszod!
Képesmotoron fent van itt a link róla:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
ha érdekelne nekem is eladó a MITO-m!
minimálisan alkuképes!
Még mielőtt nekiesnék szétszedni a gépet, érdekelne, hogy ha a karbit akarom levenni akkor mindent le kell érte bontani(idomok, farokidom, légszűrő) Vagy van egyszerűbb megoldás is rá?
Az ára írány ár alkudni lehet de azért ne vigyük túlzásba ha érdekel írj itt a link a mociról!
Most szeretnék venni egy 125ös 2t sportmotort és nagyon tetszenek a Cagiva Mito-k és árba is elérhető.
Kinéztem egy konkrétat. Egy 92es Mito2-est.
Olyan kérdésem lenne, h mire kéne odafigyelnem a vásárláskor?
Ezenkívül, h milyen az alkatrészellátás?
Vagy bármilyen hasznos információ érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...