Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gondolod lefényképezhetem. Sem a kuplungkosáron, sem a főtengő fogaskerekén, sem pedig a dupla fogaskerék alsó fogaskerekén nincs jelölés. Csak a kiegyenlítő fogaskerekén van, meg a dupla fogaskerék felső fogaskerekén.
kell lennie jelölésnek! olyan nincs , hogy nincs. hacsak nem gyári már...
Mondjuk azér vicc, hogy 3 fogaskerékre csak úgy elfelejtenek jelölést tenni...
Elkelt!
Üdv az egész 20000 Ft.
Dunakeszi
06702060648
Láttam hirdetésbe, hogy van 28-as mikuni karbi eladó a srácnak...Szerintetek jobb lehet mint az eredeti karbi ami van rajta?
eladó nincs
pölczy írtad, hogy neked van több mikuni tm-35-ös karbid, érdeklődnék, hogy van-e neked eladó belőle?
meg ottvan h. az ékpályák párhuzamosak legyenek.
hát emeled fel a motor elejét h. merőleges legyen.
És akkor mit csinálsz ha 3 fogaskeréken semmi jelölés nincsen? (a kuplungharangon, a főtengőn, és a köztes dupla fogaskerék alsó fogaskerekén).
Mert nálam ez a szitu. Most már szerlőnél van. Majd valami ki lesz találva rá.
A "megpörgetem had álljon be magától a kiegyenlítő" című megoldás nem vált be. Nem is válhat, hisz olyankor a kiegyenlítő a padlóval merőleges állapotban áll be, viszont a henger nyem merőleges olyankor a padlóra ha benn van a motorban a blokk.
jenel@citromail.hu
van valamiféle elérhetőséged? érdekelne pár cumó!
Cagiva mito alkatrészek!
Szia ha igy beállitjuk akkor nem fog rezegni tovább
CAGIVA MITO SZERELÉST VÁLLALOK!Érdeklődni adatlapopon email!
Ha ezek alapján nem tudjátok beállítani akkor tényleg nem értem miért nem szerelőhöz viszitek a vasat,nekem is pont ezért nem lesz megélhetésem ha elvégzem a motorszerelőit,mert mindenki motorszerelőnek hiszi magát......
én úgy vettem egy porszemnyivel 200 alatt hogy ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból.. forgalomba helyeztem, kisebb rendet is raktam benne! most már szinte költségmentes és azért az enyém se szar állapotú :D kb. ez is 240-250-be van már!(és akkor még én is akarok rá ledes indexeket, majd idővel egy hátsó gumit, felni színtereztetés.. stb.)
Hallod vidd el egy szerelőhöz ne kinlódj vele mert ha nem jol állítod be akkor szedheted szét!
Szedd szét te és ő csak beállítja és utánamár összerakod és kézs
Hallod akkor vehetsz szemüveget!
Ez nem törött repedt volt de mivel heggeszteni nem lehetett így két komponensü ragasztóval lehetett megragasztani hogy ne repedjen tovább!
Ez a motor haver külsőleg belsőleg tökéletes!
A fényezése majdnem 40-ezer Ft volt és adtam rá hogy jol nézzen ki!
Igaz nem papiros de 50-ként használt motor és eddig semmi problémám nincs vele egyáltalán pedig mifelénk vannak elég sok rendőr meg jó pár nem valami engedékeny. Ez írányárnak van kitéve ebből lehet alkudni de nem sokat és bőven megéri izzók is ki vannak cserélve a motorhoz meg nem is kellet nyúlni mert hibátlan a váz is kapott egy polírozást úgyhogy egy sok munkába volt sok pénzbe és hibátlan nemtudom hányszor írjam le de én ezt nem azért tettem ki hogy különvéleményt nyílánítson más róla!
Kiegyenlítővel én is szenvedek... Talán a hétvégén meg lesz csinálva.
Üdv.
150/70vagy60/17-es hátsó gumit keresek, akinek van írjon. Köszi.
Még mindig eladó a mito blokk karbival powerrel elektronikával ép kábelköteggel szétfagyott de javítható hengerrel....25000 magyar forintért....
Sziasztok én 170000ért vettem az enyémet 1,5 év műszakival felujitott motorral kis esztétikai hibával
képek dellorto 28-as karbiról és szívócsonk membrán