Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írj emailt nekem zsoltrocky@freemail.hu és küldök oda képeket de nemtudom az email címed
Az enyémet még szezon vége felé alig tudtam 120ért eladni, mert nem volt papir... kisebb festés meg 1 szimering hibája volt, nem csörgött-zörgött stb. ahogy látom a tiednek még az idomja is törött. amugy 200 körül veszel papiros mitot ezmeg 280?:O
A szívócsonkról meg a jobb karbiról tudnál képet küldeni?
Dellorto 28-a karbim van mito,vagy supercity 125 ösé,(kettő darabom is van)

Egyiknek sérült a felső zárókupakja javított az 8.000ft
A másik teljese hibátlan 10.000ft átvan pucolva ez ultrahangos mosóval is!
Van még szívócsonkom és membránom is supercity 125-ösé
az egyben 4000ft
karbival a membrán egybe 12.000ft
zsoltrocky!
Milyen karbi van neked? Az eredetije? És mennyiért?
Igen kár hogy nem rendszámos, de akkor meg is maradna!
Meg lehet így is megmarad és akkor már ami kell még egy két apróság azt meg még kifizetném rá.
De ahogy nézegettem ehez hasonló meg állapotú nincs!
Összeségébe a sok pénzt a külső vitte el minimális csak az elektronika volt mert tudom hogy ez is a betegségük, szó mi szó ebbe nagyon sok kábel meg alkatrész meg jó pár dolog gyári és hibátlan.
Ha tudod akkor kínálhatod és el is lehet jönni kiprobálni!
Jah amire nem jutott idő meg pénzem sem az egy hátsó gumi hátra fékpofa meg a kiegyenlítő tengelyt kell beállítani mert rezonál egy kicsit ezt észre is vettem meg szerelőnél is volt ő mondta hogy ez a baja meg mondjuk itt forumon is kérdeztem , de ugye 280 csak irányár!
Cserélném megmaradt cagiva alkatrészeimet akár simson s51-es motorra is,vagy robogóra

Pár alkatrészt felsoroltam már nem olyan rég hozzászólásban...
Tengelykapcsoló,váltó,gyújtás,karbi,stb...Va
lakit érdekel cagiva alkatrészeimet becserélném valami minimum 50ccm-es motorra.
Kár, hogy nem rendszámos. Úgy többet is megérne. Nagyon patika!
Szerintem 35
pölczy!
Nem kívánsz valamelyiktől megválni?
De elég ritka az eladó ilyen karbi :)
Hohó :D Bőven :)
Üdv

Kérdésem és erre a Mikuni 35-ös karbira hanyas szívócsonk megyen rá?
Mint a gyárira 35mm-es vagy 44mm-es?
Ritka? Nekem kb 5 db ilyen karbim van.
Egyébként 20eFt kifutotta?
jah és igen 35-ös :)
Egy srác bontotta a mítoszát képesmotoron :D és onnan vettem :D Gyorsan le is csaptam rá mert kevés van belőle:D Azt viszont nem tudom hogy az van a CR-be ki tudja nem kizárt :)
Nem eladó én is most vettem :D
engem az érdekelne, hogy 35ös?
túlfolyó,levegőznie kell. Ha eldől a moci, vagy túlfolyna a tűszelep elromlása miatt, akkor itt folyik ki a benzin. Az is szerepe, hogy megfelelő nyomáson tartsa a benzin fölött lévő teret, és a benzint is.. Nekem 1-1 cső megy mindegyikre...
Devaince, honnan sikerült ilyen karbit beszerezned és mennyibe került? Egyébként a cr125-ön is ilyen karbi van?
Heló,igen jó. 6000ft és a tied.
Sziasztok! A képen látható két bejelölt cső mi célt szolgál a karbin? Nekem ez mikor vettem egy csővel össze volt kötve amin volt egy kis lyuk középen. Most kicseréltem az összes benzin/olaj csövet, és nem tudom hogy ide egyáltalán tegyek-e valamit, mert a lyukas csővel való összekötésnek sok értelmét nem látom...
Megjött a Mikuni bácsi :P